Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος Νο10

Σε κουρεύουν κάνοντας τόπλες (Βίντεο)
Στέλλα φύγε, κρατάω... κλαρκ
Οδηγός φορτηγού έγινε ανθρώπινο... μπαλόνι (Βίντεο)
Μαθήματα εύρεσης πλούσιου γαμπρού
Ασφαλές σπίτι σε προφυλάσει από τα ζόμπι (Βίντεο)
Το κλαμπ των υπάκουων γυναικών ~ Για το καλο της κοινωνίας...
Η βρύση που... πίνει νερό (Βίντεο)
Οι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο αστείοι στον κόσμο
Ο πιο ντροπιαστικός πατέρας του κόσμου! (Βίντεο)
Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια τους για να «γλιτώσουν» το διαγώνισμα
Το κουτί που δεν στο δίνει ~ Κατάλληλο για δίαιτα (Βίντεο)
Ο άντρας από το... μέλλον στο CERN & η κομμουνιστική σοκολάτα
Πέθανε ο… Shrek! (Βίντεο)


Σε κουρεύουν κάνοντας τόπλες

Ένα ξεχωριστό κομμωτήριο βρίσκεται στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Το όνομα του είναι «Hot Cuts», και είναι αποκλειστικά και μόνο για άνδρες, διότι εκεί σε εξυπηρετούν σέξι κομμώτριες, με ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, οι κοπέλες που επιμελούνται τις κομμώσεις είναι τόπλες.

Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές με το κούρεμα να αγγίζει τα 35 δολάρια, ενώ το ξύρισμα στα 25 δολάρια (Αυστραλίας).


Το φουλ πακέτο, δηλαδή κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, έιναι λίγο πιο τσιμπημένο και ξεκινάει από τα 60 δολάρια και φτάνει τα 100.



Στέλλα φύγε, κρατάω... κλαρκ

Ο 41χρονος Μπράιαν Χέρλι συνελήφθη την Τρίτη στην πόλη Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης κατηγορούμενος για επίθεση. Κανονικά, η εν λόγω υπόθεση χειροδικίας, μια από τις χιλιάδες που καταγράφονται καθημερινά στις ΗΠΑ, δεν θα είχε γίνει θέμα στις ειδήσεις. Έλα όμως που ο δράστης χτύπησε με όπλο του έναν... γερανό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φέρεται να επιτέθηκε στην φιλενάδα του με έναν περονοφόρο ανυψωτή (γνωστό και ως κλαρκ), να ανύψωσε το αυτοκίνητό της ενώ αυτή βρισκόταν μέσα και να το έριξε μερικά μέτρα μακριά.

Το ζευγάρι λέγεται πως είχε καυγαδίσει με αφορμή κάποιο οικονομικό ζήτημα λίγα λεπτά νωρίτερα, καθώς η κοπέλα πήγαινε τον 41χρονο στην αποθήκη στην οποία αυτός δουλεύει. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα αυτός να την χαστουκίσει και εν συνεχεία, να βγει έξω από το αμάξι και να τρέξει να πάρει τον... γερανό.
Η κοπέλα δεν τραυματίστηκε ενώ το αμάξι την γλύτωσε με μερικές εκδορές. Όσο για τον δράστη της επίθεσης, αυτός εντοπίστηκε αρκετές ώρες μετά στο σπίτι του και συνελήφθη.


Οδηγός φορτηγού έγινε ανθρώπινο ...μπαλόνι

Ενα περίεργο ατύχημα που παρ' ολίγον να του κοστίσει τη ζωή είχε ένας οδηγός φορτηγού από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος μετατράπηκε σε ανθρώπινο μπαλόνι όταν έπεσε επάνω σε έναν σωλήνα που διοχέτευσε με τεράστια πίεση αέρα στο σώμα του.

Ο 48χρονος Στίβεν ΜακΚόρμακ, στεκόταν στο σκαλοπάτι στο πλάι του φορτηγού του, όταν γλίστρησε και έπεσε, σπάζοντας έναν σωλήνα που τροφοδοτούσε με πεπιεσμένο αέρα το σύστημα φρένων του οχήματος.

Ο σωλήνας τρύπησε τα οπίσθια του άτυχου οδηγού, με αποτέλεσμα εκείνος να αρχίσει να φουσκώνει σαν μπαλόνι.

«Αισθάνθηκα τον αέρα να μπαίνει με πίεση στο σώμα μου και πίστεψα ότι θα εκρηγνυόμουν», σχολίασε ο ίδιος από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

«Φούσκωνα σαν ποδοσφαιρική μπάλα. Δεν είχα επιλογή παρά να ξαπλώσω εκεί και να φουσκώνω σαν μπαλόνι» , προσέθεσε. Οι συνάδελφοι του κ. ΜακΚόρμακ άκουσαν τις κραυγές του και έσπευσαν να τον βοηθήσουν, κλείνοντας τη βαλβίδα του αέρα.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υγρό στους πνεύμονές του και ότι ο αέρας είχε διαχωρίσει το λίπος από τους μύες του αλλά δεν είχε περάσει στο αίμα του, κάτι που θα απέβαινε μοιραίο για τη ζωή του. Ο κ. ΜακΚόρμακ είπε ότι αισθάνθηκε σαν «ψητό χοιρινό σκληρό στο εξωτερικό και μαλακό από μέσα».
 

 
 
Μαθήματα εύρεσης πλούσιου γαμπρού

Ανώτατη εκπαίδευση στην εύρεση ενός πλούσιου γαμπρού προσφέρει μια σχολή επονομαζόμενη "Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης για Γυναίκες" ("Beijing Moral Education Centre for Women") στο Πεκίνο.

Καθώς ο πληθυσμός των πλουσίων ανδρών αυξάνεται στην Κίνα, μαζί του αυξάνεται και ο αριθμός των νέων γυναικών οι οποίες αναζητούν έναν λεφτά σύζυγο για να εξασφαλιστούν οικονομικά.

Ωστόσο, σε αντίθεση με την "θεία από το Σικάγο" Γεωργία Βασιλειάδου η οποία σημάδευε τους γαμπρούς ρίχνοντας γλάστρες από το μπαλκόνι, οι σύγχρονες Κινέζες προσπαθούν να τους τυλίξουν με περισσότερο ντελικάτους τρόπους.

Το Κέντρο (αν)Ηθικής Εκπαίδευσης αναλαμβάνει να τους διδάξει πώς να ντύνονται, πώς να μακιγιάρονται και πώς να συμπεριφέρονται για να κερδίσουν την καρδιά (και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν πρόσβαση στο πορτοφόλι) ενός εκατομμυριούχου. Επιπλέον, τους μαθαίνει να διαβάζουν τον χαρακτήρα και "τα θέλω" ενός άνδρα βάσει των κινήσεών τους σώματός του.

Όσο για τα δίδακτα, αυτά ανέρχονται σε 46 δολ. την ώρα και σε 3.000 δολ. για ολόκληρο τον κύκλο σπουδών.

Ενδεικτικό της ζήτησης είναι το γεγονός πως από πέρυσι που άρχισε να λειτουργεί η σχολή μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει από αυτήν περίπου 3.000 επίδοξες νύφες. Μάλιστα, οι 30 από αυτές φέρονται να έχουν ήδη βρει γαμπρό.


Ασφαλές σπίτι σε προφυλάσει από τα ζόμπι

Ονομάζεται «ασφαλές σπίτι». Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο από μια συγκεκριμένη κινητή γέφυρα. Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν μέσα από μια ζώνη ασφαλείας πριν μπουν στο σπίτι. Είναι ένα σπίτι που μπορει να κρατήσει μακριά τα …"ζόμπι"!

Χτισμένο μεταξύ 2005 και 2009, το σπίτι τύπου Ρούμπικ διαθέτει «κύβους» που αναδιπλώνονται στον εαυτό τους και στο τέλος της ημέρας σφραγίσουν ώστε να μην περάσουν μέσα οι εξωτερικές απειλές.

«Κάθε μέρα από το σπίτι λειτουργεί με το ίδιο τρόπο - να ξυπνά κάθε πρωί για να κλείσει μετά το σούρουπο», λέει ο αρχιτέκτονας Robert Konieczny της KWK Promes.


 
Το κλαμπ των υπάκουων γυναικών ~ Για το καλο της κοινωνίας...
 
Η καλή νοικοκυρά είναι (κατά κύριο λόγο) δούλα και (μετά) κυρά. Αυτό υποστηρίζει εν έτει 2011 μια ομάδα όχι συντηρητικών ανδρών αλλά μουσουλμάνων, και ακόμη συντηρητικότερων, γυναικών.

Γνωστή με την ονομασία "Το Κλαμπ των Υπάκουων Συζύγων" ("The Obedient Wives Club"), η εν λόγω ομάδα συστάθηκε το περασμένο Σάββατο στη Μαλαισία (η οποία θεωρείται μια από τις πιο μοντέρνες και προοδευτικές μουσουλμανικές χώρες) και ήδη μετρά πάνω από 800 μέλη.

Βασιλικότερες του βασιλέως (στην προκειμένη περίπτωση, περισσότερο σεξίστριες κι από τον πιο φανατικό φαλλοκράτη), οι εν λόγω κυρίες καλούν τις γυναίκες να υπακούν τυφλά και αδιαμαρτύρητα σε όλες τις διαταγές των ανδρών τους, εάν βέβαια θέλουν να έχουν έναν "επιτυχημένο" γάμο. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της αντιπροέδρου της οργάνωσης, της ιατρού Ροχάγια Μοχάμαντ, σύμφωνα με την οποία "οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν και να ευχαριστούν τον άνδρα τους σα να ήταν πόρνες".

Μάλιστα, επιδεικνύοντας φαλλοκρατισμό στα όρια του μαζοχισμού, οι "Υπάκουες Σύζυγοι" υποστηρίζουν πως η ενδο-οικογενειακή βία, οι εξωσυζυγικές σχέσεις, τα διαζύγια και γενικότερα η ταραχή στον κόσμο πηγάζουν από την απροθυμία των γυναικών να ικανοποιούν τους πασάδες συζύγους τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παραπάνω κήρυγμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πλήθος φεμινιστικών οργανώσεων.

 
Η βρύση που... πίνει νερό
 
Ακριβώς αυτό που διαβάσατε στον τίτλο ισχύει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ανοίγεις τη βρύση και αντί να γεμίσει το ποτήρι σου, εκείνη το αδειάζει...
 

 
 
Οι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο αστείοι στον κόσμο
 
Οι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως η λιγότερο αστεία εθνικότητα του κόσμου σε μια παγκόσμια δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είναι οι πιο αστείοι και οι Άγγλοι όχι τόσο όσο οι περισσότερο νόμιζαν ότι είναι.

Περίπου 30.000 άνθρωποι κλήθηκαν να ψηφίσουν την πιο αστεία και λιγότερο αστεία εθνικότητα στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Badoo.com.

Οι Αμερικανοί ψηφίστηκαν ως οι πιο αστείοι στον κόσμο με διαφορά, μπροστά από τους Ισπανούς στην δεύτερη θέση και τους Ιταλούς στην τρίτη.

Οι Γερμανοί από την αντίθετη πλευρά ήταν οι αδιαμφισβήτητοι νικητές της "λιγότερο αστείας" κατηγορίας μπροστά από Ρώσους και Τούρκους.

Οι Βρετανοί έφτασαν μόλις μέχρι την 15η θέση παρ' όλο που θεωρούνται στερεοτυπικά η εθνικότητα με το καλύτερο χιούμορ στον κόσμο.
 
 
Ο πιο ντροπιαστικός πατέρας του κόσμου!


Ένας έφηβος στην Αμερική ντροπιάζεται καθημερινά από τον πατέρα του, οποίος τον χαιρετάει για το σχολείο με μια διαφορετική κάθε μέρα λαμπερή στολή!

Συγκεκριμένα ο Dale Price, από το Αμέρικαν Φορκ, κοντά στο Σολτ Λέϊκ Σίτι, μαζί με την γυναίκα σκέφτηκαν ότι θα έχει πλάκα να ντροπιάζουν τον 15χρονο γιο τους με το να τον χαιρετάνε καθώς αποχωρεί με το σχολικό.
Ο κ. Price δήλωσε «Κάποια στιγμή τον άκουσα να λέει "Μαμά μην τον αφήσεις να βγει ξανά" Τι πρόκληση!»
Για τις επόμενες 179 σχολικές μέρες, ο Price χαιρέτισε τον γιο του ντυμένος μεταξύ άλλων Elvis Presley, Μικρή Γοργόνα, Princess Leia, και Κοκκινοσκουφίτσα!

Ο μικρός Rain Price είπε ότι ενώ άρχικά ντρεπόταν, στην πορεία συνήθισε τις «γελοιότητες» του πατέρα του.

«Μερικές φορές ο οδηγός του σχολικού έλεγε "Απόλαυσε το θέαμα" και όλοι γελάγαμε. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά στο λεωφορείο το συνήθισαν νωρίτερα από μενα. Δεν ήταν βέβαια ο δικός τους πατέρας ντυμένος σαν γελοίος» πρόσθεσε Rain.


 
 
Δηλητηρίασαν την καθηγήτρια τους για να «γλιτώσουν» το διαγώνισμα
 
Από τους μαθητές της δηλητηριάστηκε μια καθηγήτρια στην Μπολόνια της Ιταλίας με σκοπό να χάσουν το διαγώνισμα στο μάθημα της χημείας.
Οι μαθητές έριξαν στο μπουκαλάκι με νερό που είχε η καθηγήτρια, διάφορα χημικά τα οποία δημιούργησαν ένα πολύ ισχυρό άοσμο και άχρωμο δηλητήριο.

Μόλις η καθηγήτρια ήπιε λίγο από το νερό άρχισαν οι παρενέργειες του δηλητηρίου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να προχωρούν σε πλύση στομάχου, όπου και την ενημέρωσαν για τα χημικά που βρέθηκαν στον οργανισμό της.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στην υπόθεση αποβλήθηκαν από το σχολείο, ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν και την καθηγήτρια τους στα δικαστήρια καθώς κινήθηκε νομικά εναντίων τους.
 
 
Το κουτί που δεν στο δίνει ~ Κατάλληλο για δίαιτα
 
Όχι ότι θα σου κάνει κάτι κακό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ένα στο εκατομμύριο να θες να ανοίξεις αυτό το κουτί και να τα καταφέρεις. Αφού αρνείται (το κουτί) δεκάδες φορές να ανοίξει στο τέλος τα «παίρνει στο κρανίο» (ναι, το κουτί) και αρχίζει σπινάρει πέρα δώθε και στο τέλος ασφαλίζει και πάλι τον εαυτό του (ντο είπαμε! το κουτί).

Εκεί είναι να βάλεις μια σοκολάτα ή πατατάκια και να μη φας ποτέ. Όσοι έχουν πρόβλημα με το βάρος τους και δεν θυμούνται πότε φάγανε…





Ο άντρας από το... μέλλον στο CERN & η κομμουνιστική σοκολάτα

Ο Eloi Cole ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε πίσω από το μέλλον για να εμποδίσει τον LHC να καταστρέψει τον κόσμο.

Ο Cole προσπάθησε να εμποδίσει τη σύγκρουση σωματιδίων στον LHC, σταματώντας την παροχή των μηχανών.

Το προσωπικό ασφαλείας του CERN εντόπισε τον Cole να περιφέρεται στους χώρους του LHC, και συνελήφθη από την ελβετική αστυνομία. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έψαχνε καύσιμα για τη «χρονομηχανή» του, μία συσκευή που έμοιαζε με μπλέντερ.

Η αστυνομία δήλωσε πως ο Cole αρνείται να αποκαλύψει τη χώρα από την οποία προέρχεται. «Δεν υπάρχουν χώρες εκεί απ'Α όπου έρχομαι. Η ανακάλυψη του μποζονίου του Higgs είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει απεριόριστη δύναμη, να εξαλειφθεί η φτώχεια και όλοι να τρώνε Kit-Kat. Είναι μία κομμουνιστική φρικτή σοκολάτα και είμαι εδώ για να τα σταματήσω όλα.»

Τα ταξίδια στο χρόνο, όμως, δεν δημιουργούν πρώτη φορά προβλήματα στον LHC. Πέρυσι, ο Γιαπωνέζος φυσικός Masao Ninomiya και ο Δανός Holger Bech Nielsen είχαν υποθέσει ότι το μποζόνιο του Higgs ήταν τόσο «απεχθές» που κατά κάποιο τρόπο προκάλεσε ένα κύμα στο χρόνο και εμπόδισε την ίδια του την ανακάλυψη.

Ο καθηγητής Brian Cox, φυσικός στο CERN, εξέφρασε τη συμπάθειά του για τον Cole. «Συγχωρήστε τον. Δεν φαίνεται να ήθελε να προκαλέσει κακό. Τουλάχιστον, δεν ανέφερε τίποτα μαύρες τρύπες.»

Ο Cole μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική της Γενεύης, αλλά μετά από λίγο κατάφερε να διαφύγει. Αν και στην αστυνομία επικρατεί μία σύγχυση, εντούτοις δεν φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη.


Πέθανε ο… Shrek!

Σε πένθος έπεσε από χθες το απόγευμα η Νέα Ζηλανδία, καθώς πέθανε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της χώρας, το διάσημο πρόβατο με το όνομα Shrek που είχε ανακηρυχθεί ως το πιο μαλλιαρό πρόβατο στον κόσμο!

Μετά από μια ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες ο Shrek εκοιμήθει σε ηλικία 17 ετών. Είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε κάνει τουρ σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ είχε φωτογραφηθεί μέχρι και για το ανδρικό περιοδικό… Playboy!
Ο Shrek έγινε για πρώτη φορά γνωστός το 2004 όταν ανακάλυψαν ότι είχε 24 κιλά μαλλί, έκτοτε άλλαξε ολόκληρη η ζωή του. Σε μια χώρα όπου τα πρόβατα υπερέχουν των ανθρώπων σε ποσοστό 10/1, το πείσμα του τον έκανε να ξεχωρίσει. Μάλιστα, ενέπνευσε και τη συγγραφή τριών βιβλίων.

Μέχρι να αρρωστήσει πριν τρεις εβδομάδες, ο Shrek γύριζε ολόκληρη τη χώρα κερδίζοντας μεγάλα ποσά χρημάτων. Από τη στιγμή που έγινε διάσημος, ο τυχερός ιδιοκτήτης του John Perriam του έδωσε τον δικό του στάβλο, αλλά και προσωπικό φροντιστή. Ο Shrek εκτός από πολύ μαλλιαρός, θεωρείται και ως το γηραιότερο πρόβατο στη χώρα, καθώς τα περισσότερα ζουν μέχρι 6 ετών πριν σφαγιαστούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου