Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ρατσιστική η επίθεση σε ελεγκτή εισιτηρίων μέσα στο αστικό λεωφορείο;


Δεν είχε εισιτήριο και πυροβόλησε τον ελεγκτή.
*Oι πρώτες πληροφορίες κάνουνε λόγο για αλλοδαπό λαθρομετανάστη.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν για 29χρονο Έλληνα.

Απίστευτες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα καθημερινά στην ελληνική επικράτεια.

Περιπτώσεις που παλιότερα βλέπαμε στα δελτία ειδήσεων και δεν περνούσε καν από το μυαλό μας πως κάποια στιγμή θα συμβούν και στο δικό μας «σπίτι».

Σήμερα το μεσημέρι ένας επιβάτης πυροβόλησε τον ελεγκτή του λεωφορείου, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο, Ναι, καλά ακούσατε:

Το λεωφορείο 843 εκτελούσε το καθιερωμένο δρομολόγιό του Πειραιάς- Πέραμα, όταν επιβιβάστηκε ο ελεγκτής για να κάνει έναν τυπικό έλεγχο εισιτηρίων. Μέχρι αυτό το σημείο όλα πήγαινα καλά. Τη ώρα που το λεωφορείο βρισκόταν στο Ικόνιο και πιο συγκεκριμένα, έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ο ελεγκτής διαπίστωσε πως ένας επιβάτης δεν είχε προμηθευτεί εισιτήριο και του ζήτησε να καταβάλλει το προβλεπόμενο αντίτιμο.

Ο δράστης αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου και δε στάθηκε εκεί, αλλά έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος που είχε στην κατοχή του και πυροβόλησε τον ελεγκτή στην κοιλιά.

Ο άνδρας χτυπημένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο αλλοδαπός που πυροβόλησε τον ελεγκτή έχει συλληφθεί από τις αρχές, η αν κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον ελεγκτή προέκυψε πως φέρει τραύμα απο πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος, 22 χιλιοστών.

Αν φτάσαμε στο σημείο να βγαίνουν τα πυροβόλα για ένα εισιτήριο, τι θα συμβεί σε σοβαρότερες περιπτώσεις αντιδικίας;
newsday.gr
(*το newsday, από ότι βλέπω εν μέρει άλλαξε την ανάρτησή του, όσον αφορά το ποιόν του δράστη).

Και η είδηση από το ΑΠΕ:

Πειραιάς: Επιβάτης πυροβόλησε ελεγκτή της ΕΘΕΛ

Σοβαρό επεισόδιο με τραυματισμό, από πυροβολισμό, ελεγκτή της ΕΘΕΛ, σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή του Πειραιά.


Ο ελεγκτής της ΕΘΕΛ εντόπισε μέσα στη γραμμή 843, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Πέραμα, νεαρό ζευγάρι, τα μέλη του οποίου δεν είχαν ακυρώσει εισιτήριο και ζήτησε να κατέβουν από το λεωφορείο, προκειμένου να πάρει τα στοιχεία τους και τους εκδόσει πρόστιμο. Όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο, ο νεαρός πυροβόλησε τον ελεγκτή δύο φορές με όπλο στα πόδια, με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ο συγκεκριμένος ελεγκτής ανήκει στο σώμα, που ήδη λειτουργούσε στην ΕΘΕΛ. Σημειώνεται ότι από σήμερα χρέη ελέγχου για τα εισιτήρια ασκούν τα μέλη και του καινούργιου σώματος, που δημιουργήθηκε για όλα τα μαζικά μέσα μεταφοράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου