Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Θέλω ~ Να δω πορείες συμπαράστασης και αγανάκτησης


Πριν λίγες μέρες ένας αστυνομικός παρέσυρε κατά λάθος σε τροχαίο ένα 7χρονο γυφτάκι που από την εγκληματική αμέλεια των γονιών του βρισκόταν μόνο του στο δρόμο (ή αν θέλετε κατα τη γνωστή συνήθεια, το χρησιμοποίησαν για κέρδος - με επετεία, ως βαποράκι, ξεπέταγμα στα αυτοκίνητα κλπ), και το οποίο παιδάκι δυστυχώς τελικά απεβίωσε.

Είδαμε όπως αναμενότανε πορείες των ευαίσθητων σε θέματα οδικής ασφάλειας, να βγάζουν ανακοινώσεις συμπαράστασης στους "Ρομά" και κατά των "δολοφόνων αστυνομικών". Αναμένουμε με αγωνία, παρόμοιες πορείες και ανακοινώσεις μετά από αυτήν την είδηση:

Συνέλαβαν τον ασυνείδητο που σκότωσε 56χρονο -Τον εγκατέλειψε και πήγε στη… δουλειά του!

40χρονος Βούλγαρος (προφανώς ρατσιστής)...
Παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν άνθρωπο, τον σκότωσε και… έφυγε, πηγαίνοντας στη δουλειά του σαν να μη συνέβη τίποτα! Το άτυχο θύμα βρέθηκε νεκρό μετά από πολύωρες αναζητήσεις των συγγενών του και η έρευνα απέδειξε ότι είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη. Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν αστραπιαία και ο ασυνείδητος αλλοδαπός δράστης συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ο άτυχος 56χρονος είχε...
 πάει για να μαζέψει ελιές μαζί με το γαμπρό του και κάποιους εργάτες αλλά, όταν ξεκίνησαν για να επιστρέψουν στην Πελασγία, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε πάθει βλάβη. Έτσι, είπε στον γαμπρό του να πάει τους εργάτες στα σπίτια τους και να επιστρέψει για να τον πάρει. Στο διάστημα που έμεινε μόνος, όμως, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο!

Ακολούθησε ένα πραγματικό θρίλερ, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα είχε πέσει μέσα σε ένα χωράφι σε απόσταση πέντε μέτρων από το δρόμο και δεν φαινόταν. Μετά από ώρες βρέθηκε και τα τραύματα στο κεφάλι του οδήγησαν αρχικά στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την αλήθεια, που επιβεβαιώθηκε από την έρευνα στο σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο του θύματος. Εκεί βρέθηκαν τα κλειδιά του πατημένα από αυτοκίνητο και υπολείμματα από σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου.

Η έρευνα οδήγησε στον εντοπισμό του χτυπημένου αυτοκινήτου, το οποίο αποδείχθηκε ότι ανήκε σε έναν 40χρονο Βούλγαρο από το Βαθύκοιλο. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και ομολόγησε ότι χτύπησε τον άτυχο άνδρα με το αυτοκίνητο, τον εγκατέλειψε και πήγε στη… δουλειά του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου