Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ

Με λίγες ώρες "απεργίας πείνας", λαθρομετανάστης που εισέβαλλε στη Νομική σχολή των Αθηνών, λιποθύμησε (κάτι σαν το "θα καταρρεύσω" της Μανωλίδου). Το συνταρακτικό αυτό γεγονός είναι αφορμή για... συναυλία αλληλεγγύης.

ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ & Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.


Με αφορμή τη λιποθυμία, στα Προπύλαια, Αφγανού απεργού πείνας, ο οποίος μεταφέρθηκε πριν από λίγο στην Πολυκλινική στην Ομόνοια, (αν ήταν καμιά ταλαίπωρη Ελληνίδα, θύμα λαθρομετανάστη, ακόμα θα ερχόταν το ασθενοφόρο), ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, (Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ MARFIN) απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, να λάβουν άμεσα μέτρα για τη συγκρότηση των επιτροπών ασύλου.

«Η επιτροπές πρέπει να συγκροτηθούν σήμερα. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος», δήλωσε ο δολοφόνος κ. Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, εξάλλου, που δόθηκε στα Προπύλαια από τις επιτροπές Αφγανών, Ιρανών και Παλαιστινίων και μέλη κινήσεων υπέρ των λαθρομεταναστών, ανακοινώθηκε η διοργάνωση, αύριο στις 19.00, συναυλίας αλληλεγγύης στα Προπύλαια με αιτήματα: «πολιτικό άσυλο σε όλους τους πρόσφυγες, νομιμοποίηση όλων των μεταναστών, όχι κατάργηση του ασύλου, κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες».

ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου