Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Από τον Βόλο στην Αλβανία


Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο:

-Πως αρχίζει να χτίζεται ένα αλβανικό σπίτι;
-Kλέβουμε λίγα πλακάκια...

Οι ιδιοκτήτες της νεοανεγειρόμενης οικοδομής στον Βόλο, είχαν αντιληφθεί ότι έκαναν… φτερά κάθε τόσο στοίβες με πανάκριβα πλακάκια που δεν είχαν ακόμη τοποθετηθεί στις θέσεις τους. Όμως, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα κατέληγαν να στολίσουν μια άλλη οικοδομή, που έχτιζε στην Αλβανία ένας από τους… εργάτες τους!

Ο 23χρονος Αλβανός εργάτης δούλευε καιρό στην οικοδομή και όλοι είχαν να κάνουν με την ευγένεια και την προθυμία του… Κανείς δεν τον υποψιάστηκε, όταν χάθηκε η πρώτη παρτίδα πλακιδίων από την οικοδομή, την περασμένη Κυριακή. Όταν, όμως, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και η δεύτερη, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος της ζημιάς στα 950 ευρώ, οι υπεύθυνοι της οικοδομής κατέφυγαν στην Αστυνομία.

Οι έρευνες που ακολούθησαν, οδήγησαν στον 23χρονο «έμπιστο» εργάτη, που δεν άργησε να ομολογήσει ότι έκλεβε τα πλακάκια μαζί με δύο συμπατριώτες του και τα μετέφερε με αυτοκίνητο στην Αλβανία για να τα τοποθετήσει στο σπίτι που έφτιαχνε! Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τους δύο συνεργούς του, που κατάφεραν να διαφύγουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου