Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μετανάστες και ΛΑΘΡΟμετανάστες στην ελληνική κοινωνία


Πριν μια δεκαπενταετία, η κοινωνία μας δεν ήταν φοβική έναντι των ξένων

Έγινε, επειδή αυτό το Κράτος, εμφορούμενο από ένα απίστευτα νοσηρό, αριστερίστικου τύπου κομπλεξισμό και ιδιότυπο ρατσισμό έναντι των ίδιων των Ελλήνων, αρνήθηκε να θέσει όρους και όρια στην αθρόα λαθρομετανάστευση.

Στα πλαίσια μια γενικότερης παρακμής του πολιτικού μας συστήματος, ακόμα και οι λαθρομετανάστες αντιμετωπίστηκαν σαν μια καινούρια δεξαμενή ψήφων, μέσω...
 παράνομων ελληνοποιήσεων.

Επειδή, όμως, πλέον η παραμονή όλων αυτών καταστρέφει την κοινωνική συνοχή και στην τελική, στο Ελληνικό Κράτος αυτό που προέχει είναι η ευζωία και η ασφάλεια του Έλληνα Πολίτη, είναι επιτακτική ανάγκη, πια, να ληφθούν σκληρά μέτρα για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης και την άμεση απέλαση - με όποιον τρόπο και το τονίζω - όλων αυτών των ορδών ανθρώπων, που ούτε εκτιμάνε την παραμονή τους στη χώρα (γιατί έμαθαν να θεωρούν την ασυδοσία δικαίωμά τους), ούτε και προσφέρουν κάτι γιατί ό,τι παράγουν, το παράγουν, κατεξοχήν, παράνομα (μαύρη εργασία, εγκληματικότητα, κλπ) και τα χρήματα που κερδίζουν τα κάνουν εμβάσματα στις πατρίδες τους.

Η Ελλάδα έχει συστηθεί σε αυτούς τους ανθρώπους με λάθος τρόπο και ό,τι κι αν κάνει κανείς πια δεν πρόκειται ούτε να τους αλλάξει τα μυαλά ούτε να τους πείσει να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό. Έχω ταξιδέψει αρκετά και ΞΕΡΩ ότι οι Δανοί, Ολλανδοί, Γερμανοί, Άγγλοι και άλλοι δικοί μας της Ε.Ε. είναι πολύ σκληροί με τους λαθρομετανάστες ώστε να μπορούν να είναι ΔΙΚΑΙΟΙ με τους νόμιμους μετανάστες.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν είναι φιλευσπλαχνία αλλά ασυδοσία και κατάλυση κάθε έννοιας κράτους και δικαίου. Ας απελάσουμε, λοιπόν, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ το σύνολο των λαθρομεταναστών, ώστε να μπορούμε να είμαστε δίκαιοι με τους νόμιμους και νομοταγείς. Διαφορετικά, σε λίγο καιρό, ακόμα και αυτοί θα αντιμετωπίζουν την οργή των Ελλήνων, η οποία θα στρέφεται εναντίον όλων των ξένων αδιακρίτως και θα καταστήσει ακόμα και τους νόμιμους, από μελλοντικούς πολίτες σε πρόβλημα.


Σχόλιο αναγνώστη στο Βήμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου