Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ούτε όσιο, ούτε ιερό οι αλλοδαποί


Ζευγάρι αλλοδαπών ανάγκαζε 29χρονο ανάπηρο να επαιτεί & τον απειλούσαν με τσεκούρι... -Τι στα διάλα έχουνε πάθει οι Βούλγαροι;

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ζευγάρι αλλοδαπών, που κατηγορείται ότι προωθούσε στην επαιτεία 29χρονο με προβλήματα αναπηρίας.


Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί συνέλαβαν, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, 63χρονο υπήκοο Ρουμανίας, διότι λίγο νωρίτερα επιτέθηκε και χτύπησε με τσεκούρι τον 29χρονο συμπατριώτη του, από τον οποίο άρπαξε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα...
 που ακολούθησε, ο 63χρονος είχε μεταφέρει προ τετραμήνου το θύμα στη Θεσσαλονίκη, με την υπόσχεση ότι θα του προσφέρει δουλειά σε αγροτικές εργασίες.

Η πραγματικότητα, όμως, ο 63χρονος τον εγκατέστησε σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία και αφού κατακράτησε τα προσωπικά του έγγραφα, τον εξανάγκαζε, από κοινού με 41χρονη υπήκοο Βουλγαρίας, σε επαιτεία.

Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες, με χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας και εκμεταλλευόμενοι τη σωματική αναπηρία του παθόντα, τον υποχρέωναν σε καθημερινή βάση να επαιτεί και να τους παραδίδει τις εισπράξεις.

Κατά τη σύλληψη του 63χρονου, βρέθηκε στην κατοχή του το ποσό των 1.120 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχονταν από την επαιτεία του 29χρονου, ενώ μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του βρέθηκε το τσεκούρι, με το οποίο χτύπησε το θύμα του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου