Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Οι φασίστες γίνανε και τουριστικοί πράκτορες ~ Κωλο(χανι)ο η Νομική


Περίπου 250 λαθρομετανάστες έφτασαν τα ξημερώματα την Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών, στο κωλο(χανι)ο της Αθήνας δηλαδή, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τη νεολαία Συνασπισμού και της Αριστερής Ενότητας για να αποδείξουν οι τελευταίοι ότι είναι υπάκουα πιόνια της παγκοσμιοποίησης, εναντίον της έννοιας της λογικής και φυσικά να υποδηλώσουν το αντιελληνικό τους μένος αλλά και κόμπλεξ, σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα και τα σύμβολά της. Γίνανε με αυτήν την πράξη τουριστικοί πράκτορες, εκτός από ακούσιοι πρακτορίσκοι.

Tο προσφάτως ανακαινισμένο κτίριο με τα λεφτά του Δημοσίου (τα δικά μας δηλαδή), είναι προσβολή να χρησιμοποιείται για μικροπολιτικά συμφέροντα. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ.

Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της Αριστερής Ενότητας γιατί «αποφάσισαν με το «έτσι θέλω» και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 λαθρομετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα».

Και η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει ότι «υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης Αριστερής Ενότητας και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη».

Αφού αποχωρήσουν οι λαθρομετανάστες από τους δημόσιους χώρους του Πανεπιστημίου, το krasoblοg παρακαλεί να πάνε στα τσακίδια και οι φοιτητικές κομματικές παρατάξεις.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούστ! Εγώ φορολογούμαι για να υπάρχει Νομική Σχολή και νόμοι σ' αυτόν τον τόπο. Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι μακάρι να μπουν οι ξένοι μέχρι και μεσ' την κρεβατοκάμαρά μας, είτε μετανάστες, είτε τροϊκανοί. Θα το φχαριστηθώ! Όλα αυτά βοηθούν να φτάσουμε ταχύτερα σ' έναν πάτο. Αμήν και πότε, μήπως και συνέλθουμε.
Όσο για την ελληνική αριστερά, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, δηλαδή δεν είναι ασθένεια, είναι θάνατος...Αυτά τα χαζά περί "φιλοξενίας" λαθρομεταναστών στη Νομική είναι ο επιθανάτιος ρόγχος. Καθ' όσο έμαθα έγιναν και ζημιές. Στα τσακίδια!

Δημοσίευση σχολίου