Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Γλυκιά Πίπα (Βίντεο)


Οι απανταχού θαυμαστές της Pippa Middleton έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα γλυκό κομμάτι από το αντικείμενο του πόθου τους!!!

15.000 τηγανίτες, 100 βαζάκια μαρμελάδες, 24 ώρες δουλειάς και πάνω από μια ντουζίνα βοηθοί δημιούργησαν έναν γλυκό πειρασμό για το πιο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο πρόσωπο της Βρετανίας.


Αυτό το ευφυές αφιέρωμα στην αδελφή της πριγκίπισσας Kate Middleton ανήκει στην καλλιτέχνιδα Laura Hadland και στην ομάδα της, που κατάφεραν να αναδημιουργήσουν σε ένα μωσαϊκό από τηγανίτες την εικόνα της βασιλικής παρανύμφου την ημέρα του γάμου. Η ιδέα προέκυψε μετά τη δημοσκόπηση του διάσημου εστιατορίου «Beefeater Grill» «Με ποια διασημότητα θα θέλατε να φάτε πρωινό;». Η Pippa κατάφερε να εξασφαλίσει το 21% των ψήφων σε έρευνα 2.000 ατόμων.

Ο υπεύθυνος του εστιατορίου «Beefeater Grill» δήλωσε: «Δυστυχώς δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η Pippa θα σερβίρει πρωινό στους πελάτες μας, ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσουν με το παραπάνω και θα ερωτευτούν τις γλυκές μας τηγανίτες. Αυτό ναι, μπορούμε να το εγγυηθούμε».
Πηγή: Daily Mail ~ Αγγελιοφόρος






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου