Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς κόσμο η Τούμπα! ~ Παραγκιστάν επεισόδιο Νο1348961265478



Οριστικά χωρίς κόσμο θα γίνει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός την Τετάρτη στην Τούμπα, καθώς απορρίφθηκε η ένσταση του ΠΑΟΚ για την ποινή της μίας αγωνιστικής. Ευθύνες στην αστυνομία καταλόγισε ο ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της έφεσης.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας,...
 οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατηγόρησαν την αστυνομία για άσκοπη και χωρίς λόγο χρήση χημικών και παρουσιάσαν βίντεο το οποίο αποδεικνύει ότι δεν ισχύουν όσα υποστηρίζει η έκθεσή της.

«150 μέτρα πριν από το γήπεδο έκανε εξονυχιστικό έλεγχο η Αστυνομία και δύσκολα πλησίαζε κάποιος που δεν είχε εισιτήριο. Ένας μικρός αριθμός φίλων του ΠΑΟΚ ήρθε χωρίς εισιτήριο, αλλά είχε μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου για το πως θα μπει στο γήπεδο. Δε ξέρω τι να πω, αλλά εκείνο που είδα είναι ότι άνδρες των ΜΑΤ μιλούσαν απαξιωτικά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ», ανέφερε η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Εμείς θα αποδείξουμε με στοιχεία ότι όσα ισχυρίζεται ο Αστυνομικός Διευθυντής στην έκθεσή του, δεν ισχύουν. Ξέρει και η Αστυνομία ότι έκανε λάθος χειρισμούς, για αυτό ρίχνει ευθύνες στον ΠΑΟΚ. Εμείς διεκδικούμε το δίκιο και δεν μπαίνουμε σε παιχνίδι συνδιαλλαγής στο οποίο μπορεί να έχουν μπει κάποιες από τις ομάδες
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου