Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μεθυσμένος στην Πέλλα πυροβολούσε τους περαστικούς!



Τον πανικό σκόρπισε στους κατοίκους της Πέλλας ένας εμφανώς μεθυσμένος άνδρας, όταν άνοιξε ξαφνικά πυρ με κυνηγετικά καραμπίνα έχοντας ως στόχο τρεις επιβάτες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου!

Για καλή τους τύχη, τα σκάγια...
 προκάλεσαν ζημιές μόνο στο όχημα.


Ο 44χρονος δεν γνωριζόταν καν με τους τρεις ανυποψίαστους επιβάτες του ΙΧ, αλλά το θολωμένο από το οινόπνευμα μυαλό του τον έκανε να τους δει ως… εχθρούς! Έτσι, σήκωσε την καραμπίνα για την οποία δεν είχε άδεια κατοχής και πυροβόλησε εν ψυχρώ! Οι περίοικοι ειδοποίησαν τρομαγμένοι την Αστυνομία και άνδρες της Ασφαλείας Γιαννιτσών συνέλαβαν τον οπλοφόρο που υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο λίγο έλειψε να… χτυπήσει κόκκινο! Το όπλο κατασχέθηκε ενώ ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.


Αλκοόλ-όπλα και στη Λέσβο

Λίγο έλειψε να έχει αιματηρή κατάληξη ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ στην περιοχή Πέραμα της Λέσβου. Υπό την επήρεια αλκοόλ ένας 30χρονος τα έβαλε με… όλους και ένας 52χρονος θαμώνας, για να τον πείσει να φύγει, πήρε από το αυτοκίνητό του ένα κυνηγητικό όπλο και τον απείλησε! Όμως, ο 30χρονος κατάφερε να του αρπάξει το όπλο και, αφού απείλησε τους υπόλοιπους πελάτες του καταστήματος, πυροβόλησε μια φορά στην οροφή! Οι υπόλοιποι έπεσαν πάνω του, τον αφόπλισαν και τον παρέδωσαν σε αστυνομικούς του τμήματος Γέρας, οι οποίοι τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αλλά αναζητούν και τον 52χρονο ιδιοκτήτη της καραμπίνας για οπλοχρησία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου