Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο αλβανικό ρεκόρ ~ 111 κλοπές σε 3 μήνες!



Όπως και οι κάτοχοι του προηγούμενου ρεκόρ, είχε αφεθεί κι αυτός ελεύθερος από την "ελληνική δικαιοσύνη",  ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Πρώτες πρωινές ώρες της 26-9-2011, στην Γλυφάδα, από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα,...
 μαζί με 24χρονη ημεδαπή συνεργό του που αναζητείται, διέρρηξαν πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, ατομικά έγγραφα καθώς και άλλα αντικείμενα.


Από την έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α Γλυφάδας προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με την συνεργό του, από την 28-6-2011, οπότε αποφυλακίσθηκαν από τις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούντο για παρόμοια αδικήματα, διέπραξαν συνολικά εκατόν ένδεκα (111) διαρρήξεις-κλοπές σε αυτοκίνητα και αναλυτικά:


Τριάντα εννέα (39) στην Γλυφάδα.
Είκοσι επτά (27) στο Χαλάνδρι.
Είκοσι (20) στον Άλιμο.
Οκτώ (8) στο Ελληνικό.
Έξι (6) στην Βουλιαγμένη.
Οκτώ (8) στην Βούλα.
Τρείς (3) στο Π. Φάληρο.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Extra:

Συλλήψεις λαθρομεταναστών με ναρκωτικά (πολλά).


1.Απογευματινές ώρες της 26-9-2011, στα Κάτω Πατήσια, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και Συρίας, ηλικίας 27 και 40 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης.


Μετά από πληροφορία ότι δυο αλλοδαποί κατέχουν και διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. εντόπισαν και συνέλαβαν τους ανωτέρω δράστες. Σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:


Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους -5.628- γραμμαρίων.

Το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Μια (1) ζυγαριά ακριβείας.

Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.


2. Βραδινές ώρες της 26-9-2011, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 40 ετών, για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.

Κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους -212- γραμμαρίων.

Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -13- γραμμαρίω.ν

Το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ.

Τρείς -3- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Τέσσερα -4- κινητά τηλέφωνα.

Ένα -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.



3. Στο πλαίσιο στοχευμένης εξόρμησης, που πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,, την 26-09-2011, στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου των Αθηνών (Τοσίτσα & Προπύλαια Πανεπιστημίου), συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί διότι αποπειράθηκαν να πουλήσουν σε Αστυνομικό της Υ.Δ.Ν. ποσότητα ναρκωτικών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-74- ηρεμιστικά δισκία.

Ποσότητα ηρωίνης βάρους -3,3- γραμμαρίων.

Το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ.

Δύο -2- κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα 27-9-2011 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.-

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου