Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Δεν έχετε απογραφεί ακόμη; ~ Τα γραφεία απογραφής


Τη δυνατότητα να απογραφούν όσοι δεν μπόρεσαν για διαφόρους λόγους να το πράξουν (πχ αν έλειπαν για όλο το διάστημα των 15 ημερών της Απογραφής από τη χώρα), τους δίνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες και μόνο θα μπορούν, όσοι το επιθυμούν, να προσέλθουν στο γραφείο της Γενικής Απογραφής που αντιστοιχεί στο τόπο μόνιμης κατοικίας τους, προκειμένου να απογραφούν. Υπάρχουν 110 τέτοια γραφεία Απογραφής στη χώρα και οι διευθύνσεις τους βρίσκονται στους παρακάτω πίνακες (κλικ για μεγένυση):
























Σε pdf οι παραπάνω πίνακες:

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/General/nws_grafeia.pdf


Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να πληροφορηθούν τη διεύθυνση του γραφείου Απογραφής της περιοχής μόνιμης κατοικίας τους, επικοινωνώντας με το 2131352138-40 η από την ιστοσελίδα της Γενικής Απογραφής http://www.apografi2011.gr/

Τυπικά πάντως, η Γενική Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2011 ολοκληρώθηκε εχθές. Απασχολήθηκαν συνολικά 53.000 απογραφείς και 13.000 τομεάρχες σαν ιδιώτες συνεργάτες, καθώς και 700 στελέχη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Τα πρώτα προσωρινά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα εντός του Ιουνίου.

Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή τονίζεται ότι τα στοιχεία που συλλέχθηκαν είναι απολύτως εμπιστευτικά, και μόνο με τη μορφή συγκεντρωτικών, ανωνυμοποιημένων στατιστικών πινάκων.

Ο κύριος Ανδρέας Β. Γεωργίου, Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, δήλωσε ότι «ευχαριστεί θερμά όλους τους κατοίκους της Χώρας που άνοιξαν την πόρτα τους και βοήθησαν με τη συνεργασία τους στην καταγραφή του πληθυσμού της Χώρας και στην συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου