Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πουλήστε γρήγορα τον ΟΣΕ...


...πριν τον "απαλλοτριώσουν" ολόκληρο οι Βούλγαροι.

Σχεδόν κάθε μέρα & νέο κρούσμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα καθώς τους συνέλαβαν στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης κάνανε τους... ψαράδες σε κοντινό αρδευτικό κανάλι.

Χθές: επιτυχία σε βάρος των κυκλωμάτων που λυμαίνονται το σιδηροδρομικό δίκτυο του Ο.Σ.Ε. πέτυχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξαρθρώνοντας σπείρα Βουλγάρων που έκαναν επανειλημμένες κλοπές εναερίων χάλκινων καλωδίων ηλεκτροκίνησης.

Οι τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 44, 26 ,27 και 25 χρόνων, εντοπίστηκαν από περιπολία μέσα σε αγρούς κοντά στις ράγες του τραίνου στην επαρχιακή οδό...
 Θηβών-Λιβαδειάς με ίχνη από την μεταφορά εναερίων καλωδίων του Ο.Σ.Ε. στα ρούχα τους. Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα είχαν κλέψει 600 μέτρα εναερίων καλωδίων από τις γραμμές, με σκοπό να πουλήσουν τον χαλκό που περιείχαν.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι τους, στον καταυλισμό Βουλγάρων τσιγγάνων στη Θήβα, όπου βρήκαν έναν κόφτη μετάλλων, ένα τμήμα εναερίου καλωδίου μήκους πέντε μέτρων και ένα φορτηγό στα εσωτερικά τοιχώματα της καρότσας του οποίου είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες 50 κομμάτια χαλκού σε ράβδους.
Σε σημείο που υπέδειξαν οι δράστες, βρέθηκαν τα 600 μέτρα χάλκινα καλώδια που είχαν κόψει νωρίτερα και σκόπευαν να τα μεταφέρουν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου