Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μα γιατί τους δίνουν άδειες επιτέλους;!


Δύο χρόνια και δύο μήνες έμεινε ελεύθερος ένας 35χρονος Αλβανός βαρυποινίτης, που είχε γίνει… καπνός τον Σεπτέμβριο του 2008 εκμεταλλευόμενος την ολιγοήμερη άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές Λάρισας! Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και, παρά την αντίσταση που προέβαλε, τον συνέλαβαν.

Ο 35χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 19 ετών και ενός μηνός για κατοχή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνος, του δόθηκε άδεια από την οποία δεν επέστρεψε ποτέ! Όμως, δεν σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του…

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, εντόπισαν σταθμευμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, στο οποίο είχε βάλει πλαστές πινακίδες. Αμέσως μόλις τον είδαν να μπαίνει, έκαναν έφοδο και προσπάθησαν να τον συλλάβουν. Ο αλλοδαπός δραπέτης προσπάθησε να ξεφύγει χτυπώντας τους, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραπέμψουν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με τις κατηγορίες της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και του νόμου περί αλλοδαπών.

2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Διότι "εξυπηρετουν" κάποια άτομα.

Πού, νομίζεις, καταλήγουν τα χρήματα απο τις απανωτες ληστείες τραπεζων; Όλα για πάρτη τους τα κρατάνε οι ληστες;
Όχι, βέβαια, διότι αν πήραν άδεια για ...ληστεία, και δεν φέρουν το αναλογουν μερίδιο στον πολιτικο... έεεε, στο "αφεντικο", θα τους συμβει κάποιο ...ατυχηματάκι!

Κρασοπατήρ είπε...

Λίγο τραβηγμένο μου ακούγεται αυτό, αλλά στο Ελλαδιστάν τη σήμερον ημέρα, όλα είναι πιθανά :/

Δημοσίευση σχολίου