Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθρομετανάστες τρώνε τα σκυλιά για σνακ


Οι λαθρομετανάστες φέρνουνε τα ήθη και τα έθιμα τους, που συμπεριλαμβάνουν και την βρώση ΣΚΥΛΩΝ.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι νέο για τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά πλέον και τα έντυπα μέσα, τεκμηριωμένα, το έχουν ως άρθρο. Συγκεκριμένα στο σημερινό "Ποντίκι".

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα οι κάτοικοι αρχικά παρατήρησαν ότι στην οδό Φυλής, την Πιπίνου, την Αγίου Μελετίου και την Αριστοτέλους τα αδέσποτα σκυλιά άρχισαν να εξαφανίζονται.
Κανείς δεν μπόρεσε να φανταστεί τότε τι συνέβαινε. Οι πρώτες υποψίες ήρθαν όταν...
 εντοπίστηκαν μετανάστες να αρπάζουν τα κατοικίδια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους τα έβγαζαν βόλτα. Λένε μάλιστα ότι επιλέγουν ηλικιωμένα άτομα τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν, η περιφέρονται έξω από super market και βάζουν στο στόχαστρο τους σκύλους ανθρώπων που συνηθίζουν να τους δένουν έξω από το κατάστημα την ώρα που ψωνίζουν.

Τα σκυλιά ήταν μεν αδέσποτα, είχαν όμως, επί της ουσίες «υιοθετηθεί» από κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, που τα τάιζαν και άφηναν πάντα στα πεζοδρόμια πιατάκια με ξηρά τροφή και νερό. Ξαφνικά οι κάτοικοι που φρόντιζαν τα σκυλιά συνειδητοποίησαν ότι είχαν εξαφανιστεί και ότι η εξαφάνισή τους δεν συνδεόταν με την «επιδρομή» άρρωστων εγκεφάλων που πετάνε φόλες, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, αφού δεν βρήκαν πουθενά κάποιο ζώο πεθαμένο. Η εξαφάνιση των αδέσποτων δεν τους έβαλε σε υποψίες, δεν στάθηκε ικανή να τους αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Αυτό έγινε, όμως, όταν πριν από μερικούς μήνες άρχισαν να καταγράφονται στην περιοχή περιστατικά αρπαγής σκύλων από ορισμένους λαθρομετανάστες. Για το σοκαριστικό αυτό φαινόμενο έχει ενημερωθεί και αστυνομία της περιοχής. Οι καταγγελίες, όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα ζωοφιλικά τους αισθήματα αλλά και με ένα πραγματικό γεγονός που τους ξεπερνά, αφού, για να φτάσουν οι άνθρωποι στο σημείο να κυνηγάνε σκύλους για να φάνε, σημαίνει ότι έχουν ξεπεράσει ακόμη και το τελευταίο στάδιο της απόγνωσης

Ανατριχίλα


Η μαρτυρία της κ. Αλεξίας Τζώρτζη, την οποία συναντήσαμε στην πλατεία Αττικής, σοκάρει: «Πλέον φοβόμαστε και εμείς για τα σκυλιά μας. Τα δικά μου δεν τα αφήνω πουθενά χωρίς λουρί. Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα βούιξε ο τόπος όταν ένας φούρναρης που διατηρεί μαγαζί εδώ πιο κάτω είδε μέσα στο ταψί που του πήγαν δύο Πακιστανοί σκύλο με πατάτες! Στην αρχή νόμιζε πως ήταν κατσίκι, από τη μυρωδιά όμως κάτι υποψιάστηκε και με μια πιο προσεκτική ματιά κατάλαβε πως είχε ψήσει σκύλο» δηλώνει και στο πρόσωπό της είναι ζωγραφισμένη η φρίκη. Εξάλλου, τονίζει πως έχει γίνει αυτόπτης μάρτυρας θανάτωσης σκύλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου