Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

"Πάμε να προκριθούμε εκεί όπου γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ..."


Η αποστολή του ΠΑΟΚ "πέταξε" για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Τρίτης. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για την πρόκριση και ότι αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές...


Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας, ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:...


Για τον αγώνα: "Νομίζω ότι στον πρώτο αγώνα πετύχαμε τον βασικό μας στόχο. Βάλαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά μας βοηθάει σημαντικά ώστε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο τον δεύτερο αγώνα. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς και πως η Φενέρμπαχτσε είναι καλή ομάδα, ενώ θα έχει και επιστροφές".

Για το αν είναι αισιόδοξος: "Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Η αισιοδοξία αυτή πηγάζει και από τους παίκτες μου. Ξέρουμε πως μία πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη θα μετρήσει πολύ τόσο για το πρεστίζ της ομάδας, όσο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θέλουμε την πρόκριση εκεί που γεννήθηκε ο ΠΑΟΚ".

Για τις απουσίες των Ίβιτς - Βιτόλο: "Σας το έχω ξαναπεί ότι όποιος παίκτης λείπει, είτε από τον ΠΑΟΚ, είτε από αντίπαλη ομάδα, είναι πάντα απώλεια. Το καλύτερο για έναν προπονητή είναι η επιλογή των έντεκα να γίνεται μέσα από μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών. Όποιος παίκτης, όμως, κληθεί να αντικαταστήσει τους απόντες θα πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ".

Για τις επιστροφές της Φενέρμπαχτσε: "Πλέον σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες είναι ανοιχτό βιβλίο. Εμείς είχαμε κατάσκοπο στο ματς της "Φενέρ". Μην σας ξεγελάει η ήττα της. Το ματς της Πέμπτης είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι".

Για την "καυτή" έδρα των Τούρκων: "Πιστεύω πως όσο περισσότερος κόσμος υπάρχει στο γήπεδο τόσο καλύτερο είναι για τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ιστορία του ΠΑΟΚ και δεν θα επηρεαστούν από οποιαδήποτε ατμόσφαιρα".

H αποστολή του ΠΑΟΚ: Kρέσιτς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Koυτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Σνάουτσνερ.


Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί για πρώτη φορά εν όψει του επαναληπτικού σήμερα το απόγευμα στις 7. Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 8.30 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", ενώ μισή ώρα πριν, στις 8.00, ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Από πλευράς διοίκησης έδωσαν το "παρών" στο αεροδρόμιο, το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Μαριάννα Παρασκευοπούλου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Σταύρος Σουντουλίδης, ενώ με το πούλμαν της αποστολής έφτασε στο αεροδρόμιο ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ιωσηφίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος. Την αποστολή συνόδευσαν και 70 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

dikefalos.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου