Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Τα περίεργα της εβδομάδος Νο12

Ο Χίτλερ και οι κούκλες του σεξ
Έμεινα άπλυτος και καπνίζω μαριχουάνα για το παιδί μου (Δεν πρόκειται για ακροαριστερό)
Παιδί μαγνήτης στην Βραζιλία (Βίντεο)
Επιστολή παραδόθηκε 53 χρόνια μετά
Νεογέννητο – γίγας στις ΗΠΑ
Έφτιαξαν το μεγαλύτερο χάμπουργκερ του κόσμου (Βίντεο)
Κάνουν «τεστ» θανάτου να εκτιμήσουν τη ζωή (Βίντεο)
Ο Έλληνας υπερασπιστής του έρωτα
1600 χιλιόμετρα με τα πόδια για πρόταση γάμου!
Τρωκτικά έφαγαν 45 χιλιάδες ευρώ
Μονόφθαλμος καρχαρίας στο Μέξικο
Το μεγαλύτερο σκονάκι του κόσμου... στη Λάρισα
Η πρώην τον περίμενε με νίντζα
Το γιγαντιαίο άγαλμα της Monroe και τι αποκαλύπτει (Βίντεο)




Ο Χίτλερ και οι κούκλες του σεξ

Τη διαταγή της κατασκευής των κούκλων του σεξ έδωσε ο Αδόλφος Χίτλερ στις αρχές του 1940 καθώς έβλεπε τους ΝΑΖΙ στρατιώτες του να κολλάνε διάφορες σοβαρές αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.


Μετά από έρευνα του Βρετανού Graeme Donald οι Γερμανοί κατασκευαστές δημιούργησαν τις κούκλες του σεξ μετά από διαταγή του Αδόλφου Χίτλερ, βρίσκοντας προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών. Το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις καθώς οι Γερμανοί στρατιώτες αφήνανε πολλές φορές το πόστο τους για να πάνε στους οίκους ανοχής.
Ο Χίτλερ δημιούργησε ξανθιές κούκλες με γαλάζια μάτια το 1940 για πρώτη φορά, και ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους.

Αρχές του 1942 όμως οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε μαζί τους, καθώς ντρεπόντουσαν μην τους πιάσουν οι Βρετανοί στρατιώτες με αυτές στους σάκους τους.



Έμεινα άπλυτος για το παιδί μου

Αποφασισμένος να αποκτήσει γιο πάση θυσία εμφανίζεται ο 65χρονος Ινδός Καιλάς Σινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, πήρε διαζύγιο με το... σαπούνι, καθώς ένας ιερέας τον συμβούλευσε ότι μόνον έτσι θα αποκτήσει τον πολυπόθητο κανακάρη.
Ο λόγος για τον Καιλάς Σινγκ, ο οποίος έχει να πλυθεί 37 ολόκληρα χρόνια (από το σωτήριον έτος 1974)! Η μοναδική επαφή που έχει με το νερό είναι για να το πιει, να πλύνει τα χέρια του και το στόμα του. Αντ’ αυτού, ο Ινδός κάθε απόγευμα κάνει «μπάνιο της φωτιάς» ως υποκατάστατο. Το «μπάνιο της φωτιάς» είναι μία ιεροτελεστία που περιλαμβάνει κάπνισμα μαριχουάνας, προσευχή στον θεό Σίβα και χορό γύρω από μία φωτιά.
Μέχρι τώρα όμως, το πολυπόθητο αγόρι δεν το έχει φέρει ο πελαργός, καθώς του έχει χτυπήσει 7 φορές την πόρτα, αλλά για να του παραδώσει... κόρες, κάτι που δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση τον Ινδό.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σινγκ αντιμετωπίζει τη (δικαιολογημένη) κρεβατομουρμούρα της συζύγου του και του φιλικού του περιβάλλοντος που μάλλον δεν ικανοποιείται με το «μπάνιο της φωτιάς». Αλλά ακόμα και όταν η γυναίκα του απείλησε ότι δεν θα ξανακοιμηθεί μαζί του, αυτός έμεινε αμετακίνητος στις απόψεις του.

Μία φορά μάλιστα που αποπειράθηκαν να τον πλύνουν δια της βίας εκείνος αντιστάθηκε και το έβαλε στα πόδια. «Είναι θέλημα θεού να μην κάνω μπάνιο. Προτιμώ να πεθάνω παρά να κάνω μπάνιο» διαμηνύει παρά τα αρνητικά σχόλια από τους γείτονες, σημειώνοντας ότι ίσως θα πλυθεί όταν ξαναγεννηθεί στην άλλη ζωή.
 
 
Παιδί μαγνήτης στην Βραζιλία
 

 
 


 
Επιστολή παραδόθηκε 53 χρόνια μετά
 
Το γράμμα, που αποκαλύφθηκε στα ράφια της αλληλογραφίας του Πανεπιστημίου, είχε σταλεί από το Πιτσμπουργκ και η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε την ημερομηνία "20 Φεβρουαρίου 1958".

Η επιστολή έφερε το όνομα του παραλήπτη Κλαρκ Μουρ, ο οποίος από τότε είχε αλλάξει το όνομά του σε Μοχάμεντ Σίντεκ, καθιστώντας δύσκολο τον εντοπισμό του.

Ωστόσο, ένας φίλος είδε στην τηλεόραση τις αναφορές για αυτό και επικοινώνησε με το γραφείο διαλογής. Ο 74χρονος σήμερα Σίντεκ δήλωσε πρόθυμος να διαβάσει την επιστολή, παρά το γεγονός ότι εκείνος και η σύζυγός του έχουν χωρίσει.

Το γράμμα έφτασε μυστηριωδώς στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια δέκα χρόνια πριν.

Γραμμένο προς τον κύριο Μουρ, το δισέλιδο γράμμα ταχυδρομήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1958 και υπέγραφε με την φράση "με αγάπη για πάντα Βόνι"

Ο Σίντεκ, συνταξιούχος δάσκαλος, ο οποίος τώρα ζει στην Ιντιανάπολη, δήλωσε σοκαρισμένος, όταν επικοινώνησε μαζί του το πανεπιστήμιο.

"Εχουμε ένα σύστημα εδώ στην Αμερική, που όταν κάτι είναι για σένα και αν το βρουν σου το παραδίδουν, είναι υπέροχο", δήλωσε ο ίδιος σε τηλεοπτικό σταθμό.
Εκείνος και η κοπέλα του έγραφαν ο ένας στον άλλον, όταν εκείνος σπούδαζε, όπως δήλωσε ο ίδιος. Τελικά παντρεύτηκαν και απέκτησαν τέσσερα παιδιά.



Νεογέννητο – γίγας στις ΗΠΑ

Επτά κιλά και τριακόσια γραμμάρια ζυγίζει νεογέννητο, που ήρθε στη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε κλινική του Τέξας.

Το βάρος του μωρού, που ξεπερνά όχι μόνο κάθε φαντασία, δημιούργησε τεράστια εντύπωση ακόμη και στους γιατρούς.

«Είμαστε έκπληκτοι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι τόσο μεγάλο» είπε η μητέρα, η οποία φυσικά, γέννησε με καισαρική τομή.

Τα αίτια του βάρους του κοριτσιού της Τζάνετ Τζόνσον και του Μάϊκλ Μπράουν, οφείλονται στο γεγονός ότι η μητέρα είναι διαβητική. Το μωρό βρίσκεται υπό ειδική παρακολούθηση, προκειμένου να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα του.
Η είδηση δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα.


Έφτιαξαν το μεγαλύτερο χάμπουργκερ του κόσμου

Οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου Fast-Food στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποφάσισαν να γράφουν… ιστορία και δημιούργησαν το μεγαλύτερο χάμπουργκερ στον κόσμο. Για να το πετύχουν χρησιμοποίησαν 270 κιλά κρέας και 14 ώρες δουλειάς.




Κάνουν «τεστ» θανάτου να εκτιμήσουν τη ζωή

Σε παράξενα σεμινάρια «θανάτου» προχώρησαν 70 Κορεάτες για να εκτιμήσουν το αγαθό της ζωής, μένοντας για λίγες ώρες μέσα σε φέρετρο.

Τα σεμινάρια αυτά διεξάγονται στη Νότιο Κορέα, και οι ενδιαφερόμενοι ξαπλώνουν μέσα σε ένα φέρετρο για λίγη ώρα ενώ υπόσχονται στον εαυτό τους να αλλάξουν το νόημα της ζωής τους και να δώσουν μια ευκαιρία στον εαυτό τους ώστε να τον γνωρίσουν καλύτερα.
Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα telegraph η Λι Μιουνγκ Χι από την Νότιο Κορέα χαρακτήρισε τη παραμονή της στο φέρετρο για λίγες ώρες μοναδική εμπειρία, και με το σεμινάριο «Δοκίμασε το θάνατο» συνειδητοποίησε το πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια της.

«Ο θάνατος θα έρθει σε εμένα κάποια στιγμή, δεν πρέπει να τον φοβόμαστε, γι’αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω στο σεμινάριο. Να προετοιμαστώ για το τέλος μου με ήρεμο τρόπο» δήλωσε η Λι Μιούνγκ.

Όπως δήλωσε η Κάνγκ Κούνγκ επικεφαλής των σεμιναρίων και καθηγήτρια Νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Σάχμυουκ της Νότιας Κορέας, η διαδικασία αυτή μπορεί να ωφελήσει κυρίως άτομα ηλικιών από 20 έως 40 ετών καθώς για την ηλικιακή αυτή ομάδα έχουν αυξηθεί δραματικά.





Ο Έλληνας υπερασπιστής του έρωτα

Ελεύθερα πρωκτικό και στοματικό έρωτα χωρίς να κινδυνεύουν από το νόμο μπορούν να κάνουν μετά από απόφαση δικαστηρίου οι κάτοικοι τις πολιτείας της Λουιζιάνα.

Ο δικηγόρος που ανάγκασε τις αρχές να αποποινικοποίηση κάθε μορφής έρωτα στην πολιτεία έχει ονοματεπώνυμο και είναι φυσικά Έλληνας.

Πρόκειται για τον Ελληνοαμερικανό Αλέξη Αγαθοκλέους ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την νομοθεσία που ίσχυε από το 1800 και μετά από δικαστική μάχη κατάφερε να κερδίσει το αυτονόητο, την αποποινικοποίηση του πρωκτικού και στοματικού έρωτα.


Μέχρι πριν λίγο καιρό η Νέα Ορλεάνη απαγόρευε δια ροπάλου την "παρά φύσιν" σεξουαλική πράξη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις αρχές μόνο το 2010, είχαν καταδικαστεί 861 άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα, κυρίως τρανσέξουαλ, πόρνες και ομοφυλόφιλοι.

Το νέο νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε από το γερουσιαστή JP Morrell, αποποινικοποιηθεί το σεξ και από κακούργημα το μετατρέπει σε πλημμέλημα. Ο νέος νόμος θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα.

"Χαιρετίζουμε αυτή την αλλαγή στη νομοθεσία", λέει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Loyola Davida .

 
 
1600 χιλιόμετρα με τα πόδια για πρόταση γάμου!
 
Οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις σε μία πρόταση γάμου, είναι «ναι», «όχι» και «θα το σκεφτώ».
Μία 23χρονη κινέζα όμως, η Λινγκ, φαν του συγκροτήματος Proclaimers, απάντησε με ένα στίχο στην πρόταση γάμου που της έκανε ο 29χρονος φίλος της, Λιου. Του είπε ότι θα τον παντρευτεί μόνο αν περπατήσει 1000 μίλια (1600 χιλιόμετρα), διασκευάζοντας το τραγούδι 500 Miles.

Συγκεκριμένα το τραγούδι αναφέρει «Θα περπατούσα 500 μίλια, και 500 μίλια ακόμα, για να γίνω ο άνθρωπος που περπάτησε 1000 μίλια για να πέσω στην πόρτα σου» (But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door).

Η μέλλουσα νύφη έκανε πλάκα, αλλά ο γαμπρός πήρε στα σοβαρά όσα του είπε η αγαπημένη του και ξεκίνησε από την επαρχία Χενάν να φτάσει στην επαρχία Γκουαντόνγκ όπου είναι το πατρικό της κοπέλας. Η απόσταση ήταν ακριβώς 1000 μίλια.

Μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Λιου εξέφρασε την ελπίδα να τον περιμένει στον τερματισμό η αγαπημένη του και να του πει το ναι. Εξάλλου όπως είπε, του αρέσει η πεζοπορία και το βλέπει σαν ευκαιρία να δει ορισμένα μέρη της πατρίδας του που δεν είχε επισκεφθεί.

Εκείνη τόνισε, ότι θα του έλεγε το ναι, έστω και αν δεν έκανε ούτε ένα μέτρο, πόσο μάλλον 1.600 χιλιόμετρα.
Το ταξίδι του ερωτευμένου πεζοπόρου αναμένεται να διαρκέσει έξι εβδομάδες.



Τρωκτικά έφαγαν 45 χιλιάδες ευρώ

Ακριβά πλήρωσε τους ψιθύρους για πτώχευση της Ελλάδας, επιστροφή στη δραχμή και όλα τα σχετικά των ημερών ένας συνταξιούχος, ο οποίος είδε όλες τις οικονομίες του να γίνονται... εκλεκτός μεζές των ποντικών.
Ο άνδρας από χωριό του δήμου Τυλίσου φαίνεται ότι έπεσε ο ίδιος στη φάκα των φημών, καθώς όλα τα χρήματά του, που είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα υποτίθεται για να τα σώσει από τον οποιοδήποτε οικονομικό κίνδυνο, ξεκοκαλίστηκαν από τα κοφτερά δόντια αρουραίων που τα ανακάλυψαν στην κρυψώνα όπου τα είχε τοποθετήσει.

Ο συνταξιούχος, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της "Νέας Κρήτης", είχε πανικοβληθεί με τα όσα άκουγε όλο αυτό τον καιρό και έκανε ανάληψη από την τράπεζα όσων χρημάτων είχε πιστεύοντας ότι στο σπίτι του θα ήταν πιο ασφαλή. Τοποθέτησε προσεκτικά τα 50.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει από κόπους μιας ζωής και το εφάπαξ που πήρε μετά τη συνταξιοδότησή του σε μια θυρίδα όχι τράπεζας αλλά... λαξευμένη στον τοίχο του υπογείου του, σαν εκείνες που υπάρχουν σε όλα τα παλιά σπίτια και χρησίμευαν για την αποθήκευση κυρίως τροφίμων. Έκλεισε την πρόσβαση με μια πέτρα και φρόντισε να τη σοβαντίσει για να μη φαίνεται το άνοιγμα.

Δε φανταζόταν όμως ότι οι ποντικοί, που ως γνωστόν έχουν μεγάλη αδυναμία σε οτιδήποτε χάρτινο, θα είχαν πάρει χαμπάρι την... κατάθεση των χαρτονομισμάτων σε αυτή που ο συνταξιούχος θεωρούσε, λανθασμένα όπως αποδείχτηκε, ασφαλή θέση. Έτσι έπιασαν δουλειά μασουλώντας τα χρήματα. Όταν κάποια στιγμή ο άνδρας άνοιξε τη θυρίδα για να πάρει μερικά χρήματα που χρειαζόταν έπαθε το σοκ της ζωής του, καθώς είδε τα χαρτονομίσματα μασουλημένα σχεδόν ολοκληρωτικά.

Πανικόβλητος έτρεξε στην τράπεζα, για να διαπιστώσει ότι από τα 50.000 ευρώ το μόνο ποσό που κατάφερε να διασωθεί ήταν μόλις 5.000! Όλα τα υπόλοιπα είχαν φαγωθεί κυριολεκτικά από επιδέξιους ποντικούς που είδαν σε αυτά το μέσον για να φτιάξουν τη φωλιά τους!



Μονόφθαλμος καρχαρίας στο Μέξικο
Ένα μεταλλαγμένο καρχαρία βρήκαν έξω από τις ακτές του Μεξικού στη Θάλασσα του Κορτέζ, οι ψαράδες. Λες και οι κανονικοί καρχαρίες δεν είναι αρκετά τρομακτικοί, τώρα βρέθηκε και είδος καρχαρία με ένα μάτι. Πολλά περίεργα πλάσματα έρχονται από τη θάλασσα αλλά ένα τέτοιος καρχαρίας πρώτη φορά βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δυο εμπειρογνώμονες από την Καλιφόρνια στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί βλέποντας τον καρχαρία στις φωτογραφίες, μάλιστα πίστευαν ότι πρόκειται για φάρσα.

Ώσπου ο Γενικός Διευθυντής του Pisces Sportfishing, Tracy Ehrenberg ήρθε σε επικοινωνία με τον εμπειρογνώμονα για την ζωή των καρχαριών Felipe Galvan, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάτι ενδιαφέρουσες ιδέες και αποδείξεις πάνω στο θέμα, λέγοντας πως είδε από κοντά το μονόφθαλμο καρχαρία.
Ωστόσο ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί η άποψη του εμπειρογνώμονα.






Το μεγαλύτερο σκονάκι του κόσμου... στη Λάρισα

Μπορεί στο διάβασμα να μην την… παλεύουν, όμως στη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα παίρνουν 10'! Ο λόγος για τους φοιτητές στο ΤΕΙ Λάρισας, οι οποίοι έγραψαν στον τοίχο απέναντι από την αίθουσα του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων τη λύση μίας ολόκληρης άσκησης.

Όπως αναφέρει το teilarissa.blogspot, το σκονάκι έγινε για το μάθημα Φυσική 2 του τμήματος Τεχν. Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Δύο τα ερωτήματα που προκύπτουν:

1. Άραγε η άσκηση έπεσε στην εξεταστική;

2. Δε θα έπρεπε να μπουν οι «υπαίτιοι» στα ρεκόρ Guiness, έχοντας σχεδιάσει το μεγαλύτερο σκονάκι του κόσμου;


Η πρώην τον περίμενε με νίντζα

Ταξίδεψε από το Illinois για να βρεθεί πάλι στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ένοπλους νίντζα και τη μανία της κοπέλας του.

Ο λόγος για ένα 44χρονο άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος δέχθηκε ένα γραπτό μήνυμα από την πρώην του για να κλείσουν ραντεβού και να ορίσουν ένα κοινό σημείο συνάντησης.

Όπως γράφει και το ρεπορτάζ των Chicago Sun-Times ο άτυχος άνδρας περπατούσε σε έναν έρημο δρόμο και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητο της φίλης του, όταν δύο άνδρες με μαύρες στολές και όπλα στα χέρια του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν βίαια στο κεφάλι με όπλα που χρησιμοποιούν οι νίντζα, όπως αστέρια με λεπίδες.
Έντρομος δεν ήξερε τι να κάνει και πώς να προστατευτεί, όταν μπροστά του είδε την κοπέλα του, Katherine M. Casarez, να κρατά και αυτή όπλα. Του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο κεφάλι χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο 44χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στην περιοχή για να ερευνήσει το χώρο. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τρία αστέρια νίντζα, ένα από τα οποία είχε καρφωθεί σε ένα παρακείμενο τηλεφωνικό στύλο

Η 29χρονη Casarez, λίγες ημέρες αργότερα, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή και ένοπλη βία. Η αστυνομία αναζητά και έναν 34χρονο άνδρα, ο οποίος ήταν συνεργός της κοπέλας σε αυτή την παράξενη επίθεση.

Οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε μία τέτοια πράξη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Στο προφίλ
της στο Facebook, η κοπέλα γράφει ότι εργάζεται ως νοσοκόμα.


Το γιγαντιαίο άγαλμα της Monroe...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου