Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Θα βυθίζω πλοία με λαθρομετανάστες»;


*Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε. Ο Γ. Καρατζαφέρης κάνοντας αναφορά σε πλοίο εννοούσε κάποιο τουρκικό, (από αυτά που βολτάρουν μέχρι το Σούνιο). Η προπαγανδιστική ενημέρωση των καθεστωτικών ΜΜΕ, αρχικά διαστρεβλώνοντας τις δηλωσεις του, διέδωσε αυτήν την είδηση:

«Όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται», δήλωσε...
 μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο, στη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στα σχέδιά του, όταν «έρθει στα πράγματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, προειδοποίησε ... τους ενδιαφερόμενους, λέγοντας: «βολευτείτε όσο καιρό είναι στη βουλή Παπανδρέου και Σαμαράς» ... και κατέληξε, λέγοντας ότι «όταν έρθει στα πράγματα, μέσα στον πρώτο χρόνο», θα φροντίσει «να φύγουν από την Ελλάδα 1,7 εκατομμύρια αλλοδαποί».
Το Βήμα


AΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ (2/4/2011)



Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, και διαβεβαιώνω, ότι εμείς από την πρώτη χρονιά θα διώξουμε 1.700.000 αλλοδαπούς. Θα διώξουμε τους λαθρομετανάστες. Είναι ευθύνη απέναντί σας. Μέσα σε ένα χρόνο.

Μου λένε το "πως", μου λένε το "πως", όπως ήρθαν θα φύγουν. Να ξέρει καλά η Τουρκία. Και ξέρουν ότι απευθύνομαι στο ιδιαίτερα "χαρισματικό δίδυμο" που έχει. Το καλύτερο απ’ την εποχή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αλλά οι καθαρές κουβέντες κι οι καλές εξηγήσεις δημιουργούν συνθέσεις και σκέψεις να προχωρήσουμε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Τους λέω: Βολευτείτε όσο χρόνο είναι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., όσο είναι Σαμαράς, Παπανδρέου κλπ. Γιατί όταν έρθουμε στα πράγματα, την πρώτη ημέρα στη Bουλή θα ξεκαθαρίσουμε. Όταν πλοίο διέρχεται ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται.

Ότι πετάει στον εναέριο χώρο της Ελλάδας χωρίς να έχει καταθέσει δελτία πτήσεως, θα καταρρίπτεται. Κι ας έχουν την ευθύνη οι αμερικάνοι.

Γνωρίζετε πολύ καλά για την Α.Ο.Ζ. Τη λέξη αυτή δεν την ήξερε η Ελλάδα μέχρι πριν από δυόμιση χρόνια που έχοντας τον πρωθυπουργό τής χώρας μέσα στη Bουλή, του μιλάω για Α.Ο.Ζ και νόμισε του μιλάω για εξωγήινους. Και ρώταγε αυτόν που ήταν δίπλα του, τον Βαληνάκη, "τι λέει τώρα τι λέει". Κι έρχεται να μου απαντήσει, και δεν ήξερε τη είναι η ΑΟΖ. Η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη! Και μου μιλούσε ο άνθρωπος για υφαλοκρηπίδα. Κι αυτός ο άνθρωπος υπερασπίζεται εννοείται τα συμφέροντα της χώρας.

Φώναζα στον Παπανδρέου πριν από 4 μήνες: σήμερα Α.Ο.Ζ. Αύριο θα είναι αργά. Σήμερα Α.Ο.Ζ. σήμερα, σήμερα. Μου ’λεγε ο Μαρκάκης, τι έχεις πάθει και λες "σήμερα Α.Ο.Ζ."; Γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρξει αύριο. Και το αύριο δεν υπήρξε. Έπεσε ο Μουμπάρακ, έπεσε ο Καντάφι, και σήμερα δεν έχουμε με ποιον να υπογράψουμε Α.Ο.Ζ. και η Ελλάδα έχασε τη χρυσή ευκαιρία να σωθεί.

Μου ’χαν πει στην Κύπρο: Πρόεδρε, εσύ είσαι ο πιο φιλοκύπριος πολιτικός. Γιατί απήντησες αρνητικά στη συμφωνία που ήθελε να συνάψει η Ελλάδα με την Κύπρο για το ενιαίο αμυντικό δόγμα;

Και τους απήντησα: Είμαι εναντίον για έναν λόγο. Θα έκανα ποτέ εγώ στην Ελλάδα ενιαίο αμυντικό δόγμα, με την Καλαμάτα, με τη Λάρισα, με τα Τρίκαλα, εφόσον, εξυπακούεται λοιπόν, ότι η Ελλάδα είναι δίπλα στην Κύπρο, δεν χρειάζεται να υπογράψω τίποτα για το αυτονόητο.

Θα είμαστε παρόντες, και να ξέρετε ότι η Λάρισα δεν μπορεί παρά να ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Στην πρώτη κατηγορία, όπως ανήκουν κι οι πολίτες, κι οι αγρότες της Λάρισας, τους οποίους εμπιστεύομαι σ’ αυτό το μεγάλο όραμα για τη μεγάλη ανατροπή. Απ’ τον κάμπο θα ξεκινήσει η μεγάλη αλλαγή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου