Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - Θρήνος: Εκτακτα μέτρα ~ Ζαγοράκης: Στην Τούμπα κουμάντο κάνει ο ΠΑΟΚ


Περιττό να αναφέρω ότι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες έχουνε γίνει έξω φρενών με την απόφαση να γίνει ο επαναληπτικός αγώνας  του κυπέλλου ποδοσφαίρου, χωρίς φιλάθλους μέσα στην Τούμπα. Η φωνή τους παρ' όλα αυτά θα ακούγεται μέχρι την Αθήνα, μιας και άπαντες δηλώνουν πρόθεση να βρεθούν έξω από το γήπεδο και να αποδείξουν για ακόμη μια φορά, ότι είναι οι πιο πιστοί και δυναμικοί φίλαθλοι στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 1.700 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες που θα μετακινηθούν από την Αθήνα, τμήματα της ομάδας «Δ», με την παρουσία εισαγγελικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, θα εποπτεύσουν και θα δραστηριοποιηθούν στην εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας που έχουν αποφασιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αύριο 18:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα τάξης ελήφθησαν από...
 την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και υπό την εποπτεία του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννη Ραχωβίτσα, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. Σ΄αυτά περιλαμβάνεται και η χρήση ελικοπτέρου που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας τις ώρες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, πρωτεύουσα σημασία έχει η συνοδεία και προώθηση στο γήπεδο της Τούμπας της αποστολής του Ολυμπιακού, από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει σήμερα, δεδομένου και του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας για αυξημένη προστασία.

Το πλάνο της συνοδείας της «ερυθρόλευκης» αποστολής, περιλαμβάνει ισχυρή προστασία με αυτοκινούμενη πομπή αστυνομικών οχημάτων και κλείσιμο των κάθετων δρόμων μέχρι το γήπεδο.

Θα υπάρχει «νεκρή ζώνη» σε απόσταση 200 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Τετάρτη ως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη ακόμη μία σύσκεψη των επικεφαλής της αστυνομίας για την επιβεβαίωση των μέτρων και τον έλεγχο της κατάστασης αύριο, πέριξ του γηπέδου της Τούμπας, αλλά και σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, απ΄όπου θα διέλθει η αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γήπεδο και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα έρθουν και από τις κοντινές περιφερειακές πόλεις για να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση αυτή. Μάλιστα, σήμερα στις 5 το απόγευμα θα παραστούν εντός γηπέδου, όπου και θα ενθαρρύνουν τους παίκτες της ομάδας τους, στην τελευταία τους προπόνηση, και εν όψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου.


Ζαγοράκης: Στην Τούμπα κουμάντο κάνει ο ΠΑΟΚ

"Στην Τούμπα εμείς έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης. Ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο. Ο Ολυμπιακός δίνει την εντύπωση ότι θα ταξιδέψει σε ξένη χώρα, ή σε κάποια ζούγκλα. Παρακαλώ την ηγεσία της Αστυνομίας και της Πολιτείας να έρθει στο παιχνίδι για να δει ποιο θα είναι το κλίμα. Η Αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της. Αυτά που είπε ο κ.Μαρινάκης, ότι δεν έρχεται στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβάται για τη σωματική του ακεραιότητα είναι γελοιότητες", είπε μεταξύ άλλων ο κ.Ζαγοράκης.


Στη σύσκεψη ήταν επίσης παρόντες ο αθλητικός Εισαγγελέας, ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, Γιάννης Ραχωβίτσας και ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κασαπάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου