Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Τον ήπιατε ~ Εισέρχεστε σε ζώνη ελέγχου της Σαρία!



Την ώρα που όλος ο κόσμος συζητά το φιλοσιωνιστικό μακελειό της Νορβηγίας, ορισμένες ακραίες μουσουλμανικές ομάδες της Βρετανίας αποφάσισαν να επιβάλουν τον ισλαμικό κώδικα της Σαρία επί βρετανικού εδάφους, κηρύσσοντας τον πόλεμο στα «διεφθαρμένα» δυτικά ήθη και έθιμα και καλώντας σε ανένδοτο κατά της «μεθυσμένης και ανήθικης νεολαίας»:


Φανατικοί ισλαμιστές «πλημμυρίζουν» τις μουσουλμανικές γειτονιές του Λονδίνου και άλλων πόλεων με αυτοκόλλητα που χαρακτηρίζουν τις περιοχές «ζώνη ελέγχου της Σαρία», τους νόμους της οποίας πρέπει, λένε, να ακολουθήσουν όλοι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Οι εμπνευστές αυτής της κινούμενης στη γκρίζα ζώνη της νομιμότητας καμπάνιας φροντίζουν μάλιστα να υπενθυμίσουν με πινακίδες ότι σε συγκεκριμένες περιοχές «απαγορεύονται ο τζόγος, η μουσική και οι συναυλίες, η πορνογραφία και η εκπόρνευση, τα ναρκωτικά, τα τσιγάρα και το αλκοόλ».

Ο εξτρεμιστής μουσουλμάνος ιεροκήρυκας Αντζέμ Σαουντάρι ανέλαβε την ευθύνη για σχετικά έντυπα που διανεμήθηκαν την περασμένη βδομάδα σε διάφορες κοινότητες του Λονδίνου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους για πιθανά «αντίποινα», σε περίπτωση παραβίασης των νόμων της Σαρία.

Ο Σαουντάρι υποστηρίζει ότι οι «εκατοντάδες ή χιλιάδες πρόθυμοι υποστηρικτές του διαθέτουν από 10.000 έως 50.000 αυτοκόλλητα, έτοιμα να τοιχοκολληθούν στους δρόμους». Δηλώνει μάλιστα σίγουρος: «Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαχειριστεί κανείς την μέθη και την αγένεια, την πορνεία και την «μάγκικη» συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τις βρετανικές πόλεις». Και καταλήγει : «Θέλουμε να έχουμε θυλακες όπου θα επιβάλλεται η Σαρία και να θέσουμε τα θεμέλια για ενα μελλοντικό Ισλαμικό Εμιράτο».

Πάντως και ο ίδιος ο Σαουντάρι μάλλον εμπίπτει στην κατηγορία του «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», αφού πρώην συμφοιτητές του τον «ξεμπρόστιασαν», αποκαλύπτοντας σε εφημερίδες πως στα φοιτητικά του χρόνια επιδίδονταν σε ποικίλες ερωτικές συνευρέσεις, και ότι «απολάμβανε» την πορνογραφία, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ!

Η βρετανική αστυνομία αναζητεί τους υπεύθυνους για την διανομή των αυτοκόλλητων ενώ τα αφαιρεί από δημόσιους χώρους.




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γ@μησι στον αλ@χ και τον μο@μεθ
απλυτοι τουρκογυφτοι

Δημοσίευση σχολίου