Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Νέες ρατσιστικές δολοφονίες από Βουλγάρα! ~ 2 Ηλικιωμένοι πάλι τα θύματα


Ανελέτητοι στους γέροντες και τις γιαγιάδες οι λαθρομετανάστες!

Μια 38χρονη Βουλγάρα είναι η γυναίκα- «αράχνη» που κρυβόταν πίσω από την δολοφονία ενός 83χρονου, τον περασμένο Ιανουάριο στο χωριό Κάτω Μηνάγια στους Αμπελοκήπους του δήμου Πύλου– Νέστορος Μεσσηνίας!

Όμως, η αδίστακτη φόνισσα που είχε σκοτώσει τον ανυπεράσπιστο γέροντα για να τον ληστέψει με την βοήθεια ενός 40χρονου ομοεθνούς της, φέρεται να εμπλέκεται και στην ανθρωποκτονία μιας 93χρονης στον Άμμο Άριος Λακωνίας το καλοκαίρι του 2009:

Η Βουλγάρα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στην περιοχή Νιάτα της Λακωνίας. Στις 17 Ιανουαρίου, μαζί με τον συνεργό της, είχαν εισβάλει στο σπίτι του 83χρονου και τον είχαν δέσει και φιμώσει με μονωτική ταινία πάνω στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια, έκαναν το σπίτι του άτυχου γέροντα άνω – κάτω προσπαθώντας να βρουν πού έκρυβε χρήματα, αλλά είναι άγνωστο αν και τι βρήκαν να αρπάξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτύπωμα της 38χρονης βρέθηκε και στο πρώτο φονικό, που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2009 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Και τότε, η 93χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας είχε εισβάλει για να την ληστέψει, είχε βρεθεί νεκρή, φιμωμένη, δεμένη και γυμνή από τη μέση και κάτω, στο σπίτι της κοντά στην πλατεία του χωριού! Η Ασφάλεια Καλαμάτας αξιοποιεί τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει και θα αξιολογήσει αν επαρκούν για να στοιχειοθετηθεί η συμμετοχή της αδίστακτης γυναίκας και στη δολοφονία της άτυχης γερόντισσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου