Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η 26χρονη κόρη του Στρος Καν ~ Μάρτυρας "κλειδί" (Φωτό)



Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης, η 26χρονη Καμίλ, η οποία προσήλθε στο δικαστήριο του Μανχάταν κατά την χθεσινή συνεδρίαση, στην οποία απαγγέλθηκε το κατηγορητήριο εναντίον του πατέρας της, αλλά και εγκρίθηκε η υπό όρους αποφυλάκισή του, χαρακτηρίζεται «μάρτυρας κλειδί» για την δίκη με την κατηγορία του σεξουαλικού εγκλήματος σε πρώτο βαθμό, αφού ήταν το πρώτο άτομο που συνάντησε τον πατέρα της μετά την – εσπευσμένη ή όχι, άγνωστο – αναχώρησή του από το ξενοδοχείο Sofitel.

Η μικρότερη κόρη του πρώην αφεντικού του ΔΝΤ, θέλοντας...
 και μη, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Την Πέμπτη, βρισκόταν στο πλευρό της Αν Σινκλέρ, τρίτης κατά σειρά συζύγου του Στρος Καν, στην αίθουσα του δικαστηρίου του Μανχάταν. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ανάσαινε βαριά για να συγκρατήσει το κλάμα της.


Η Καμίλ ήταν παρούσα και στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ, εκεί που μεταφέρθηκε ο Στρος Καν, μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.Όμως, άλλες πληροφορίες λένε, ότι η Καμίλ ήταν παρούσα και στο αστυνομικό τμήμα του Χαρλεμ, εκεί όπου κρατήθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του ο πατέρας της και πριν μεταφερθεί στις φυλακές του νησιού Ράικερς.


Της είπε τίποτα;

Η μαρτυρία της θα είναι καθοριστική καθώς θα προσδώσουν υπόσταση στα λεγόμενα του πατέρα της για το πού βρισκόταν και τι έκανε το επίμαχο χρονικό διάστημα, αλλά και επειδή μπορεί να συμβάλλει στην περιγραφή της ψυχικής κατάστασης του στην διάρκεια της συνάντησής τους. Πώς ήταν; Της είπε ότι «συνέβη κάτι σοβαρό», όπως είπε αργότερα το ίδιο απόγευμα στο τηλέφωνο, μιλώντας με τη σύζυγό του;

Εκείνη τη μέρα, πατέρας και κόρη, πιθανόν με την παρέα και τρίτου, είχαν ραντεβού στις 12:45 σε ένα εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο Sofitel. Όταν ο Στρος Καν πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, συνηθίζει να περνά από το Μανχάταν για να δει την κόρη του.


Οι ανέμελες μέρες τελείωσαν

Η 26χρονη Καμίλ είναι κόρη του Στρος Καν από τη δεύτερη σύζυγό του, την Μπριζίτ Γκιγμέτ, ενώ και η ίδια είναι παντρεμένη και εγκατεστημένη εδώ και ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη. Η μέχρι σήμερα σχετικά ήρεμη ζωή της, άλλαξε πλέον δραματικά. Ηδη ο λογαριασμός της Καμίλ στο Twitter έχει κλείσει, ενώ η σελίδα της στο site του Πανεπιστημίου Κολούμπια, δεν είναι πλέον προσβάσιμη.

Τέλος, άγνωστο παραμένει κατά πόσον θα συνεχίσει να μένει στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν, μετά την άφιξη εκεί, του πατέρα της, του ένοπλου αστυνομικού φρουρού του και του ηλεκτρονικού άγρυπνου παρατηρητή που θα δίνει το στίγμα του Στρος Καν και όσων βρίσκονται μαζί του, 24 ώρες το 24ωρο στην αμερικανική αστυνομία...
Το Έθνος






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου