Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος No3

Πτώμα εξωγήινου στην Ρωσία (Βίντεο)
Μητέρα και κόρη είχαν σχέση με έφηβο
Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου
Τα πάντα σχετίζονται μεταξύ τους
«Ακατάλληλα» φανάρια στην Ολλανδία (Βίντεο)
Κίνα: οι αρχές απαγορεύουν τα ταξίδια…στο χρόνο!
Μητέρα ωθεί την ανήλικη κόρη της να μιμηθεί την Τζούλια
Πλήρωσε 22,000 για το γάμο του σκύλου της
Ένα θαύμα της φύσης (Βίντεο)
Εθισμένη στο να τρώει… καναπέδες! (Βίντεο)



Πτώμα εξωγήινου στην Ρωσία

Άλλο ένα βίντεο με αγάπη για τους…. εξωγήινους έρχεται από την παγωμένη Ρωσία. Οι κάτοικοι στην περιοχή Kabanskiy ανακάλυψαν το πτώμα ενός εξωγήινου στο δάσος, θαμμένο μέσα στο χιόνι. Μάλιστα όπως φαίνεται στο βίντεο ο εξωγήινος έχει χάσει το χέρι του και το ένα του πόδι.





Μητέρα και κόρη είχαν σχέση με έφηβο
 
Η Susan Brock, σύζυγος πολιτικού στην πολιτεία της Αριζόνα στις ΗΠΑ και η κόρη της, Rachel είχαν ερωτικές σχέσεις με έναν έφηβο. Η ερωτική σχέση των δυο νεαρών (του κοριτσιού και του αγοριού) ξεκίνησε όταν το αγόρι ήταν 13 ετών. Ωστόσο η 49χρονη γυναίκα, η μητέρα της κοπέλας, από τότε που το αγόρι ήταν 11ετών του αγόραζε συχνά δώρα, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του.

Ο έφηβος αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε ότι η Brock τον είχε μετατρέψει στο «ερωτικό παιχνίδι» της. Αυτό έγινε μετά από τρία χρόνια και όταν το αγόρι είχε φτάσει στα 17.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η πρώην κοπέλα του νεαρού είπε στους γονείς του αγοριού για την 49χρονη «αντίζηλό» της.

Η Susan Brock συνελήφθη και κρίθηκε ένοχη για τρεις σεξουαλικές κατηγορίες με θύμα ανήλικο και καταδικάστηκε σε 13 έτη φυλάκιση.

Η κόρη της πρόκειται να δικαστεί μέσα στο χρόνο και θα αντιμετωπίσει και αυτή κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.


Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία του κόσμου

Υπάρχουν ξενοδοχεία πέντε αστέρων, ξενοδοχεία φθηνά, απλά, μοδάτα, boutique hotels, με θέα ή χωρίς, καθαρά ή βρώμικα κοκ.

Το ξέρατε όμως ότι υπάρχουν δωμάτια ξενοδοχείων που διπλώνουν, αιωρούνται, είναι φτιαγμένα από άμμο, πάγο ή πλαστικές κάρτες, θυμίζουν φυλακή ή... οφθαλμαπάτη, καθώς είναι στην κυριολεξία τα πάνω – κάτω;

Κάντε κλικ ΕΔΩ και δείτε ορισμένα από τα πιο περίεργα ξενοδοχεία του κόσμου, από το Life.com.

Ανάμεσα σε αυτά είναι ένα δωμάτιο... ανοιχτής θέας από άμμο στο Ντόρσετ της Αγγλίας, ένα δωμάτιο – κουβούκλιο στο Τόκιο, ένα υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, ένα δωμάτιο σε στυλ φυλακής (χωρίς πόρτα), ένα δωμάτιο που έχει τα έπιπλα τοποθετημένα στο ταβάνι, ένα δωμάτιο με τα έπιπλα να αιωρούνται (όλα στο Βερολίνο), ένα ξενοδοχείο από πάγο στην Σουηδία, ένα... πτυσσόμενο δωμάτιο στην Ολλανδία, ένα ξενοδοχείο όπου όλα (μέχρι και η λεκάνη της τουαλέτας) είναι φτιαγμένα από πλαστικές κάρτες στη Νέα Υόρκη, δωμάτια που βρίσκονται μέσα στο Χίθρορου για κουρασμένους ταξιδιώτες, ένα ξενοδοχείο – πρώην αεροπλάνο στην Ολλανδία και ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για σκύλους στο Σίδνεϊ.

Άλλα είναι άνετα, άλλα κλειστοφοβικά, άλλα πανάκριβα, αλλά σίγουρα όλα είναι ιδιαίτερα!



Τα πάντα σχετίζονται μεταξύ τους


Στους ανθρώπους που αρέσουν τα αλμυρά πως πιστεύετε ότι κρεμάνε το χαρτί της τουαλέτας; Από την εξωτερική ή από την εσωτερική πλευρά; Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι οι λάτρεις των ανθρακούχων ποτών προτιμούν τις ταινίες τρόμου;


Και αν πιστεύετε ότι όλες αυτές οι διαπιστώσεις είναι άσχετες μεταξύ τους, κάνετε για μια ακόμη φορά... ΛΑΘΟΣ!

To site http://www.correlated.org/ αποδεικνύει καθημερινά ότι τα πάντα σχετίζονται μεταξύ τους. Η ιστοσελίδα κάνει κάθε μέρα μια διαφορετική ερώτηση στους επισκέπτες της και στο τέλος της ημέρας αναρτάται η δημοσκόπηση της ημέρας η οποία εν συνεχεία συγκρίνεται με τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων δημοσκοπήσεων.

Το αποτέλεσμα εκτός από διασκεδαστικό είναι και διδακτικό.


«Ακατάλληλα» φανάρια στην Ολλανδία


Επίδοξοι χάκερ από την Ολλανδία, θέλοντας να κάνουν πλάκα σε πεζούς και οδηγούς, κατάφεραν να εισβάλουν στο σύστημα και να αλλάξουν τον «Γρηγόρη».

Στη θέση του έβαλαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ! Τα ακατάλληλα φανάρια προκάλεσαν χάος στους ς δρόμους του Nimwegen της Ολλανδίας καθώς οι πεζοί πάταγαν ασταμάτητα το κουμπί για να γίνει πράσινο ώστε να δουν την ακατάλληλη σκηνή με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να σταματά απότομα.

Όπως ανέφερε ένας αστυνομικός είχαν πολλά παράπονα από τους οδηγούς που έψαχναν απεγνωσμένα για παρακαμπτηρίους. Οι υπεύθυνοι του δήμου διεξάγουν έρευνα για το πως οι χάκερ κατάφεραν να σπάσουν το σύστημα και να αλλάξουν την εικόνα των φαναριών.




Κίνα: οι αρχές απαγορεύουν τα ταξίδια…στο χρόνο!

Τα περισσότερα ευτράπελα στον κόσμο συμβαίνουν στην Κίνα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορέψει τα ταξίδια στο χρόνο.

Συγκεκριμένα όπως αυτά παρουσιάζονται από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή τα θέματα με τα ταξίδια στο χρόνο, με τα περισσότερα να αφορούν πρωταγωνιστές που ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο στην αρχαία Κίνα.

Η κυβέρνηση  θεώρησε  ότι τα ταξίδια στο χρόνο διαστρεβλώνουν ιστορικά γεγονότα και προσωπικότητες, ενώ αρκετοί υποστηρίζουν ότι δείχνουν ασέβεια στην ιστορία της χώρας. «Οι παραγωγοί και συγγραφείς αντιμετωπίζουν τη σοβαρή ιστορία με επιπόλαιο τρόπο, ο οποίος δεν πρέπει με κανένα μέσο πλέον να ενθαρρύνεται» μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης όταν δημοσιοποιήθηκε η απαγόρευση στις αρχές του μήνα.


Μητέρα ωθεί την ανήλικη κόρη της να μιμηθεί την Τζούλια

Μια 14χρονη μαθήτρια από την Κόρινθο αποφάσισε έχοντας ως πρότυπο την αγαπημένη της Τζούλια Αλεξανδράτου να τραβήξει ένα αισθησιακό και άκρως αποκαλυπτικό βίντεο.

Το βιντεάκι έχει ήδη κυκλοφορήσει σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια της Κορίνθου συμπεριλαμβανομένων και των καθηγητών και δείχνει την μαθήτρια γυμνή έτοιμη να προχωράει σε νέα πράγματα. Ο γυμνασιάρχης εξήγησε πως το σχολείο έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που έπρεπε να κάνει και το θέμα έχει λήξει ενώ υποστήριξε πως όλα αυτά δυστυχώς είναι  αποτέλεσμα της σημερινής τεχνολογίας.

Το παράλογο και εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως όταν ρωτήθηκε η μητέρα της 14χρονης για το θέμα απάντησε πως το βρίσκει φυσιολογικό και ότι το κορίτσι της έχει ταλέντο που μιμείται την Τζούλια.


Πλήρωσε 22,000 για το γάμο του σκύλου της

Εν μέσω οικονομικής κρίσης η Λουίς Χάρις όπως φαίνεται δεν λυπήθηκε να δώσει 22,000 ευρώ για να παντρέψει την αγαπημένη της σκυλίτσα! Στην αριστοκρατική τελετή ήταν καλεσμένα 80 άτομα. Μάλιστα για να εντυπωσιάσει τον "γαμπρό" πλήρωσε 1,000 για το σκυλο-νυφικό το οποίο φυσικά ήταν σχεδιασμένο από επώνυμο σχεδιαστή. Άντε και καλούς απογόνους για να κάνει και αντίστοιχα βαφτίσια!




Ένα θαύμα της φύσης

b_300_0_16777215_0___plugins_content_imagesresizecache_7c924ce11f4bda12fdfcb93e41847955.jpegΤουρίστες από όλο τον κόσμο συρρέουν στο Γουάιομινγκ για να θαυμάσουν την πιο πολύχρωμη θερμή πηγή του κόσμου που ακούει στο όνομα Morning Glory Pool.

Τα εντυπωιακά χρώματα που έχει σήμερα δεν υπήρχαν από την αρχή αλλά δημιουργήθηκαν με την πάροδο του χρόνου αφού η πηγή πριν 45 χρόνια ήταν μπλε. Τώρα έχει πάρει ένα βαθύ πράσινο χρώμα ενώ από γύρω είναι κόκκινη και κίτρινη.

Τα χρώματα αυτά δημιουργήθηκαν σταδιακά όταν οι τουρίστες πετώντας νομίσματα στην πηγή για καλή τύχη μπλόκαραν τους αεραγωγούς της και μείωσαν τη θερμοκρασία της, την ίδια στιγμή που τα χημικά από τα κέρματα δημιούργησαν μια χημική αντίδραση που βοήθησε στην ανάπτυξη βακτηρίων. Τα βακτήρια αφού βγήκαν προς τα έξω ήταν αυτά που άλλαξαν το χρώμα της θερμής πηγής από μπλέ σε πράσινο και δημιούργησαν τον κίτρινο δακτύλιο.




Εθισμένη στο να τρώει… καναπέδες!

Η Adele Edwards είναι μία γυναίκα με μία περίεργη συνήθεια: είναι εθισμένη στο να τρώει… καναπέδες!


Η 30χρονη μητέρα από τη Florida τρώει αντικείμενα που βρίσκονται στο σπίτι της, όπως καναπέδες, καρέκλες, αντικείμενα που βρίσκει στο πάτωμα, κτλ.

Έχει φάει μέχρι στιγμής 8 καναπέδες και 5 καρέκλες!

Σύμφωνα με τους γιατρούς, υποφέρει από την αρρώστια Pica, μία πάθηση που προκαλεί στους ασθενείς να καταναλώνουν μη φαγώσιμα αντικείμενα.

Ο σύντροφός της, Chasney, καθώς και οι γιατροί της την προειδοποιούν συνεχώς πως αν δε σταματήσει την κακή αυτή συνήθεια, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δηλητηριαστεί και να πεθάνει.

«Ήμουν δέκα ετών όταν πρωτοάρχισα να τρώω το μαξιλάρι μου», είπε η Adele. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάτι περίεργο, ωστόσο, με τον καιρό το θεωρήσα ότι δεν ήταν κάτι κακό», προσθέτοντας: «Ωστόσο, τώρα φοβάμαι. Δε θέλω να το κάνω μπροστά στα παιδιά μου, δε θέλω να παραδειγματιστούν και να γίνουν σαν εμένα».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου