Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Φέρτε κι άλλη σαβούρα στη Θεσσαλονίκη! ~ Πυροβόλησε τους γείτονες του... επειδή τον ενοχλούσαν!


Τραυμάτισε σοβαρά έναν ηλικιωμένο

Ένας ακόμη Ρώσο-Ουκρανο-Τσετσενο-Ταλιμπάν, της διπλανής πόρτας, βαπτισμένος "ομογενής", εκδηλώνει τα μισανθρωπικά & δολοφονικά του χαρίσματα στους γείτονές του:

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου σε γειτονιά στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης όταν ένας 41χρονος "ομογενής" από την Ρωσία, σε κατάσταση αμόκ άνοιξε πυρ εναντίον των γειτόνων του!

Όλα ξεκίνησαν από ένα μεγάλο καβγά που είχε ο 41χρονος με τη σύζυγό του γύρω στις 15.00 το μεσημέρι.

Αμέσως μετά τον έντονο διαπληκτισμό, η γυναίκα αποχώρησε από το σπίτι.

Ο άντρας, φανερά εκνευρισμένος, βγήκε τότε στο μπαλκόνι και αφού διαπληκτίστηκε με τρεις γείτονες που πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, σε διπλανό διαμέρισμα, πήρε μία κυνηγετική καραμπίνα κα άρχισε να πυροβολεί.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του και χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας για να πειστεί να παραδοθεί στις αρχές.

Ο δράστης κατέφερε να τραυματίσει με την καραμπίνα του ένα 70χρονο ανδρόγυνο και τον 37χρονο γαμπρό τους. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Ο 70χρονος τραυματίστηκε πιο βαριά, φέρει τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στα πόδια, και ελαφρύτερα η 70χρονη σύζυγός του και ο 37χρονος γαμπρός τους.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα στο κέντρο της πόλης, στην Διοικητηρίου, ένας Αλβανός άνοιξε πυρ εναντίων αστυνομικών απογευματιάτικα με κόσμο τριγύρω...

Τα ζώα αυτά που κατακλύσανε τη χώρα μας, αποτελούν μόνιμο κίνδυνο για οποιονδήποτε, ανά πάσα στιγμή και ώρα. ΟΥΣΤ

2 σχόλια:

Veronika_Queen είπε...

ΕΛΛΙΝΑΣ ειταν δικη σας σαβουρα
Μας πηροβωλησαν χορός λόγο
Ούτε τιμωριθηκε αν ειταν ροσσος
Να το σκιζατε παλιεψευτες και κολορατσιστες

Veronika_Queen είπε...

Ποτέ δεν μυσησα στη ζωή μου
Εδώ το έμαθα
Ανιπομονω να φύγω σας συχενουμε
τα ζώα που που γράφετε εσείς τα γενησατε
Έτσι τα μάθατε για αυτό κατανδησατε σε αυτό το χαλί

Δημοσίευση σχολίου