Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καλά ακόμη την πάπια κάνουν οι κυβερνώντες. -Σφαγές καθημερινά και σκοτωμοί. Κανενός αυτί δεν ιδρώνει; Τους συμβούλους γιατί τους έχουν;


Κακός χαμός σε όλη τη χώρα και όχι μόνο στην Αθήνα που είναι πλέον απαγορευμένη περιοχή για να περπατήσει κάποιος μετά τις 9 το βράδυ.

Τεμαχισμένοι άνθρωποι κάθε λίγο και λιγάκι, όταν κάποτε αυτά γίνονταν μια φορά στα 5 χρόνια.

Πλέον τα βλέπουμε καθημερινά και στην επαρχία. Στην Θεσσαλονίκη ληστείες καθημερινές και σε ψιλικατζίδικα για 20-300 ευρώ!

Και οι κυβερνώντες να συνεχίζουν να κοιμούνται και να κυνηγάνε για...
 μικροφορολογικές παραβάσεις τους Έλληνες. Για τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθραίους (ποιοί είναι, τι κάνουν, πως βιοπορίζονται, πως και γιατί έχουν όπλα ενώ δεν έχουν φαγητό, πόσοι είναι), κανένας δεν ενδιαφέρεται.

Ζούγκλα πραγματική. Οι παπαρδέλες με το τοίχος στον Έβρο, μόνο τον γέλωτα προκαλούν, όταν στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη εκατομμύρια από εξαθλιωμένους και άεργους λαθρομετανάστες.

Μιας και η χώρα βρίσκεται σε τόσο δυσμενή οικονομική θέση και πλέον μετά βίας τα βγάζουν πέρα οι ντόπιοι, καιρός να αρχίσουν οι προωθήσεις σε άλλες χώρες της Ε.Ε των φίλων λαθρομεταναστών που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Πρόταση: Για κάθε μήνα που διαπιστωμένα κάποιος λαθρομετανάστης βρίσκεται στην Ελλάδα, να αποδίδει ένα ποσό (αυτός ή η χώρα που κατονομάζει ως καταγωγή του) στο ελληνικό δημόσιο.
Παράδειγμα για 5 ευρώ την ημέρα ως ελάχιστο: Αλβανός που ζει στην Ελλάδα παράνομα από το 1992, ήτοι 18 χρόνια επί 12 μήνες
= 216 μήνες * 150 ευρώ = 32.400 Εάν έχει και 4μελή οικογένεια τα κάνουμε στρογγυλά 130.000
-Του κάνουμε και μια έκπτωση 2 χιλιάρικα διότι είμεθα και πολυπολιτισμικοί και αν δεν τα έχει, μας δίνει ο Μπερίσα κάνα χωράφι Βόρεια της Βορείου Ηπείρου... Το ίδιο και με χωράφια στο Σουδάν, Πακιστάν κλπ. :)

Αλλά τι λέω αυτά είναι ρατσιστικά, ας επιστρέψουμε στην καθημερινότητα με τους σφαγμένους κάθε μέρα, τους δαρμένους παππούδες και γιαγιάδες, τις βιασμένεες γυναίκες και τα ντουγάνια παιδιά στα σχολεία επειδή το καημένο παιδάκι των λαθρομεταναστών δεν μπορεί να τα καταλάβει τα ελληνικά, οπότε όλη η τάξη θα πρέπει να εναρμονισθεί με το λαθρομεταναστάκι και οι προοδευτικοί δάσκαλοι θα το ανταμείψουν με 20ρια για να πάρει τη σημαία και να σκάσουν οι φασίστες Έλληνες που ξεπέρασε τα ελληνάκια κλπ κλπ κλπ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου