Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ανοίγουν τις πύλες Detrop, Oeno, Biologica στη Θεσσαλονίκη



Στην προβολή των πιο ποιοτικών προϊόντων της ελληνικής φύσης με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα στοχεύουν η 21η Διεθνής Εκθεση Τροφίμων-Ποτών- Μηχανημάτων και Εξοπλισμού Detrop 2011, η 3η Διεθνής Εκθεση Οίνου Oenos και η 4η Διεθνής Εκθεση Βιολογικών Προϊόντων Biologica, που θα πραγματοποιηθούν από τις 11 ώς τις 14 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το φετινό εκθεσιακό τρίπτυχο της Helexpo για τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών αναμένεται να καλύψει...
 μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, από τα υλικά της ευεργετικής για τον οργανισμό μεσογειακής διατροφής μέχρι τις ετικέτες που πρέπει να έχουν τα ελληνικά προϊόντα για να είναι ελκυστικά στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.


Παράλληλες εκδηλώσεις

Οι τρεις αυτές εκθέσεις πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η ημερίδα με θέμα «Νέες τάσεις στη διακίνηση των βιολογικών προϊόντων: Καλές Πρακτικές – Καινοτομία – Μάρκετινγκ», η ημερίδα «Βιολογική Γεωργία: Αξονες για την ανάπτυξη και διεύρυνση του κλάδου», η ημερίδα «Η συμβολή της οινολογικής έρευνας και της ενημέρωσης στην παραγωγή ελληνικών οίνων ποιότητας και στην προσέγγιση των καταναλωτών», η ημερίδα «Package & Label Design», το workshop «Καινοτομία στα οινοποιεία: Βιολογικοί Αμπελώνες – Εξοικονόμηση Ενέργειας και Διαχείριση Αποβλήτων», ο 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, ο 11oς Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης, ο 10ος Εθνικός Διαγωνισμός Οινοχόων, και το 1ο Συμπόσιο Επαγγελματικών Βαλκανικών Χωρών Επισιτιστικού Κλάδου «Οι επισιτιστικές επιχειρήσεις ενάντια στην οικονομική κρίση». Οι ώρες λειτουργίας τις έκθεσης από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


3η Oenos 2011


Παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών DETROP, ανοίγει τις πύλες της και η 3η Διεθνής Έκθεση Οίνου.

Στόχος της έκθεσης είναι να προβάλλει και να προωθήσει το ελληνικό κρασί στο εξωτερικό να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών & νέων συναλλαγών μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος Hosted Byers και των προκαθορισμένων συναντήσεων (Β2Β).

Η Διεθνής Έκθεση Οίνου, με την ιδιαίτερα δυναμική συμμετοχή όλου του ελληνικού αμπελώνα, των εταιριών του εξοπλισμού, της συσκευασίας, των οινικών υπηρεσιών, και την εγγύηση της HELEXPO, αποτελεί το πλέον σημαντικό γεγονός για το ελληνικό κρασί.

ΤΟΠΟΣ: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11- 14 Μαρτίου 2011

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Παρασκευή – Δευτέρα: 10:00 – 20:00

ΕΚΘΕΜΑΤΑ: Οίνοι, Προϊόντα Οίνων, Πρώτες Ύλες Οινοποιίας, Μηχανήματα Οινοποίησης, Εμφιάλωσης, Πληρώσεως, Συσκευασίας, Εξοπλισμός Οινοποιείων, Αξεσουάρ Οίνων, Οινολογικά Εργαστήρια, Εκδόσεις, Φορείς του κλάδου, Υπηρεσίες.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ : Για μικρούς πρωτοεμφανιζόμενους παραγωγούς (χώρος 6τμ) 50%

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ: € 20,00

ΕΙΣΟΔΟΣ : Κατόπιν Προεγγραφής

• Ηλεκτρονικά στο www.helexpo.gr/registration
• Τηλεφωνικά στο 800 800 40 40 χωρίς χρέωση και στο 2310/291 576
• Αποστέλλοντας το δελτίο εμπορικού επισκέπτη (συμπληρωμένο)
• στο fax 2310/292 333 ή
• Με ταχυδρομική αποστολή στη HELEXPO A.E., Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την έκθεση.

Με εισιτήριο: € 20,00

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 - Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
http://www.helexpo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου