Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Κραυγή & Ασβός ~ 2 τρομερά όπλα στα χέρια των Ισραηλινών




Δύο νέα τρομακτικά εργαλεία καταστολής θα προσθέσει η ισραηλινή αστυνομία στο οπλοστάσιό της για να αντιμετωπίσει τις παλαιστινιακές διαδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες για τον Σεπτέμβρη κατά μήκος της Δυτικής Όχθης.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Associated Press,...
 οι ισραηλινές αρχές έχουν παραγγείλει ένα μηχάνημα το οποίο ονομάζεται "Η Κραυγή" και παράγει υπερήχους που επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό με τρόπο τέτοιο που να του προκαλούν ναυτία. Επίσης παρήγγειλαν ακόμη ένα μηχάνημα τον λεγόμενο "Ασβό" που ψεκάζει μια ουσία με ανυπόφορη μυρωδιά.

Οι ισραηλινές αρχές καταφεύγουν στην τεχνολογία των μη θανατηφόρων όπλων για την καταστολή των διαδηλώσεων που προετοιμάζουν οι Παλαιστίνιοι τον επόμενο μήνα στην προσπάθειά τους να πετύχουν αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από τα Ηνωμένα Έθνη.

Οι διαδηλώσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν κατά μήκος της Δυτικής Όχθης και η αστυνομία έχει διπλασιάσει τις δυνάμεις καταστολής σε περισσότερους από 2.000 άνδρες, σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα της αστυνομίας που έχει στη διάθεσή του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press. Πέτρος Κατσάκος ~ Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου