Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 1-1 ~ Προημιτελικός κυπέλλου



Με απαράδεκτη διαιτησία υπέρ του γαύρου και τραυματισμό(!) διαιτητή από αντικείμενα, ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για τον γαύρο και ένα γκολ του Βιεϊρίνια στο 82'...











Χάρη της ισότητας των ομάδων απαιτούμε ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ και η έδρα του.

Μέτριος έως κακός ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο γαύρος είχε & 4 δοκάρια και ο ΠΑΟΚ ένα. Μάλιστα απεβλήθει ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μ. Χάβος για διαμαρτυρία στο 26λεπτό.

Η ζυγαριά γέρνει προς τον ΠΑΟΚ, που θα φιλοξενήσει τον γαύρο στη Θεσσαλονίκη στις 2 Φεβρουαρίου σε 2 εβδομάδες.

Ένα κέρμα… φέρνει τιμωρία!

Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του βοηθού, Τρύφωνα από κέρμα. Το άρθρο 15 μιλά για ματς κεκλεισμένων των θυρών, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει το τι θα αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής. Ο τραυματισμός του βοηθού, Τρύφωνα από κέρμα μπορεί να φέρει τιμωρία με κλείσιμο της έδρας του Ολυμπιακού (αν τιμωρηθεί θα είναι σίγουρα κόντρα στην Ξάνθη). Σύμφωνα με το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα, σε περίπτωση βαρύ τραυματισμού ενός εκ των αξιωματούχων του αγώνα, όπως είναι ο διαιτητής και οι επόπτες, υπάρχουν δύο περιπτώσεις τιμωρίας.


Στην πρώτη περίπτωση, αν τα επεισόδια θεωρηθούν μεμονωμένα τότε η ποινή είναι μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, στην άλλη περίπτωση αν τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως ευρείας κλίμακας και υπάρχει σοβαρή βλάβη στον τραυματία, τότε υπάρχει πρόστιμο από 75.000- 150.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας για μία ή δυο αγωνιστικές. Οπότε η τιμωρία του Ολυμπιακού εξαρτάται από τι θα αναφερθεί στο φύλλο αγώνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου