Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος Νο5

Τον χτυπάει κεραυνός και σηκώνεται «κύριος»! (Βίντεο)
Τερμίτες έφαγαν 150.000 ευρώ από τράπεζα
Τα… δηλητηριώδη πουλιά (Βίντεο)
Πατέρας κατήγγειλε τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της συζύγου
Κι όμως δεν οδηγεί γυναίκα… (Βίντεο)
Αμερικανίδα πήρε σύνταξη σε ηλικία 102 ετών
Όσοι αγαπάτε την μπύρα, μην δείτε αυτό… (Βίντεο)
Γυμναστήριο για γυμνιστές!
Φαντασ-μα-τική φάρσα (Βίντεο)
Τον σκότωσαν για υπόθεση UFO;
Μηχάνημα ~ συλλέκτης σπέρματος! (Βίντεο)
Κοπέλα έχει οργασμό επάνω στη «σφεντόνα» του λούνα παρκ! (Βίντεο)


Τον χτυπάει κεραυνός και σηκώνεται «κύριος»!
Το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον κυβερνοχώρο με τη γνώμη του κοινού για το αν είναι αυθεντικό ή ψηφιακά επεξεργασμένο να διχάζονται. Δείτε τον ηλικιωμένο κύριο να διασχίζει εν μέσω καταιγίδας τον δρόμο και να τον «χτυπάει ένας κεραυνός» που τον ρίχνει ζαλισμένο στο έδαφος.





Τερμίτες έφαγαν 150.000 ευρώ από τράπεζα

Αψηφώντας κάθε δικλείδα ασφαλείας, κάθε λουκέτο αλλά και κάθε τοίχο, μια ομάδα από απρόσκλητους εισβολείς φέρεται να πραγματοποίησε ένα ιδιότυπο ριφιφί με λεία 130.000 στερλίνες (147.000 ευρώ) σε υποκατάστημα της Κρατικής Τράπεζας της Ινδίας στην πολιτεία Ούταρ Πραντές.
 
Όχι, οι εν λόγω ληστές δεν ήταν άνθρωποι με τρυπάνια αλλά έντομα με επιδέξια σαγόνια.


Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν οι υπάλληλοι της τράπεζας όταν αναγκάστηκαν να εξηγήσουν στο νέο διευθυντή την εξαφάνιση περίπου δέκα εκατ. ρουπίων από το χρηματοκιβώτιο.
Αντιμέτωποι με το ερώτημα «που πήγαν τα λεφτά;», οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως αυτά, ούτε μαρουλόφυλλα να ήταν, έγιναν βορά στα δόντια λαίμαργων τερμιτών.

Ανώτερα στελέχη της τράπεζας προερχόμενα από τα κεντρικά γραφεία καθώς και αστυνομικοί έσπευσαν στον «τόπο του εγκλήματος» προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι έγκυρες οι καταγγελίες.
Σύμφωνα, πάντως, με το διευθυντή του υποκαταστήματος, «το πρόβλημα με τους τερμίτες είναι τόσο μεγάλο που θα ήταν καλύτερα η τράπεζα να μεταφερόταν σε άλλο κτήριο».


Τα… δηλητηριώδη πουλιά
Αυτό είναι πραγματικά περίεργο. Στη φύση εκτός από φίδια, σκορπιούς, αράχνες, κ.α που τσιμπάνε και δηλητηριάζουν το θύμα, υπάρχουν και πουλιά που μπορούν επίσης να δηλητηριάσουν και με αυτό τον τρόπο να βάλουν τέλος στη ζωή ενός ανθρώπου.

Τα δηλητηριώδη πουλιά είναι οι Hooded Pitohui (Pitohui dichrous), Variable Pitohui (Pitohui kirhocephalus) και Brown Pitohiu (Pitohui ferrugineus), όλα πουλιά που συναντάμε στην Νέα Γουινέα.

Αυτά τα πουλιά έχουν νευροτοξίνη στο δέρμα και τα φτερά τους, η οποία προκαλεί μούδιασμα και φαγούρα, όταν τους πιάνεις. Αυτή η νευροτοξίνη είναι ταυτόσημη με την τοξίνη που έχουν τα δηλητηριώδη βατραχάκια και αν έρθεις σε επαφή με μια μεγάλη δόση από νευροτοξίνη πεθαίνεις.




Πατέρας κατήγγειλε τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της συζύγου


Μία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πατέρας ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του από πυροβολισμό, λέγοντας ότι προήλθε από όπλο που κρατούσε το μωρό της οικογένειας.

Σύμφωνα με την Αμεσο Δράση (το γνωστό μας πλέον 911, αντίστοιχο του ελληνικού 100), ο άνδρας είπε στις Αρχές ότι η μητέρα του παιδιού πυροβολήθηκε στην πλάτη και πέθανε. Ο πυροβολισμός προήλθε από όπλο που κρατούσε ο δυόμιση ετών γιός της οικογένειας, ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να του το αποσπάσει, όπως ισχυρίστηκε.
Το γεγονός ότι η άτυχη 33χρονη, ονόματι Julia Bennett, πυροβολήθηκε στην πλάτη, εγείρει κάποιες αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων του πατέρα, ενώ σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήταν παντρεμένοι και δεν κατοικούσαν μαζί την περίοδο του συμβάντος.

Αλλά, όπως είπε στον Τύπο η Tania Rues, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας «αυτό που ξέρουμε είναι ότι την (σ.σ. Μεγάλη) Τετάρτη, λίγο μετά τις επτά, δεχθήκαμε κλήση στο 911 από ένα κύριο που δήλωσε ότι ο 2,5 ετών γιος του πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος». Οπως προσέθεσε, οι Αρχές θα μιλήσουν και με το παιδί για το συμβάν, αλλά «λόγω της ηλικίας του δεν περιμένουμε να προκύψει κάτι σημαντικό».

Η Εισαγγελία θα καθορίσει εάν ο πατέρας θα διωχθεί ούτως ή άλλως, με την κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.


Κι όμως δεν οδηγεί γυναίκα…

Επειδή πολλά έχουμε δει και έχουμε ακούσει για την ικανότητα των γυναικών στην οδήγηση (εντάξει, όχι και τελείως άδικα έτσι δεν είναι;) δείτε ένα σπαρταριστό βίντεο και από αντρική οδήγηση…





Αμερικανίδα πήρε σύνταξη σε ηλικία 102 ετών

Αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί σε ηλικία ...102 ετών!

Μάλιστα, όπως ανέφερε, το έκανε προκειμένου να ...απολαύσει τα γεράματά της, αφού αρκετά εργάστηκε στη ζωή της.

Για την Αμερικανίδα Σάλι Γκόρντον ο λόγος, η οποία εργάστηκε για τρεις κυβερνήτες και στα 75 της απέρριψε την πρόταση να συνταξιοδοτηθεί

Αντί να πάρει τη σύνταξή της, επέλεξε να αρχίσει μια νέα καριέρα ως κλητήρας στην πολιτειακή Βουλή. Τα τελευταία 27 χρόνια μεταφέρει μηνύματα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και φροντίζει να διατηρείται η τάξη κατά τις ακροάσεις των επιτροπών.


Η κατάσταση της υγείας της δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή της να αποχωρήσει από την υπηρεσία, είπε η ίδια. «Απλώς αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα», είπε.

Η Γκόρντον είναι πρώην μοντέλο και μεγάλωσε στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο. Στην εφηβεία της η οικογένειά της μετακόμισε στο Λίνκολν της Νεμπράσκα, όπου είδε με τα μάτια της τους Ιταλούς τεχνίτες που τοποθετούσαν τα μαρμάρινα πατώματα του Καπιτώλιου, ο κτίριο όπου εργάζεται έως και σήμερα είναι κατά 23 χρόνια νεώτερό της.

Πέρσι η οργάνωση «Η εμπειρία μετράει» -- μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθάει ηλικιωμένους να βρίσκουν δουλειά -- ανακήρυξε την Γκόρντον «Διακεκριμένη Γηραιότερη Εργαζόμενη» των ΗΠΑ.

«Προσπαθώ να ζω την κάθε στιγμή. Ο Θεός δεν μας έδωσε κουμπί για να γυρνάμε πίσω. Μας έδωσε μόνο κουμπί για να σταματάμε και για να προχωράμε. Είμαι ακόμη νέα. Θέλω να απολαύσω τη σύνταξη», δήλωσε η Σάλι Γκόρντον.


Όσοι αγαπάτε την μπύρα, μην δείτε αυτό…
Είναι μια στιγμή θλίψης και απόγνωσης για όλους όσοι είναι φανατικοί οπαδοί της μπύρα.




Γυμναστήριο για γυμνιστές!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης όλα μπορεί να τα σκεφτεί κανείς για τραβήξει κόσμο στο «μαγαζί» του. Αυτό που σκέφτηκε λοιπόν ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Easy Gym στην Arrigorriaga της Ισπανίας ήταν να γυμνάζονται οι πελάτες του, άνδρες και γυναίκες, εντελώς γυμνοί! Η πρωτότυπη ιδέα του σίγουρα θα έχει ανταπόκριση αν σκεφτεί κανείς πως μόνο στην περιοχή των Βάσκων υπάρχουν 12 παράλιες γυμνιστών.


Φαντασ-μα-τική φάρσα

Θυμάστε εκείνη την κοπέλα στο «The Ring» που έβγαινε μέσα από την τηλεόραση; Ε, λοιπόν οι Ιάπωνες έστησαν φάρσα βασισμένη σε αυτό το concept και όπως θα δείτε… πέτυχε απόλυτα!...



Τον σκότωσαν για υπόθεση UFO;


Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια έγραφα τα οποία υποστηρίζουν ότι ο John Kennedy σκοτώθηκε από την ιδία την κυβέρνησή του στην προσπάθεια συγκάλυψης μιας υπόθεσης που αφορούσε τους εξωγήινους.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο βιβλίο που ισχυρίζεται ότι έχει βρει το πραγματικό «δέσιμο» μεταξύ Kennedy, Ρωσίας και Α.Τ.Ι.Α.

«Μία από τις κυριότερες ανησυχίες του ΚKennedy ήταν ότι πολλά UFO πετούσαν πάνω από την Ρωσία και ο πρόεδρος φοβόταν ότι οι ρώσοι μπορεί να νόμιζαν ότι ήταν αμερικανικά αεροπλάνα προηγμένης τεχνολογίας και θα άνοιγαν πόλεμο με τις ΗΠΑ», δήλωσε ο Lester

«Νομίζω ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους ήθελε να πάρει στα χέρια του αυτές τις πληροφορίες και έτσι θα μπορούσε να πει στους ρώσους, “Κοιτάξτε, δεν είμαστε εμείς που πετάμε από πάνω σας . Η στάση μας απέναντι σας δεν είναι προκλητική. Στην πραγματικότητα για να σας δείξουμε ότι δεν είμαστε εμείς, ας εξερευνήσουμε από κοινού το διάστημα, να μας πείτε και εσείς τι πιστεύετε γι’ αυτά τα όντα…», πρόσθεσε ο Lester.


Μηχάνημα ~ συλλέκτης σπέρματος!

Ηθικό δίδαγμα: Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά την ετικέτα χρήσης ενός μηχανήματος προτού βάλετε το δάχτυλό σας στην τρύπα…




Κοπέλα έχει οργασμό επάνω στη «σφεντόνα» του λούνα παρκ!

Πέρασες ωραία στο λούνα παρκ; Ναι…ναι….ναι….ναι...

Όλα τα λεφτά η ατάκα του φίλου της που απορημένος τη ρωτάει: «Σοβαρολογείς τώρα;»…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου