Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - θρήνος 1-0 ~ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΑΟΚ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ '57 (Βίντεο)


Σκόρερ ο Σαλπιγγίδης και πλέον ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πριν τον τελικό για το κύπελλο.
Oι υπόλοιποι διεκδικητές :
ΑΕΚ (Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στις 2 & 16 Μαρτίου)
Ατρόμητος - Ολυμπιακός Β.

Δείτε το γκολ και την... ασυνήθιστη άφιξη του υπεύθυνου ασφαλείας των «ερυθρολεύκων» Γιάννη Τσιρώνη με φορτηγό μεταφορικής εταιρείας!









Το α' ημίχρονο κύλησε με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος και τον Ολυμπιακό να κάνει μόνο κατά διαστήματα αισθητή την παρουσία του. Μάλιστα ο «Δικέφαλος» είχε την ευκαιρία να πετύχει γκολ με το «καλημέρα», αλλά το σουτ του Βιεϊρίνια στο 2ο λεπτό πήγε στο δοκάρι του Νικοπολίδη. Στο 16' ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ γκολ του Φουστέρ και στο 17', από κάθετη πάσα του Πάμπλο Γκαρσία, ο Ιβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά σούταρε άουτ.


Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν μετά το μισάωρο και προσπάθησαν να πιέσουν, όμως χωρίς αποτέλεσμα, αφού ό,τι καλύτερο ήταν ένα σουτ του Μιραλάς στο 34', που έφυγε άουτ. Ετσι οι δύο ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Με μία καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε και το β' ημίχρονο, και πάλι με σουτ του Βιεϊρίνια στο 49', που εξουδετέρωσε ο Νικοπολίδης με διπλή προσπάθεια, ωστόσο στο 57' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ιβιτς πάσαρε με το κεφάλι στον Σαλπιγγίδη κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Βαλβέρδε πέρασε αμέσως στο ματς Πάντελιτς και Φετφατζίδη, ωστόσο η άμυνα του ΠΑΟΚ λειτούργησε σωστά, δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να βρεθούν σε θέση βολής και τα πράγματα έγειραν οριστικά υπέρ του «Δικεφάλου», όταν στο 86' ο Μιραλάς χτύπησε τον Ιβιτς και αποβλήθηκε. Τα τελευταία λεπτά είχαν αγωνία, αφού ο Ολυμπιακός πίεσε για να ισοφαρίσει, στο 89' ο Χαλκιάς κράτησε το «μηδέν» όταν απέκρουσε το σουτ του Τοροσίδη κι έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αποψινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου