Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ξενοδόχος… «ματάκιας» συνελήφθη στη Λευκάδα


Και χρήμα έβγαζε και το πάθος του ικανοποιούσε ταυτόχρονα ένας ξενοδόχος στην Λευκάδα, παρακολουθώντας από την… πολυθρόνα του στο σπίτι του τις τρυφερές περιπτύξεις των πελατών του χάρη στην κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει σε ένα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του!

Μάλιστα, ο… «ματάκιας» ξενοδόχος δεν είχε συνδέσει απλώς την κάμερα...
 με την τηλεόραση του σπιτιού του για να παρακολουθεί…live τους ανυποψίαστους παραθεριστές, αλλά είχε εγκαταστήσει και ολόκληρο σύστημα με το οποίο κατέγραφε τις «ροζ» σκηνές στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του. Κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λευκάδας να ερευνούν αν «ανέβαζε» το υλικό στο Ίντερνετ!

Ένας παρατηρητικός ενοικιαστής έβαλε τέλος στην δράση του ιδιοκτήτη του ενοικιαζομένου δωματίου, όταν ανακάλυψε τυχαία το ηλεκτρονικό «μάτι» που ήταν καρφωμένο πάνω του και έκανε καταγγελία στην τοπική Αστυνομία. Μετά από έρευνα, η κρυφή κάμερα εντοπίστηκε και οδήγησε στο υπόλοιπο σύστημα που ξηλώθηκε πάραυτα, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου