Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οι πρωταθλήτριες ποδοσφαίρου της Ρωσίας θα αγωνίζονται με μπικίνι (Φωτό)



Την εποχή που το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γερμανία, η πρωταθλήτρια Ρωσίας κινδυνεύει με διάλυση λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Οι παίκτριες της Ροσιγιάνκα, πάντως, συμφώνησαν σε μια επαναστατική πρόταση προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους φιλάθλους...
στο χωρητικότητας 5.000 θεατών γήπεδο του Κρασνοαρμέισκ, μια πόλη κοντά στη Μόσχα.


Σύμφωνα με το σχέδιο της ρωσικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, οι παίκτριες θα αγωνίζονται στα καλοκαιρινά εντός έδρας ματς τους φορώντας μόνο μπικίνι! Μάλιστα για να διαφημίσουν τις προθέσεις τους προσκάλεσαν φωτογράφους στην πρώτη προπόνηση, όπου οι παίκτριες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα μαγιό τους.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου στη Ρωσία» είπε η προπονήτρια της Ροσιγιάνκα κυρία Τατιάνα Γιεγκορόβα και συμπλήρωσε: «Εχουμε κερδίσει τρία πρωταθλήματα και συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ελάχιστοι συμπατριώτες μας γνωρίζουν την ύπαρξή μας και στα εντός έδρας παιχνίδια δεν γεμίζει το γήπεδο. Για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή την κίνηση ελπίζοντας να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους».

Ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της Ροσιγιάνκα είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουλίου με αντίπαλο τη Ζβεζντά 2005.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου