Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Περιμένατε κάτι διαφορετικό; ~ Αλβανοί λαθρομετανάστες οι εν ψυχρώ δολοφόνοι του πυροσβέστη


Απελάστε τους όλους να γλυτώσει η χώρα από τον αφανισμό. Δεν εκτιμούν την ανθρώπινη ζωή. Έκθετοι οι πολιτικοί που έχουμε.

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Πατρών η αιματηρή ληστεία που έγινε το περασμένο Σάββατο μέσα σε σούπερ μάρκετ, με θύμα τον αρχιπυροσβέστη Χρήστο Μαντά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δράστες είναι δύο αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, 20 και 21 χρόνων. Οι δράστες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε...
 διαμέρισμα πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σούπερ μάρκετ, όπου έγινε η ληστεία. Αμέσως οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπου κλήθηκαν για να τους αναγνωρίσουν υπάλληλοι και πελάτες του σούπερ μάρκετ, οι οποίοι ήταν παρόντες την ώρα της ληστείας.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία οι αυτόπτες μάρτυρες αναγνώρισαν τους δύο νεαρούς, ενώ οι αστυνομικοί συνέλεξαν στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών και από το υλικό των καμερών που υπάρχουν γύρω από το σούπερ μάρκετ.

Στο μεταξύ όπως προέκυψε από την έρευνα, το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή τους δεν χρησιμοποιήθηκε στην αιματηρή ληστεία. Πάντως οι δύο συλληφθέντες αρνούνται την συμμετοχή τους στην ληστεία και το φόνο του υπαξιωματικού της πυροσβεστικής.

Ο 60χρονος αρχιπυροσβέστης Χρήστος Μαντάς, δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς, όταν προσπάθησε να σταματήσει τους ληστές, την ώρα που αυτοί ζητούσαν με την απειλή όπλου τα χρήματα από ταμία του σούπερ μάρκετ.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη μίας γυναίκας που φέρεται ως «εγκέφαλος» της ληστείας και είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου