Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σκότωσε ηθοποιό επειδή τον πέρασε για εκτελεστή!


Τραγικό θάνατο βρήκε ηθοποιός από τις Φιλιππίνες, ο οποίος ήταν ντυμένος ως μασκοφόρος εκτελεστής, από τοπικό φρουρό σε χωριό στο κέντρο της χώρας, όταν τον πέρασε για αληθινό εκτελεστή και τον πυροβόλησε θανάσιμα.


Ο 32χρονος ηθοποιός Kirk Abella συμμετείχε στην Βρετανική ταινία «Going Somewhere» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του διάσημου σκηνοθέτη Alan Lyddiard. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Abella έπρεπε να...
 αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με μηχανή και να φύγει μακριά μαζί με τον συνεπιβάτη του. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε, καθώς ο φρουρός του χωριού Eddie Cuizon, τον πυροβόλησε νομίζοντας ότι είναι πραγματικοί εκτελεστές.

Ο 52χρονος Cuizon είπε αργότερα στην αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια του γυρίσματος εκείνος κοιμόταν και δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. Αργότερα όμως ένας κάτοικος της περιοχής τον ξύπνησε αναφέροντας του το περιστατικό. Εκείνη τη στιγμή είδε τους δύο μασκοφόρους άνδρες πάνω στη μηχανή και όταν τους πλησίασε, εκείνοι έφυγαν μακριά. Τότε ήταν που πυροβόλησε εναντίον του Abella.

Μετά το περιστατικό, όταν ο Cuizon κατάλαβε τι ακριβώς είχε γίνει, παραδόθηκε αμέσως στις αστυνομικές αρχές, ενώ ο Abella πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου