Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΥΨΕ... ΚΡΥΨΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ! Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΓΙΝΕ!


Δεν έχει άδικο ο "Στόχος" σε αυτά που γράφει. Μόκο όλα τα ΜΜΕ για την συγκέντρωση και την πορεία για τα Ίμια που έγινε χθες το βράδυ στην Αθήνα, ενώ για όσους θυμούνται, σε "συγκέντρωση" 20 ατόμων που διαμαρτύρονταν έξω από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, είχαμε ρεπορτάζ, απευθειας συνδέσεις και λοιπές κουτοπόνηρες παπαρίτσες.
Στο βίντεο που υπάρχει πιο κάτω, θα δείτε ότι πράγματι ήταν πολύς ο κόσμος, αλλά προσωπικά με ξενίζουν οι  πυρσοί και τα ταμπούρλα που φέρουν κάτι από Νυρεμβέργη...

Για την Κρατική τηλεόραση και τα παράνομα αλλά καθεστωτικά κανάλια των εργολάβων και την αναμενόμενη στάση τους αναφορικά με την πλήρη απόκρυψη της συγκλονιστικής κινητοποίησης, συγκέντρωσης και πορείας για τα Ίμια θα ασχοληθούμε ιδαίτερα στο προσεχές διάστημα. Προς στγμήν θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο υποτιθέμενα "μεγαθήρια" του διδικτύου για την κωμικοτραγική εικόνα που βγάζουν, όχι σε μας μιας κι εμείς τους σιχαινόμαστε, αλλά στους αντικειμενικούς παρατηρητές.

Το IN,GR του πιό ΔΟΛιου συγκροτήματος, που οι εφημερίδες τους στην κατοχή συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και αναγκάστηκαν με δικαστική απόφαση να αλλάξουν όνομα, βλέπει την συγκέντρωση 500 εγγλέζων φοιτητών στο Λονδίνο για τα δίδακτρα τους, αλλά στην Αθήνα οι ΠΟΛΛΕΣ χιλιάδες των Εθνικιστών που έπηξαν την πλατεία...
 Ρηγίλλης και απλώθηκαν σε ολόκληρη τη Βασ. Σοφίας, απλά δεν υπήρξαν ποτέ. Ήταν προφανώς μια μαζική παράκρουση - παραίσθηση όλων όσων βρέθηκαν εκεί...




Το zougla.gr της τσίτας με το τρελόχαρτο (έ όχι και ταρζαν ο μακούλης...) είδε ένταση και συμπλοκές κατί που προφανώς λόγο μαζικής ύπνωσης δεν αντικλήφθηκαν οι χιλιάδες των Εινικιστών και Πατριωτών που βρέθηκαν εχθές στην πλατεία Ρηγίλλης και τους δρόμους της Αθήνας. Παραθέτει δε φωτογραφίες από τον χώρο της συγκέντρωσης τραβηγμένες στις 6 το απόγευμα, μιά ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Για να μπορεί να δικαιολογηθεί ο αριθμός των 2000 συγκεντρμένων που δίνει. Γιατί μιά ώρα πριν την συγκέντρωση βρισκόντουσαν πραγματικά 2000 ετοιμοι Εθνικιστές στην πλατεία Ρηγίλλης.

Και για το τέλος κρατήσαμε την μεγάλη εκπληξη. Το indymedia του ταξικού αγώνα, από το Ψυχικό, την Κηφισιά και τα Άσυλα που φέτος έκανε την διαφορά. Για πρώτη φορά η ανάρτηση "ΠΡΟΣΟΧΗ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ" δεν έκανε από νωρίς την εμφάνιση της στο βόθρο του παρακράτους. Η συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης και η πορεία δεν θα γινόταν φέτος ούτε για το indymedia αν μια κυρία φάντασμα δεν ανακάλυπτε επεισόδια στο Μετρό με προπυλακισμένο μετανάστη παραθέτοντας μάλιστα ως αποδεικτικό ντοκουμένο φωτογραφία από την απένταντι αποβάθρα στην οποία φαίνεται... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ από αυτά που ισχυρίζεται.

Για όλους αυτούς τους περιέργους τύπους αλλά και για άλλους που χαπακώθηκαν για να κοιμηθούνε το βράδυ αν τους πήρε ο ύπνος από το σκασμό τους, έχουμε στα χέρια μας ένα βίντεο ντοκουμέντο, που θα μπορούσε να είχε τίτλο "ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ"... Θα τους αφήσουμε όμως μερικές ώρες ακόμη να εκτείθονται και μετά θα τους γελοιοποιήσουμε... ΥΠΟΜΟΝΗ! Υπομονή 1000 φορές μικρότερη από τον χρόνο που χρειάστηκε για να γίνουμε από 300... 10.000!
"ΣΤΟΧΟΣ"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου