Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Κατ' εξαίρεση για αυτά τα αλλοδαπά ζώα να επιβληθεί η θανατική ποινή


Οι νόμοι που έχουμε, αντικατοπτρίζουν και έχουν βγει μέσα από τη κουλτούρα μας, τη κοινωνία μας και τους κανόνες που μεγαλώσαμε, ατομικά και συλλογικά. Oπότε καλό θα ήταν να εφαρμόσουμε το νόμο από τη χώρα προέλευσης των καθαρμάτων:

Δύο Αφγανοί, 20 και 27 ετών, και ένας Πακιστανός, είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη.

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον οικογενειάρχη για να του αρπάξουν την κάμερα που θα κατέγραφε τη γέννηση του παιδιού του και να την πουλήσουν στη συνέχεια στη...
 «μαύρη αγορά» στο Μοναστηράκι, για 120 ευρώ. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν, ενώ ο Πακιστανός συνεργός τους αναζητείται.

Όπως έγινε γνωστό, ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2010 για διακίνηση χασίς, προφυλακίστηκε και αφέθηκε ελεύθερος στις 5 Απριλίου 2011. Και οι δύο παρέμεναν στην Ελλάδα έχοντας υποβάλλει αιτήματα για παροχή ασύλου.

Oι λαθρομετανάστες ήταν έτοιμοι να το σκάσουν από την Ελλάδα στην τουρκία μέσω Ρόδου κι έμεναν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Μενάνδρου. Στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη έδωσαν άλλοι αλλοδαποί. Την κάμερα μάλιστα που έκλεψαν, την πούλησαν την ίδια ημέρα που έκαναν τον φόνο και πήραν ο καθένας από 40 ευρώ!

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, έχοντας στα χέρια τους τα καρέ από το κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής, που είχε καταγράψει τα πρόσωπα των δραστών, κατάφεραν, έπειτα από εντατικές έρευνες και αναζητήσεις στις πιάτσες και τα γκέτο των αλλοδαπών του κέντρου της Αθήνας, να κάνουν έφοδο το πρωί της Πέμπτης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Αθήνας και να προσάγουν δεκάδες άτομα, ανάμεσα στους οποίους και τους δύο μαχαιροβγάλτες της Ομόνοιας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στον εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου αλλοδαπού μαχαιροβγάλτη συνεχίζονται.


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε αρθρογραφε, αγαπητοι συμπολιτες εκτος πασοκο-φασιστων [Πασιστες],

να δειτε που θα τους αθωωσουν και θα τους δωσουν "χαρτια" για ταψιδι σε αλλη χωρα με εξοδα του κρατους.

Δημοσίευση σχολίου