Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος

*Για τις 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα προγραμματίστηκε η Δευτέρα παρουσία!
*Ερχεται το ατομικό air-condition
*Προβατίνα γέννησε σκύλο!
*Χελώνα … εμπρηστής
*Παντρεύτηκαν γυμνοί λόγω οικονομικής κρίσης
*Εξομολόγηση … on the road!
*Ειδική υπηρεσία προξενιών για αστυνομικούς
*Ηλικιωμένη πυροβόλησε άνδρα γιατί δεν την φιλούσε!
*Ζωή και... κότα σε πολυτελές «ξενοδοχείο»
*Κοίτα ποιος μιλάει ~ Κουβέντες μικροσκοπικών ανθρώπων





Για τις 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα προγραμματίστηκε η Δευτέρα παρουσία!

Τρέξτε να μετανοήσετε έχετε 53 μέρες ακόμα! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο 89 Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ ενώ έχει προβλέψει και την ώρα της συντέλειας του κόσμου για τις 18:00 μμ. Για να μην μπερδευτείτε όμως ώρα Ελλάδος θα είναι 4 τα ξημερώματα 22 Μαΐου όταν θα ανοίξουν οι ουρανοί και σύμφωνα με τον 89χρονο το 2% του πληθυσμού θα πάει στον παράδεισο ενώ το υπόλοιπο 98% θα καεί στην κόλαση.

Αυτή η παρανοϊκή πραγματικά προφητεία δεν θα άξιζε ειδησεογραφικής κάλυψης αν ο εν λόγω «προφήτης» δεν είχε τον έλεγχο ενός δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών το οποίο εκπέμπει σε 48 γλώσσες όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε Ρωσία, Τουρκία, Αφρική και πλήθος άλλων χωρών. O Κάμπινγκ όμως δεν έχει αρκεστεί σε αυτό και έχει φροντίσει να αναρτήσει την προφητεία του και σε 2000 διαφημιστικές πινακίδες στις ΗΠΑ. Μελετητής της Βίβλου τα τελευταία 70 χρόνια, ο Αμερικανός ισχυρίζεται πως βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες (αριθμός ο οποίος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17) από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.). Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη. Για την ιστορία πάντως ο ιεροκήρυκας είχε στο παρελθόν


Ερχεται το ατομικό air-condition
 
Μια εταιρία από τη Βραζιλία κατασκεύασε μια μικρή προσωπική συσκευή που θα επιτρέπει στον χρήστη της να κατεβάζει αυτομάτως την θερμοκρασία του σώματος του.

Η συσκευή της εταιρίας Embraco, που μοιάζει πολύ με ένα κοινό στυλό, ζυγίζει 100 γραμμάρια και τοποθετείται μέσα από τα ρούχα του κατόχου της.


«Έχουμε ήδη συζητήσει για την καινοτόμο εφεύρεσή μας με ομάδες αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου, πυροσβεστικά σώματα και ένοπλες δυνάμεις διαφόρων κρατών», τονίζει ο πρόεδρος της Embraco, Ζοάο Κάρλος Μπρέγκα, ευελπιστώντας πως «στο κοντινό μέλλον, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για ιατρικούς και άλλους λόγους».

Οι κατασκευαστές θεωρούν πως το «προσωπικό air - condition» θα είναι απαραίτητο σε περιπτώσεις ψύξης και μεταφοράς οργάνων σωμάτων και οθόνες LCD οι οποίες υπερθερμαίνονται λόγω συνεχούς χρήσης. Η βραζιλιάνικη εταιρία, που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Whirlpool, επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της συσκευής.


 
Προβατίνα γέννησε σκύλο!

Πρόβατο σε φάρμα της Κίνας γέννησε σκυλάκι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της Liu Naiying. Ο ίδιος παραδέχεται πως δεν το είδε να γεννιέται αλλά το βρήκε κουρνιασμένο δίπλα στο πρόβατο με υπολείμματα πλακούντα πάνω του.

Το ζώο έχει μαλλί προβάτου αλλά χαρακτηριστικά σκύλου ενώ πλήθος επισκεπτών συρρέουν στη φάρμα του Liu για να δουν από κοντά την περίεργη αυτή διασταύρωση. Πάντως κτηνίατροι που εξέτασαν την σπάνια αυτή περίπτωση υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί και το σκυλί δεν προέρχεται από την προβατίνα.



Χελώνα … εμπρηστής

O Giovani, μία χελώνα κατοικίδιο, ευθύνεται για την εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, αφού “παίζοντας”, κυλιόταν στο καβούκι του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να ρίξει τη σόμπα...


Σύμφωνα με τη New York Post, η σόμπα έπεσε και έσπασε, με αποτέλεσμα, να πάρουν φωτιά εργαλεία και υλικά ζωγραφικής, που βρίσκονταν στο πάτωμα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, η φωτιά είχε εξαπλωθεί σε όλο το διαμέρισμα, όπου μένουν ο 18χρονος Mohamed Salem και η οικογένειά του, κανείς από τους οποίους δεν ήταν εκεί, κατά το συμβάν.

Ο 6χρονος Giovani, που έχει το μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου, δεν έπαθε τίποτα, ένας πυροσβέστης και τρεις αστυνομικοί όμως, που εισέπνευσαν καπνό, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Παντρεύτηκαν γυμνοί λόγω οικονομικής κρίσης

Ένας γάμος είναι σίγουρα ένα πολυδάπανο γεγονός και ειδικά τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης για μερικά ζευγάρια αποτελεί μακρινό όνειρο.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Lee Wiggets και η Kelly Clinton που είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια αλλά ελλείψει χρημάτων δεν μπορούσαν να παντρευτούν. Τελικά τα κατάφεραν και «κέρδισαν» τον γάμο των ονείρων τους από έναν διαγωνισμό τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, του BRMB.

Ο διαγωνισμός λεγόταν «Γυμνός γάμος» και βασική προϋπόθεση  για να καλύψει ο σταθμός όλα τα έξοδα ήταν να εμφανιστούν στην τελετή…γυμνοί! Έτσι στις 15 Μαΐου το ζευγάρι εμφανίστηκε στο Honiley Court Hotel στο Warwick, με τη νύφη να φοράει μόνο το πέπλο και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο ενώ ο γαμπρός χρησιμοποίησε ένα καπέλο για να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του. Αν και ένιωθαν λίγο άβολα γυμνοί μπροστά σε συγγενείς φίλους ήταν χαρούμενοι που ο γάμος τους ήταν τόσο ξεχωριστός και σίγουρα αξέχαστος!


Εξομολόγηση … on the road!

Οι αμαρτωλοί οδηγοί της Αυστραλίας έχουν τη δυνατότητα να εξομολογηθούν σε στυλ drive in, χάρη σ' έναν μοντέρνο καθολικό ιερέα!


«Πολλοί περνούν από την εκκλησία μου, αλλά λίγοι σταματούν», λέει ο καθολικός ιερέας από το Σάουθ Μέλμπουρν, Μπομπ Μαγκουάϊρ που προσθέτει πως η εκκλησία πρέπει να γίνει πιο σύγχρονη και να πλησιάσει το ποίμνιό της.

Ο καθολικός ιερέας αποφάσισε, καθώς έρχεται το Πάσχα, να στήσει ένα μικρό τροχόσπιτο έξω από την εκκλησία απ' όπου θα περνούν οι οδηγοί, θα ανοίγουν το παράθυρο του αυτοκινήτου τους και θα εξομολογούνται.
«Θα τους ράνω και με ροδόνερο, ως συμβολική ένδειξη καθαρισμού της ψυχής τους», είπε ο ιερέας και πρόσθεσε πως «ένα πράσινο φωτάκι που θα ανάβει, θα είναι ένδειξη ότι συγχωρέθηκαν οι αμαρτίες τους και θα μπορούν να φύγουν». Η όλη διαδικασία θα διαρκεί περίπου ένα λεπτό.


Ειδική υπηρεσία προξενιών για αστυνομικούς

Λύση στο πρόβλημα των πολυάσχολων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων – που δεν προλαβαίνουν να βρουν το άλλο τους μισό – βρήκαν οι κινεζικές αρχές.


Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία ειδική υπηρεσία που έχει σκοπό να αποκαταστήσει τα ελεύθερα όργανα της τάξης.

Ήδη σε ένα αστυνομικό τμήμα του Πεκίνου έχουν αναρτηθεί αφίσες με φωτογραφίες 54 υποψήφιων γαμπρών και νυφών, όλοι μέλη των ειδικών δυνάμεων. Εκτός από φωτογραφίες, παρέχονται πληροφορίες για τα ενδιαφέροντά τους.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, από τότε που αναρτήθηκαν οι αφίσες, τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι έχουν επισκεφθεί το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δουν τους singles αστυνομικούς.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί εξ αιτίας του ωραρίου δουλειάς και της σκληρής εκπαίδευσης που λαμβάνουν έχουν ελάχιστο χρόνο για κοινωνικοποίηση και συνήθως οι άνθρωποι που συναναστρέφονται – εκτός από τους συναδέλφους τους – είναι επικίνδυνοι εγκληματίες.


Ηλικιωμένη πυροβόλησε άνδρα γιατί δεν την φιλούσε!


H Ελεν Στόντινγκερ 92 χρόνων ήθελε απλά ένα φιλί, αλλά μετά την άρνηση του 53χρόνουν γείτονά της, η ηλικιωμένη γυναίκα από την Φλοριντα τον στόχευσε με ένα ημι-αυτόματο πιστόλι στο σπίτι του και πυροβόλησε 4 φορές.


«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» δήλωσε ο γείτονάς της Ντουάιτ Μπέτνερ.

Η Στόντινγκερ παρέμεινε στην φυλακή την Τρίτη, μια μέρα μετά αφότου συνελήφθη με κατηγορίες για επίθεση με θανάσιμο όπλο και πυροβολισμό σε κατοικία. Η επόμενη δικάσιμός της έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.

Η 92χρονη γυναίκα γοητεύτηκε από τον άνδρα ο οποίος μετακόμισε έξι μήνες πριν. «Πέταξα τα σκουπίδια για εκείνην, απλά πράγματα που κάνει κάθε γείτονας και αυτή μάλλον θα το παρεξήγησε» δήλωσε ο Μπέτνερ.

Δήλωσε μάλιστα πώς η Στόντινγκερ είχε απειλήσει να τον πυροβολίσει πρόσφατα όταν εκείνος της είπε ότι είχε κοπέλα.

Λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μπέτνερ είχε αντιδικία με την Στόντινγκερ όταν εκείνη ήρθε στο σπίτι του και αρνήθηκε να φύγει, σύμφωνα με μαρτυρίες. «Ήθελα ένα φιλί πριν φύγω». του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο Μπέτνερ ήταν στο τηλέφωνο μιλώντας με τον πατέρα του, όταν άκουσε πυροβολισμούς. Μια σφαίρα διαπέρασε το παράθυρο και τον γέμισε με τζάμια.

Η Στόντινγκερ είπε στις αρχές ότι πυροβόλησε το νέο αυτοκίνητο του Μπέτνερ «το οποίο αγαπούσε πάρα πολύ».


Ζωή και... κότα σε πολυτελές «ξενοδοχείο»

Θέλετε να πάτε διακοπές, αλλά σας πιάνουν οι τύψεις γιατί ενώ θα διασκεδάζετε, οι αγαπημένες σας κοτούλες θα μαραζώνουν μόνες και απεριποίητες;


Από εδώ και μπρος οι τύψεις τέλος! Τη λύση στο... πρόβλημα, βρήκε ένας άνδρας 31 ετών από την Κορνουάλη της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο πεντάστερο ξενοδοχείο... για κότες.

Η ιδέα για το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο ανήκει στον David Roberts, ο οποίος είπε να «εκμεταλλευτεί» το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανατρέφουν τις δικές τους κότες.

Αρχικά, ο κόσμος νόμιζε ότι ο David έκανε πλάκα, αλλά εκείνος μιλούσε πολύ σοβαρά και έφτιαξε – μόνος του - το πρωτότυπο ξενοδοχείο του στη φάρμα του στο Χέλστον και ήδη τα «δωμάτια» είναι κλεισμένα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Την ημέρα οι φτερωτοί πελάτες τριγυρνούν ελευθέρα στο αγρόκτημα, το οποίο είναι πλήρως προστατευμένο από αλεπούδες και τη νύχτα κοιμούνται σε πολυτελή κοτέτσια.

Η τιμή για μία διανυκτέρευση είναι δύο λίρες Αγγλίας και η διατροφή κοστίζει 75 πέννες.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται η μεταφορά των πτηνών από και προς το σπίτι του ιδιοκτήτη, ιατρική φροντίδα αλλά και υπηρεσία επώασης για τα αυγά.

 
Κοίτα ποιος μιλάει ~ Κουβέντες μικροσκοπικών ανθρώπων

Τα δίδυμα λένε ότι επικοινωνούν τηλεπαθητικά καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Αραγε έχουν και δική τους γλώσσα για να συνεννοούνται; Αν κρίνουμε πάντως από τα δύο αξιολάτρευτα αδελφάκια, τα οποία φαίνεται να εκπονούν ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο, η απάντηση είναι θετική.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου