Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Στόχος ληστείας πρώην υπουργός!


Κανείς πλέον δεν είναι ασφαλής.

Στόχος θρασύτατης απόπειρας ληστείας έγινε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Απόστολος Φωτιάδης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 22.40 δύο άγνωστοι δράστες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία του κ. Φωτιάδη στην Αλεξανδρούπολη, φορώντας πλαστικά γάντια και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με πλαστικές αποκριάτικες μάσκες. Με την απειλή όπλου θέλησαν να ακινητοποιήσουν...
 τον πρώην υπουργό και τη σύζυγο του που βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Απόστολος Φωτιάδης στο «ΑΠΕ», ακολούθησε πάλη με έναν από τους δράστες. Ο κ. Φωτιάδης προσπάθησε να τον απωθήσει και τον κτύπησε αρπάζοντας μια καρέκλα, ο δράστης όμως ανταπέδωσε με το πίσω μέρος του όπλου του και χτυπώντας τον κ. Φωτιάδη τον έριξε κάτω.

Η σύζυγος του κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο γιός του ο οποίος βρισκόταν στον επάνω όροφο του σπιτιού, προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή των δραστών και βγήκε από το σπίτι προκειμένου και αυτός να ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά και τους γείτονες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Φωτιάδης, οι δράστες μιλούσαν Ελληνικά αλλά με "σλαβόφωνη" προφορά.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ φως στο πρωτοφανές αυτό περιστατικό, θα δώσουν και οι κασέτες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διαθέτει το σπίτι του κ. Φωτιάδη και έχουν καταγράψει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία και αναζητούνται.τηλεόρασης που διαθέτει το σπίτι του κ. Φωτιάδη και έχουν καταγράψει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου