Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα καλάσνικωφ πλέον καθημερινότητα και στη Θεσσαλονίκη


Ληστεία στα ΕΛΤΑ Μελισσοχωρίου.

Οπλισμένοι με Καλάσνικοφ δύο αδίστακτοι ληστές «χτύπησαν» χτες το πρωί τα ΕΛΤΑ Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια έγιναν άφαντοι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο κατάστημα ελάχιστα λεπτά πριν από τις 9.30 το πρωί και κινήθηκαν προς τα ταμεία. Οπως ανέφεραν υπάλληλοι στους αστυνομικούς, οι δράστες είχαν ξενική προφορά, ωστόσο...
 εξηγούν ότι μίλησαν ελάχιστα, ζητώντας με επιτακτικό τρόπο να τους παραδώσουν τα χρήματα. Τελικά, αφού άρπαξαν περίπου 20.000 ευρώ, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τα ΕΛΤΑ και τράπηκαν σε φυγή.

Στο μεταξύ, συνελήφθη χτες τα ξημερώματα ένας 18χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, διέπραξε τρεις ληστείες σε ένα... 24ωρο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός με τη χρήση σωματικής βίας άρπαξε από διερχόμενο πολίτη στην περιοχή του Ν.Σ.Σ. Θεσσαλονίκης μικρό χρηματικό ποσό. Αργότερα, στη Σταυρούπολη, αφαίρεσε από κοινού με συνεργό του, μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και το κινητό τηλέφωνο 31χρονου άντρα, ενώ με τον ίδιο τρόπο άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και ενός 21χρονου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου