Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μέθυσαν την 16χρονη στο Ρέθυμνο για να τη βιάσουν


Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση της 16χρονης Στέλλας από το Ρέθυμνο, η οποία έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η αστυνομία σχημάτισε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι και και δύο φίλοι της ανήλικής με τους οποίος διασκέδαζε, «για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση,...
 που προκάλεσε το θάνατο της ανήλικης».

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου κατά την έξοδο της νεαρής για διασκέδαση με παρέα φίλων της.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το θύμα είχε βγεί με δύο άτομα, ηλικίας 17 και 23 ετών, προκειμένου να διασκεδάσουν. Μετά τη διασκέδαση, οι νεαροί την οδήγησαν με το αυτοκίνητο του 23χρονου σε ερημική τοποθεσία της πόλης, όπου σε σύντομο χρονικό διάστημα κατανάλωσαν ένα μπουκάλι ουίσκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να την βιάσουν. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «προέκυψε πρόθεση των δύο νεαρών ήταν να εξαναγκάσουν την ανήλικη σε συνουσία, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, λόγω της κατάστασης που περιήλθε από την κατανάλωση οινοπνεύματος, ενώ εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση αυτή προέβησαν διαδοχικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. αλλά δεν το πέτυχαν, λόγω της κατάστασης της ανήλικης από την κατανάλωση οινοπνεύματος».

Εν συνεχεία μετέφεραν την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως δεν ενημέρωσαν τους γιατρούς για την υπερβολική κατανάλωσης αλκοόλ.

Κατά την προανάκριση οι νεαροί ομολόγησαν και ανέφεραν μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το τραγικό γεγονός. Επίσης, ανέφεραν το σημείο στο οποίο είχαν οδηγήσει την ανήλικη, στο οποίο βρέθηκαν ένα μπουκάλι αναψυκτικού, τα ποτήρια και το καπάκι του μπουκαλιού από το ουίσκι που κατανάλωσαν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου