Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - γαύρος για το κύπελλο χωρίς φιλάθλους;


Τα επεισόδια του Βόλου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό προκάλεσαν την παρέμβαση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις παρατηρητή και αστυνομίας. Ο Εισαγγελέας θα μελετήσει τα στοιχεία και την Τρίτη ή την Τετάρτη θα αποφάσισε αν θα ασκήσει δίωξη ή όχι. Αν ο ΠΑΟΚ  κατηγορηθεί για επεισόδια ευρείας κλίμακας, δύσκολα θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Πάντως ακόμα και αν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, ο κεκλεισμένων των θυρών αγώνας θα είναι με τον Ολυμπιακό.

Λευκή έκθεση ο παρατηρητής του Βόλου.
Οι σφοδρές αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, που εκφράστηκαν απειλητικά, κυρίως μέσω ανακοινώσεων για το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο (2/2) και τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα (6/2) φαίνεται πως έφεραν αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...
 του «Μπαλαδόρου», ο παρατηρητής του αγώνα παρέδωσε σχεδόν λευκή έκθεση, η οποία είναι ουδόλως επιβαρυντική για τον ΠΑΟΚ και ΔΕΝ οδηγεί σε τιμωρία.

Για να γίνει βέβαια αυτό, πέσανε πολλά τηλέφωνα προς τον παρατηρητή. Ένα τηλέφωνο έγινε από τον Πιλάβιο, πρόεδρο της ΕΠΟ, ένα δεύτερο από στον Πατρίκ Κομνηνό της σούπερ λιγκ και ένα τρίτο και πιο σοβαρό από τον Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος φοβάται για το γιο του…

Μετά την παράδοση της έκθεσης, μόλις αυτή έγινε γνωστή ότι δεν «τιμωρεί» τον ΠΑΟΚ, ο παρατηρητής του αγώνα έγινε αποδέκτης παραπόνων από ανθρώπους των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας επίσης, και η έκθεση της αστυνομίας δεν είναι απόλυτα καταδικαστική, αφού περιγράφονται λίγα πράγματα μέσα σ΄ αυτήν…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου