Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πάει, λαλήσανε & στη Θεσσαλονίκη ~ Ληστείες με τσεκούρι, καδρόνι και ξίφος


3 διαφορετικά περιστατικά σήμερα στην πόλη μας:

Με την απειλή τσεκουριού άγνωστος λήστεψε εταιρεία καλλυντικών στην οδό Β. Όλγας.

Συγκεκριμένα ο άγνωστος, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, εισέβαλε στις...
 9:30 το πρωί, στα γραφεία εταιρείας καλλυντικών που βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην Β. Όλγας και με την απειλή τσεκουριού απέσπασε από το ταμείο άγνωστο χρηματικό ποσό και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία.
 
*Κρατώντας ένα καδρόνι, ένας άντρας 31 χρόνων, απείλησε ιδιοκτήτρια περιπτέρου, στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, και της ζήτησε να του δώσει τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της ταμπουρώθηκε μέσα στο περίπτερο, για να προφυλαχτεί από τυχόν χτύπημα, και αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο επίδοξος ληστής, πανικόβλητος προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά τον καταδίωξαν αστυνομικοί της «ομάδας Ζ» και τον συνέλαβαν.

*Συνελήφθη επίδοξος ληστής-«Σαμουράι» στον Άγ. Παύλο

Ένας 31χρονος, στην Πλατεία Ειρήνης επιχείρησε να ληστέψει έναν 21χρονο κρατώντας "γιαπωνέζικο ξίφος" και να του πάρει τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνό του.

Ο νεαρός στην απειλή του ξίφους τράπηκε σε φυγή, καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια. Περίοικοι αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου