Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος No2

*Στα δικαστήρια ανιψιός και θεία για το ποιός βίασε ποιόν
*Γράφει με 43 μέρη του σώματος
*Αστυνομικοί κλείστηκαν στο ασανσέρ εν ώρα σύλληψης
*Υπνοβάτης βιαστής
*Ιππεύει με….αγελάδα!  (Αγελαδάλογο)
*Τι κοιτάνε 300 κόμπρες; (Μοναδικό βίντεο!)
*Άλογο ήπιε μπύρα και... συνήλθε
*Βάλε συνδρομητική τηλεόραση και πάρε δώρο ένα... όπλο
*Λήστεψαν αστυνομικό τμήμα
*Καλύτερη μέρα για ληστεία η Παρασκευή




Στα δικαστήρια ανιψιός και θεία για το ποιος βίασε ποιόν


Θεία μηνύει ανιψιό για βιασμό! Το περιστατικό συνέβη στη Ρόδο όταν ένας 21χρονος νεαρός βρέθηκε στα δικαστήρια κατηγορούμενος για τον βιασμό της θείας του μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει πως δέχτηκε ερωτική πρόκληση από την 32χρονη γυναίκα και απλά ανταποκρίθηκε. Ο νεαρός δεν παραδέχτηκε από την αρχή στον ανακριτή πως υπήρξε πραγματικά η επαφή γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις του θείου του, αλλά μετά από τις επίμονες ερωτήσεις του ομολόγησε. Τελικά ύστερα από ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή το παιδί αφέθηκε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην ξαναπατήσει ποτέ στο σπίτι της θείας του.


 
Γράφει με 43 μέρη του σώματος
 
Με την ελπίδα να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ο κινέζος Cao Ruiqin κατάφερε να γράψει καλλιγραφικά χρησιμοποιώντας 43 μέρη του σώματος του. Ο 44χρονος, μεταξύ άλλων, μπορεί να γράψει με τα μάτια, τους αγκώνες, τα ρουθούνια, τον αφαλό, τη μασχάλη και τα γόνατα. Αφορμή για να μάθει να γράφει με τόσο ανορθόδοξους τρόπους στάθηκε ο χαμός ενός φίλου του ο οποίος είχε ακρωτηριαστεί και ήταν λάτρης της κινέζικης καλλιγραφίας. Σκοπός του Cao είναι οι άνθρωποι που τους λείπει κάποιο μέρος του σώματος να μάθουν να γράφουν με κάποιο άλλο.



Αστυνομικοί κλείστηκαν στο ασανσέρ εν ώρα σύλληψης

Μετά από καταγγελία σε πολυκατοικία για έντονη φασαρία, κλήθηκαν έξι αστυνομικοί στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας να μεταβούν στο σημείο για να επιβάλλουν την τάξη. Έκαναν όμως το λάθος να μπουν όλοι μαζί στο ασανσέρ της 13όροφης πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να μπλοκάρει και να σταματήσει αφού υπερέβαιναν το όριο του επιτρεπόμενου βάρους. Αφού παρέμειναν για 17 λεπτά εγκλωβισμένοι ήρθε η πυροσβεστική και τους έβγαλε ενώ στο μεταξύ ήρθαν άλλοι αστυνομικοί να κάνουν τη σύλληψη για τις καταγγελίες. Το καινούριο παρατσούκλι των έξι αστυνομικών; Ομάδα βραδείας δράσης.


Υπνοβάτης βιαστής

Ο Γκάρι Κούλσον από την Αυστραλία κατηγορήθηκε για τον βιασμό μιας γυναίκας και έχει ήδη εκτίσει ποινή 312 ημερών. Άσκησε όμως έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου υποστηρίζοντας πως την βίασε στον ύπνο του. Ο 25χρονος έχει ιστορικό υπνοβάτη και όπως ισχυρίζεται δεν θυμάται τίποτα. Ο δικαστής παρότι χαρακτήρισε «γελοία» την δικαιολογία του κατηγορουμένου του επέβαλλε ποινή φυλάκισης μόνο 3,5 χρόνια ενώ κανονικά έπρεπε να έπρεπε να είναι αυστηρότερη.


Ιππεύει με….αγελάδα!

Αφού οι γονείς της δεν της κάνανε το χατίρι να της πάρουν ένα άλογο η 15χρονη Regina Mayer έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον της χωρίς να αποχωριστεί την αγάπη της  για την ιππασία. Χρησιμοποίησε μια αγελάδα! Η οικογένεια είχε στην κατοχή της μια αγελάδα με το όνομα Luna, η οποία ύστερα από πολλές ώρες προπόνησης κατάφερε να εκτελεί χρέη αλόγου. Το ζώο έχει εκπαιδευτεί μέχρι και να πηδάει αυτοσχέδια εμπόδια. «Είναι πραγματικά απίστευτο, νομίζει πως είναι άλογο» δηλώνει η μικρή Regina η οποία όπως φαίνεται έχει πείσει και την ίδια την αγελάδα πως είναι άλογο. Η 15χρονη και η Luna περνάνε πλέον όλα τα απογεύματα τους μαζί ενώ το ζώο, που έχει και σέλα, είναι σε θέση να καταλαβαίνει λέξεις όπως «ξεκίνα» και «σταμάτα».





Τι κοιτάνε 300 κόμπρες;

Δεν υπάρχει το παλικάρι. Με σαγιονάρα διχαλωτή, σαν τις γλώσσες από τις κόμπρες, βερμουδίτσα γιατί κάνει και ζέστη και σκούπα ψάθινη, κάνει χαλαρός τη δουλειά του. -Ποια είναι η δουλειά του θα ρωτήσετε και πολύ καλά θα κάνετε.

Να καθαρίζει το μέρος που κρατούνται περίπου 300 κόμπρες σε πάρκο στην Ινδονησία! Όλα τα λεφτά όχι μόνο ο τρόπος που τις πιάνει και τις πετάει στην άκρη, αλλά κυρίως το πώς τον… λιγουρεύονται όλες μαζί στο background…




Άλογο ήπιε μπύρα και... συνήλθε

Απίστευτο και όμως αληθινό! Άλογο στην Αυστραλία που ταλαιπωρούνταν από πόνους στο στομάχι και ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο, συνήλθε πλήρως. Την πρωτοβουλία για να ποτίσει το ζώο, πήρε το αφεντικό του. Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν συνειδητοποίησε πόσο θαυματουργό αποδείχτηκε το αλκοόλ.





Βάλε συνδρομητική τηλεόραση και πάρε δώρο ένα... όπλο

Μια αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών στις πολιτείες Μοντάνα και Άϊνταχο των ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν… όπλα σε νέους συνδρομητές υπηρεσιών δορυφορικής τηλεόρασης.

Όσοι εγγράφονται στην συνδρομητική υπηρεσία της δορυφορικής τηλεοπτικής πλατφόρμας Dish Networks παίρνουν ένα κουπόνι αξίας 135 δολλαριών το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αγορά ενός κυνηγετικού όπλου μιας βολής.

Η προσφορά ήταν ιδέα του Στηβ Στραντ, ιδιοκτήτη ενός από των καταστημάτων. Σύμφωνα με τον Στραντ, η προσφορά είναι ιδανική για μια περιοχή όπου διαμένουν πολλοί κυνηγοί και κάτοχοι όπλων. Τα στοιχεία δεν τον διαψέυδουν, καθώς οι συνδρομές έχουν τριπλασιαστεί από τότε που ξεκίνησε η προσφορά.
Οι περισσότεροι πελάτες που έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά είναι γυναίκες. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Στραντ, "οι γιαγιάδες στην Μοντάνα οπλοφορούν".


Λήστεψαν αστυνομικό τμήμα

Στο στόμα του λύκου αποφάσισαν να μπουν κάποιοι θρασύτατοι ληστές στη Βρετανία, οι οποίοι εισέβαλλαν σε ένα αστυνομικό τμήμα και έκλεψαν τους ασυρμάτους και τις στολές των αστυνομικών, χωρίς να γίνουν αντιληφθεί.

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, οι δράστες διέρρηξαν το αστυνομικό τμήμα του Άντινγκστον, κοντά στη Γλασκόβη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Εκείνη την ώρα τα γραφεία ήταν κλειστά και προφανώς αφύλακτα.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας πάντως διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύει η δημόσια ασφάλεια, λόγω της διάρρηξης, ενώ απέφυγε να διευκρινίσει πώς μπήκαν οι διαρρήκτες στο κτίριο. Είπε πάντως, ότι οι ασύρματοι έχουν απενεργοποιηθεί και οι δράστες δεν θα μπορέσουν να τους χρησιμοποιήσουν.


Καλύτερη μέρα για ληστεία η Παρασκευή

Σύμφωνα με στατιστικά του FBI, οι ληστείες τραπεζών στις ΗΠΑ διαπράττονται συνήθως Παρασκευή πρωϊ.

Ληστές έκλεψαν πέρσι 43 εκατομμύρια δολλάρια σε 5.546 συμβάντα σε τράπεζες, πιστωτικούς ομίλους και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Από αυτά ανακτήθηκαν περίπου 8 εκατομμύρια δολλάρια.

Οι νότιες πολιτείες των ΗΠΑ είχαν τις περισσότερες ληστείες με 1.790 περιστατικά, ενώ σε επίπεδο πολιτειών αναδεικνύεται πρώτη η Καλιφόρνια με 805 ληστείες, σχεδόν διπλάσιο από το δεύτερο Τέξας που είχε 464.

Οι περισσότερες ληστείες έγιναν στα γκισέ των τραπεζών και η πιο δημοφιλής μέθοδος είναι το απλό σημείωμα που ζητάει λεφτά υπό την απειλή όπλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου