Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τι σου έκαναν άνθρωπέ μου οι Έλληνες; -Γιατί;...



Τα σπίτια και τις αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή του Ορφανίου Καβάλας είχε ρημάξει ένας 34χρονος αλλοδαπός που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού σταθμού με δεκάδες κλοπιμαία στην κατοχή του.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες διαρρήξεις είχε κάνει και τι απέγιναν όσα έκλεβε:


Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν επτά ηλεκτρονικές συσκευές, ένα ηλεκτρικό εργαλείο, οκτώ ζευγάρια γυαλιά ηλίου και τρία πριόνια, από τα οποία δύο αποδείχθηκε πως είχαν κλαπεί από ένα σπίτι και μία αποθήκη στο Οφρύνιο και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 34χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η έρευνα συνεχίζεται και στον Τύρναβο της Λάρισας, για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση της…high tech συμμορίας τριών Αλβανών ηλικίας 18, 21 και 19 χρόνων που συνελήφθησαν για την διάρρηξη σε σχολείο της περιοχής, από το οποίο έκλεψαν τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών. Στα σπίτια τους κατασχέθηκε ένα πλήθος από εξαρτήματα υπολογιστών, ένα στιλέτο «πεταλούδα» με μήκος λάμας 11 εκατοστών και μία πιστή απομίμηση πιστολιού, καθώς και ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου