Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Εάν μετά από όλα αυτά ξαναψηφίσετε ΠΑΣΟΚ...


...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!

Τα τελευταία 24ωρα μας ζάλισαν, ψηφίζουμε - δεν ψηφίζουμε - Καϊλή ζαρτιέρα καλτσοδέτα - Παπανδρέου έχει τελειώσει - ανεξαρτητοποιήσεις κλπ. Και τελικά... με 153 ψήφους εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και "επανένταξη" της Λούκας Κατσέλη, στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Πρόκειται περί διασυρμού του πολιτικού συστήματος και της Ελλάδος από επικίνδυνους και άχρηστους καιροσκόπους, την ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν από την ανεργία, την οικονομική δυσπραγία, από την εγκληματικότητα και την αφόρητη κατάσταση που δημιουργούνε τα εκατομμυρίων των λαθρομεταναστών που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα:


Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση


Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, υπερψήφισαν 153 βουλευτές και καταψήφισαν 145 βουλευτές.
Μιλένα Αποστολάκη (ΠΑΣΟΚ) και Έλσα Παπαδημητρίου (ΝΔ) ήταν οι απόντες.


Επανένταξη της Λούκας Κατσέλη στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Επανεντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσέλη με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου. Η βουλευτής έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στην ομιλία της κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης είχε πει ότι θα περίμενε την ομιλία του πρωθυπουργού για να αποφασίσει τι θα ψήφιζε.

Από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η Λούκα Κατσέλη είχε διαγραφεί στις 20 Οκτωβρίου όταν καταψήφισε το άρθρο 37 (για τις συμβάσεις εργασίας) κατά την ονομαστική κατ' αρθρον ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου