Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Συνελήφθησαν οι 2 Αλβανοί που πυροβόλησαν τον 22χρονο Έλληνα στην Πρέβεζα


Μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα για να κλέψουν και να σκοτώσουν. Πιάστηκαν την τελευταία στιγμή πριν το σκάσουν πίσω στη μαμά Αλβανία. -Κρεμάλα στα ζώα.

Στη σύλληψη των ληστών προχώρησαν εχθές άνδρες της αστυνομίας Ηγουμενίτσας, οι οποίοι την Πέμπτη δεν δίστασαν να πυροβολήσουν νεαρό 22χρονο στο Καναλάκι της Πρέβεζας προκειμένου να αφαιρέσουν από την μητέρα του την τσάντα της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Οι δύο δράστες προσπαθούσαν πεζή να περάσουν στην Αλβανία, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην παραμεθόρια περιοχή της Θεσπρωτίας και...
 μεταφέρθηκαν στην Ηγουμενίτσα όπου και κρατούνται.

Oι δύο ληστές αναγνωρίστηκαν από την μητέρα του νεαρού η οποία μετέβη στην Ηγουμενίτσα εχθές το απόγευμα και δεν δίστασε να επιτεθεί εναντίον τους μόλις τους αντίκρισε, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε συγγενής της οικογένειας.

Πρόκειται για δύο άνδρες 20 και 38 χρονών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

Ο 22 χρονος ο οποίος δέχθηκε μια σφαίρα από τους δράστες στην πνευμονική χώρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και έχει βγει από την εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που νοσηλευόταν.

Δείτε εδώ την είδηση της επίθεσης πριν λίγα 24ωρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου