Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Eλληνοαμερικανός έταξε 1 εκατομμύριο για στηπτίζ μπροστά στον Ομπάμα!

Στην πιο επεισοδιακή ανοιχτή συγκέντρωση της ζωής του μίλησε ο Ομπάμα στη Φιλαδέλφεια, για τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου. Κάποιος από τους χιλιάδες συγκεντρωμένους του εκσφενδόνισε ένα... βιβλίο, χωρίς ευτυχώς να τον πετύχει, ενώ ένας 24χρονος Ισπανόφωνος... τσιτσιδώθηκε κοντά στον πρόεδρο για να κερδίσει στοίχημα 1.000.000 δολαρίων, που έβαλε ένας εκκεντρικός Ελληνοαμερικανός!

Ο άνθρωπος που ξεγυμνώθηκε κοντά στον Ομπάμα -και συνελήφθη ακαριαία από τους αστυνομικούς- ονομάζεται Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ. Το έκανε για να κερδίσει το 1.000.000 δολάρια που έταξε τον Αύγουστο ο "τρελός δισεκατομμυριούχος" Αλκης Δαβίδ στον πρώτο που θα βγάλει όλα τα ρούχα του μπροστά στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο μόνος όρος που έθεσε ο μεγιστάνας της ναυτιλίας και των εμφιαλώσεων, ήταν να γράφει ο στρίπερ στο στήθος του την ονομασία του ιστότοπου Battlecam.com.

Ο Ροντρίγκεζ το τήρησε με ευλάβεια, φωνάζοντας μάλιστα τη... χορηγό φίρμα έξι φορές. Ο κ. Δαβίδ δήλωσε στο "Weekly Standard" πως μόλις δει το σχετικό βίντεο θα στείλει την αμοιβή σε μετρητά, αρκεί να κρίνει πως εκπληρώθηκαν οι όροι του στοιχήματος. Μεταξύ άλλων ο "δράστης" θα έπρεπε να βρίσκεται εντός του οπτικού και ακουστικού πεδίου του Ομπάμα.

Περισσότερο, πάντως, ανησυχεί την προεδρική ασφάλεια η εκτόξευση του βιβλίου από τον άγνωστο, που θυμίζει το αντίστοιχο περιστατικό με το παπούτσι κατά του Μπους.  ethnos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου