Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Χωρίς λογαριασμό, λεφτά γιόκ ~ Ποιές υπηρεσίες ποίησαν τη νήσσα


Λεφτά τέλος για 234 οργανισμούς και φορείς του δημοσίου

Με διακοπή της καταβολής επιχορηγήσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό τιμωρούνται άμεσα 234 οργανισμοί και φορείς του δημόσιου τομέα, ανάμεσά τους και πολλοί της Θεσσαλονίκης, που δεν απέστειλαν μέχρι τις 12 Μαρτίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στοιχεία προϋπολογισμού, απολογισμού, ισολογισμού και ληξιπρόθεσμων οφειλών για τον μήνα Φεβρουάριο.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση δημοσιοποιεί στοιχεία σύμφωνα με τα οποία τα χρέη του κράτους προς τρίτους έφθασαν τα 4,6 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο και το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης του 2010 σε ταμειακή βάση άγγιξε το 10% του ΑΕΠ. Όμως τα στοιχεία που απέστειλε στις Βρυξέλλες η Ελληνική Στατιστική Αρχή δείχνουν ότι το έλλειμμα σε δημοσιονομική βάση υπερέβη το 10% του ΑΕΠ, δηλαδή είναι μεγαλύτερο τουλάχιστον κατά 1 δισ. ευρώ από αυτό που προέβλεπε η κυβέρνηση τον Νοέμβριο με τον προϋπολογισμό του 2011.

Σε πλήρη κατάλογο που ανήρτησε χθες στο διαδίκτυο το υπουργείο Οικονομικών περιλαμβάνονται τα ονόματα 234 οργανισμών και φορέων του δημοσίου, οι οποίοι δεν απέστειλαν τον Μάρτιο στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση τον Φεβρουάριο. Στους μη συμμορφωθέντες οργανισμούς και φορείς περιλαμβάνονται:

- Μεγάλες εταιρείες του δημοσίου, όπως τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ ΑΕΒΕ), ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ ΑΕ), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ ΑΕ), η υπό κατάργηση Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών (ΔΕΚΑ ΑΕ) και η Ηλεκτρομηχανική Κύμης ΕΠΕ.

- Φορείς και αρχές, όπως το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων, το Ειδικό Ταμείο Εφαρμογής Ρυθμιστικών και Πολεοδομικών Σχεδίων (ΕΤΕΡΠΣ) και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

- Δημοτικές επιχειρήσεις, όπως η Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Αθήνας, που είναι ο φορέας λειτουργίας του σταθμού 9,84, και η Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του δήμου Αθηναίων, η Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής ανάπτυξης Αθηνών, ο Οργανισμός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και η Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας του δήμου Θεσσαλονίκης.

- Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και ΤΕΙ, όπως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το ΤΕΙ Χαλκίδας και η Φοιτητική Λέσχη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

- Φορείς εποπτευόμενοι από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, όπως η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ ΑΕ), η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, η Εθνική Πινακοθήκη, το Ίδρυμα Γουλανδρή, το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος, το Μουσείο Βορρέ, το Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας και το Εθνικό Στάδιο Καυταντζόγλειο Θεσσαλονίκης.

- Οργανισμοί και Νομικά Πρόσωπα που εποπτεύονται από το υπουργείο Υγείας. Ξεχωρίζουν ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων, το Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και 35 νοσοκομεία, στα οποία περιλαμβάνονται: τα Γενικά Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου, Άργους, Τρίπολης, Καλαμάτας, Κυπαρισσίας, Σπάρτης, Μολάων, Πύργου, Αμαλιάδας, Κρεστενών, Πάτρας, Αιγίου, Καλαβρύτων, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λευκάδος, Ληξουρίου, Άρτας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Φιλιατών, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Χανίων, Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Σητείας, το Νοσοκομείο Πάτρας “Άγιος Ανδρέας”, το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, το Νοσοκομείο Ιωαννίνων “Χατζηκώστα”, το Νοσοκομείο Παίδων “Καραμανδάνειο” Πάτρας, το Ειδικό Νοσοκομείο Θώρακος Ν.Δ. Ελλάδος και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.

- Ασφαλιστικά Ταμεία, όπως το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, το Ταμείο Πρόνοιας-Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής, το Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ), το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων, το Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, το Μετοχικό Ταμείο Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Τραπέζης Πίστεως, ο Λογαριασμός Επικούρησης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Ταμείο Αυτασφάλειας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων, το Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και η Υγειονομική Υπηρεσία Προσωπικού ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στους 234 οργανισμούς και φορείς του δημοσίου που δεν απέστειλαν τα ζητούμενα από το Γενικό Λογιστήριο στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση θα επιβληθεί η ποινή της διακοπής της κρατικής επιχορήγησης.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια υπουργική απόφαση:

α) Μετά την παρέλευση 30 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των στοιχείων, εάν εξακολουθεί να μην υπάρχει συμμόρφωση, θα επιβάλλεται πρόστιμο στον πρόεδρο ή τον γενικό διευθυντή, κατά περίπτωση, ίσο με 1/25 του μηνιαίου μισθού ή της συνολικής αποζημίωσής του για κάθε επιπλέον ημέρα καθυστέρησης.

β) Μετά την παρέλευση ενός μηνός από τη λήξη της προθεσμίας, εφόσον εξακολουθεί να μην υπάρχει συμμόρφωση, το υπουργείο Οικονομικών θα δεσμεύει τυχόν έσοδα του φορέα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ή τον Τακτικό Προϋπολογισμό σε ποσοστό 50% του ετήσιου προβλεπόμενου ποσού μέχρι να υποβληθούν τα απαιτούμενα στοιχεία.





•Ποιοι φορείς της Θεσσαλονίκης δεν έδωσαν λογαριασμό

•Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Τεχνών και Άθλησης Δήμου Θεσσαλονίκης

•Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Δήμου Θεσσαλονίκης

•Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δ. Θεσσαλονίκης

•Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας Αρωγής Καλαμαριάς

•Δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς ΑΕ

•Δημοτική Επιχείρηση Μουσικής και Καλλιτεχνικής Παιδείας Καλαμαριάς

•Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

•Περιφερειακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

•Εθνική Γυμναστήριο Μίκρας

•Εθνικό Στάδιο Καυταντζόγλειο Θεσσαλονίκης

•Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Θεσσαλονίκης "Ο Άγιος Παντελεήμων"

•Εταιρεία Σπαστικών Β. Ελλάδος

•Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης "Ο Μελιτεύς"

•Ιπποκράτειο Νοσοκομείο





4, 6 δισ. ευρώ τα “βερεσέδια” του δημοσίου



Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν χθες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους:

1) Το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης σε ταμειακή βάση έκλεισε το 2010 στα 22,795 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 9,9% του ΑΕΠ.

2) Οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου προς τρίτους (προμηθευτές κτλ.) διαμορφώθηκαν στα 4,647 δισ. ευρώ στο τέλος Ιανουαρίου του 2011. Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα (νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, δήμοι, νομικά πρόσωπα) ανήλθαν σε 4,062 δισ. ευρώ (από 4,52 δισ. ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου), ενώ οι οφειλές της κεντρικής κυβέρνησης (υπουργείων και περιφερειών έφθασαν στα 585 εκατ. ευρώ. Από το σύνολο των χρεών τα 1,474 δισ. ευρώ αφορούν υποχρεώσεις των νοσοκομείων που δημιουργήθηκαν μέσα στο 2010 και τον πρώτο μήνα του 2011, δεδομένου ότι οι οφειλές τους για την περίοδο 2005-2009 εξοφλήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η πορεία πάντως των χρεών προς τρίτους δείχνει ότι το δημόσιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, στερώντας σημαντική ρευστότητα από την αγορά, σε μία κρίσιμη περίοδο που η μία επιχείρηση κλείνει μετά την άλλη.

Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι 208 οργανισμοί και φορείς του δημοσίου (δηλαδή το 23% του συνόλου ή περίπου ένας στους τέσσερις) δεν έδωσαν τον Φεβρουάριο στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση τον μήνα Ιανουάριο του 2011, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και στην ακριβή αποτύπωση του δημοσιονομικού ελλείμματος που παρακολουθεί η Eurostat.

Από το σύνολο των 892 φορέων (ήταν 1.601 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010, δηλαδή πριν από τις συγχωνεύσεις ΟΤΑ που έγιναν με την εφαρμογή του “Καλλικράτη” την 1-1-2011) έδωσαν στοιχεία για τον Ιανουάριο οι 684. Δηλαδή το 77% των φορέων. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα δεν υπάρχει πλήρης εικόνα για τις οφειλές του δημοσίου και την οικονομική κατάσταση των φορέων του.

Η λίστα με τους 235 δημόσιους φορείς έχει ως εξής:




Οι Δημόσιοι Φορείς που δεν στέλνουν στοιχεία στο Υπ. Οικονομικών



1 Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

2 Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

3 Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Α.Ε.Β.Ε. (Ε.Α.Σ. Α.Ε.Β.Ε.)

4 Ηλεκτρομηχανική Κύμης Ε.Π.Ε.

5 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ιδιωτικού Προσωπικού

Πολεμικού Ναυτικού

6 Ειδικός Λογαριασμός Αλληλοβοήθειας Αεροπορίας

7 Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

8 Δήμος Αθηναίων - Εθνικός Κήπος

9 Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου

10 Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου

11 Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας

12 Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Κορυσχάδων - Δήμος Καρπενησίου

13 Συλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών

«Ο Καλός Σαμαρίτης» - Νομαρχία Αθηνών

14 Συλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Καθυστερημένων Ατόμων

«Η Αγια Φιλοθέη» -Νομαρχία Αθηνών

15 Συλλογος Γονέων-Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «Οι Αγιοι Ανάργυροι» - Νομαρχία Ανατολικής Αττικής

16 Κοινωνία της πληροφορίας Α.Ε. (ΚτΠ Α.Ε.)

17 Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πειραιά

18 Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

19 Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοιν. Μέριμνας Πειραιά

20 Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής

Ενταξης Περίθαλψης Αλλοδαπών Πειραιά

21 Δημοτική Επιχείρηση προβολής & επικοινωνίας Πειραιά

22 Δημοτική Επιχείρηση κατασκευής τεχνικών έργων Ιλίου Α.Ε.

23 Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Ανάπτυξης (Δήμος Ιλίου)

24 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας

25 Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Καλλιθέας

26 Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Αθηναίων Α.Ε. Ο.Τ.Α.

27 Εταιρεία ασφαλιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ανώνυμη

αναπτυξιακή εταιρεία ΟΤΑ (Δήμος Αθηναίων)

28 Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας Αθήνας

29 Ανώνυμη αναπτυξιακή εταιρεία μηχανογράφησης & επιχειρησιακών μονάδων ΟΤΑ (Δήμος Αθηναίων)

30 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση οδικής ασφάλειας Δήμου Αθηναίων

31 Διπλή ανάπλαση Βοτανικός Λ. Αλεξάνδρας Α.Ε.(Δήμος Αθηναίων)

32 Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης Δήμου Αθηναίων Α.Ε. ΟΤΑ

33 Εταιρεία Τουριστικής & Οικονομικής ανάπτυξης Αθηνών Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α.

34 Οργανισμός Υγείας κ' Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Δήμος Αθηναίων)

35 Περιφερειακη Ανώνυμη Εταιρεία διανομής

Φυσ. Αερίου Κεντρικής Αττικής (Δήμος Αθηναίων)

36 Κέντρο πρόληψης της εξάρτησης και αγωγής υγείας Δήμου Αθηναίων

37 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση τεχνών & άθλησης (Δήμος Θεσσαλονίκης)

38 Δημοτική εταιρεία πληροφόρησης θεάματος και επικοινωνίας (Δήμος Θεσσαλονίκης)

39 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης

40 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας Θεσσαλικό Θέατρο

41 Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (Δήμος Λάρισας)

42 Δημοτική Επιχείρηση τουρισμού πολιτισμού Λάρισας

43 Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πατρών

44 Εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης Αχαΐας (Δήμος Πατρέων)

45 Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας

46 Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών Α.Ε.

47 Δημοτική Επιχείρηση πολιτιστικής ανάπτυξης Πάτρας

48 Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση (Καλαμαριά)

49 Δημοτική εμπορική & τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς Α.Ε.

50 Δημοτική Επιχείρηση μουσικής & καλλιτεχνικής παιδείας Καλαμαριάς

51 Αναπτυξιακή ανώνυμη εταιρεία Περιστερίου Α.Ε.

52 Δημοτική Επιχείρηση πολιτιστικής ανάπτυξης (Δήμος Περιστερίου)

53 Δημοτικός Εκπαιδευτικός Οργανισμός Βόλου

54 Δημοτικό Ινστιτούτο επαγγελματικής κατάρτισης (Βόλος)

55 Δημοτικος οργανισμός υγείας και κοινωνικών θεμάτων - Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόλου

56 Δημοτική Επιχείρηση μελετών κατασκευών και ανάπτυξης Βόλου

57 Δημοτικο κέντρο Ιστορίας (Δήμος Βόλου)

58 Επιχείρηση ειδικού σκοπού «Δημοτικό Ραδιόφωνο» (Δήμος Βόλου)

59 Καλλιτεχνικος οργανισμός - ΔΗΠΕΘΕ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Βόλου

60 Δημοτ. Επιχ. πολιτισμού τουρισμού ανάπτυξης Ηρακλείου

61 Κέντρο προγραμματισμού & οικονομικών ερευνών (ειδ. λογ.)

62 Λιμενικό Ταμείο Χίου

63 Λιμενικό Ταμείο Χανίων

64 Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου

65 Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας

66 Λιμενικό Ταμείο Κορινθίας

67 Λιμενικό Ταμείο Λέσβου

68 Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας

69 Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας

70 Λιμενικό Ταμείο Αρκαδίας

71 Λιμενικό Ταμείο Αντίκυρας

72 Λιμενικό Ταμείο Σάμου

73 Λιμενικό Ταμείο Ν. Στύρων

74 Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας

75 Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας

76 Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος

77 Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου

78 Δημόσια Επιχείρηση Κινητών Αξιών (Δ.Ε.Κ.Α.)

79 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

80 Πάντειο Πανεπιστήμιο

81 Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας

82 Φοιτητική Λέσχη Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

83 Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

84 Ειδικό Ταμείο Εφαρμογής Ρυθμιστικών και Πολεοδ. Σχεδίων

85 Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

86 Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης

& Κατάρτισης (Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων)

87 Εθνική Πινακοθήκη - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου

88 Ιδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

89 Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδας

90 Μουσείο Βορρέ

91 Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (ΕΡΤ ΑΕ)

92 Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο Πειραιά Πέτρος Καπαγέρωφ

93 Εθνικό Κέντρο Ιστιοπλοΐας Πειραιά

94 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης

95 Εθνικό Ναυταθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

96 Περιφερειακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

97 Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας

98 Εθνικό Στάδιο Καυτατζόγλειο Θεσσαλονίκης

99 Εθνικό Αθλητικό Ναυτικό Κέντρο Ιωαννίνων

100 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας

101 Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας

102 Κέντρο Εκπαίδευσης Ιππασίας

103 Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων

104 Ινστούτο Ερεύνης Νοσημάτων Θώρακος Υγιεινής & Ασφάλειας της εργασίας

105 Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού (Νοσοκομείο Παίδων η Αγία Σοφία)

106 Εθνικό Ιδρυμα Αποκατάστασης Αναπήρων

107 Εθνικό Ιδρυμα Κωφών

108 Κέντρο προστασίας ατόμων με αναπηρίες Θεσσαλίας «Ο Αριστεύς»

109 Ιδρυμα Κοινωνικής Εργασίας

110 Ορθόδοξος Χριστιανική Γωνιά

111 Ιδρυμα Πρόνοιας & Εκπαιδεύσεως Κωφών & Βαρήκοων Ελλάδας

112 Ιδρυμα για το παιδί «Παμμακάριστος»

113 Κέντρο Αποκατάστασης Δυσπροσάρμοστων ατόμων «Η Δάμαρις»

114 Σικιαρίδειο Ιδρυμα Απροσάρμοστων Παιδιών

115 Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Απροσάρμοστων παιδιών «Η Μέριμνα»

116 Ιδρυμα Προστασίας Τυφλών Β. Ελλάδας «Ο Ηλιος» - Σχολή Τυφλών

117 Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδας Παράρτημα Ξάνθης

118 Ιδρυμα Ειδικών Παιδιών Μαγνησίας «Ασπρες πεταλούδες»

119 Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης

120 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ανατολικής Αθήνας

121 Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής Αποκατάστασης Αιγίου «Κλεομένους Οικονόμου Ιατρού»

122 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας

123 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Εύβοιας

124 Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ευρυτανίας

125 Οργανισμός Δημόσιας Αντίληψης Ζακύνθου

126 Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Θεσσαλονίκης «Ο Αγιος Παντελεήμων»

127 Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης & Κοινωνικής Υποστήριξης ΑΜΕΑ Καστοριάς

128 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου

129 Κέντρο Αποθεραπείας - Φυσικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης Φιλιατρών

130 Ιδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Ρεθύμνου

131 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων

132 Εταιρεία Σπαστικών Β. Ελλάδας

133 Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών

134 Ενωση Γονέων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων

135 Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών «SOS»

136 Κέντρο Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά»

137 Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες «Ερμής»

138 Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών ΜΕΑ «Η Αργώ»

139 Πανελλήνια Ενωση Γονέων & Κηδεμόνων ατόμων παιδιών νοητικά υστερούντων

140 Ελληνικό Κέντρο για την ψυχική υγεία & Θεραπεία του παιδιού και της οικογένειας «Το περιβολάκι»

141 Εργαστήρι ειδικής επαγγελματικής αγωγής & Αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα»

142 Κιβωτός Αγάπης

143 Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Αγιος Σπυρίδων»

144 Κέντρο Ειδικής Αγωγής

145 Ειδικός Παιδικός Σταθμός «Η Αγία Μαρίνα» Καβάλας

146 Σύλλογος Γονέων - Κηδεμόνων - Φίλων των παιδιών με ειδικές ανάγκες «Αγάπη»

147 Στέγη Ειδικής Θεραπευτικής & Επαγγελματικής Αγωγής

148 Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Αθηνών

149 Ινστιτούτο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης

150 Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης «Ο Μελιτεύς»

151 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Πέλλας

152 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Φλώρινας

153 Παιδόπολη Αγία Ολγα Φλώρινας

154 Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας

155 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Ο Αριστεύς» Λάρισας

156 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων

157 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καρδίτσας

158 Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Φθιώτιδας

159 Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Λαμίας

160 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Βοιωτίας

161 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Φθιώτιδας

162 Κοινωνικός Ξενώνας Καρέα

163 Παιδόπολη «Αγιος Ανδρέας»

164 Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»

165 Αναρρωτήριο Πεντέλης

166 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Χίου

167 Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου Κρήτης

168 Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων Κρήτης

169 Κέντρα Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης & Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ρεθύμνου

170 Παιδόπολη Νεάπολης Λασιθίου

171 Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής & Κοινωνικής Αποκατάστασης Αμυνταίου

172 Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ)

173 ΝΓΝ Αγρινίου

174 ΝΓΝ Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»

175 ΝΓΝ Αργους

176 ΝΓΝ Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια»

177 Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Τρίπολης

178 ΝΓΝ Αρτας

179 ΠΓΝ Πάτρας Αγιος Ανδρέας

180 ΠΓΝ Πάτρας

181 Νομ. Νοσοκομείο Θώρακος Ν.Δ. Ελλάδας (Ειδικό Νοσοκομείο Θώρακος)

182 ΝΓΝ Παίδων Καραμανδάνειο Πάτρας

183 ΝΓΝ Αιγίου

184 ΝΓΝ - ΚΥ Καλαβρύτων

185 ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

186 ΝΓΝ Ζακύνθου

187 ΝΓΝ Πύργου Μανωλοπούλειο

188 ΝΓΝ Αμαλιάδας

189 ΝΓΝ - ΚΥ Κρεστένων

190 ΠΓΝ Ηρακλείου

191 ΝΓΝ - ΚΥ Φιλιατών

192 ΠΓΝ Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

193 ΠΓΝ Ιωαννίνων Χατζηκώστα

194 ΠΓΝ Ιωαννίνων

195 ΝΓΝ Καβάλας

196 ΝΓΝ Κέρκυρας

197 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

198 ΝΓΝ Κεφαλληνίας

199 Μαντζαβινάτειο Ληξουρίου

200 ΝΓΝ Σπάρτης

201 ΝΓΝ - ΚΥ Μολάων

202 ΝΓΝ - ΚΥ Σητείας

203 ΝΓΝ Λευκάδας

204 ΓΝΓ Καλαμάτας

205 ΝΓΝ - ΚΥ Κυπαρισσίας

206 ΝΓΝ Πρέβεζας

207 ΝΓΝ Ρεθύμνης

208 ΝΓΝ Χανίων «Αγ. Γεώργιος»

209 Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Χανίων

210 Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε.

211 Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας

& Αντισεισμικών Κατασκευών - Ειδικός Λογαριασμός

212 Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.)

213 ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

214 Μετοχικό Ταμείο Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος

215 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Τραπέζης Πίστεως

216 Λογαριασμός Επικούρησης Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας

217 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Ελλ. Βιομ. Ζάχαρης

218 Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας

219 Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Ενωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου & Νήσων

220 Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων

221 Ταμείο Αυτασφάλειας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος

222 Ταμείο Αυτασφάλειας Προσωπικού Τράπεζας Ελλάδος & Κτηματικής

223 Ταμείο Αλληλοβοήθειας & Περίθαλψης Συνδέσμου

Προσωπικού Αθηναϊκής Λέσχης

224 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Προσωπικού Εθνικού Τυπογραφείου

225 Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.)

226 Αλληλοβοηθητικό Ταμείο Περίθαλψης Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος

227 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Οδηγών Λεωφορείων Αυτοκινήτων Αθηνών - Πειραιώς

228 Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

229 Ταμείο Επικούρησης & Αλληλοβοήθειας Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών Αθηνών - Πειραιώς

230 Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (Ε.Τ.Α.Τ.)

231 Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α.)

232 Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.)

233 Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.)

234 Ταμείο Πρόνοιας - Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής

235 Υγειονομική Υπηρεσία Προσωπικού Ε.Υ.Δ.Α.Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου