Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Οι Αλβανοί πουλάνε την ηρωίνη Νο2


Πωλούσαν κάθε μέρα ένα κιλό ηρωίνης!

Καθημερινά δρομολόγια από την Λαμία ως τις περιοχές της Μαγνησίας έκαναν «φορτωμένα» με… ηρωίνη δύο ξαδέλφια από την Αλβανία για να εφοδιάζουν τα επτά ή οκτώ «βαποράκια» τους με ναρκωτικά, τα οποία τους απέφεραν ημερήσια κέρδη ύψους ως και 4.000 ευρώ!...



Οι επικερδείς αγοραπωλησίες των αδίστακτων Αλβανών, που αν και είναι ηλικίας 32 και 25 χρόνων σκόρπιζαν τον θάνατο στη νεολαία, κρατούσαν πολύ καιρό. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε και επί δύο μήνες τους παρακολουθούσαν διακριτικά περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να επέμβουν, πράγμα δύσκολο αφού οι συναλλαγές με τους συνεργάτες τους γίνονταν πάντα σε διαφορετικά ερημικά σημεία.

Όμως, τελικά κατάφεραν να τους εντοπίσουν στα διόδια της Πελασγίας ενώ πήγαιναν για μια ακόμη φορά στον Αλμυρό και να τους συλλάβουν. Σε μια κρυψώνα στην περιοχή Κοκκίνα του Αλμυρού, ανακάλυψαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 600 γραμμαρίων και αξίας 180.000 ευρώ, την οποία θα μοίραζαν στα «βαποράκια» τους που τώρα αναζητούνται. Τα δυο ξαδέλφια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου που τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου